Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sylvik21

Milovala jsem Majka od 4 let

Ahoj lidičky nevim jak Vy ,ale pro mě Majk byl idol ,legenda,a částečně dosti můj život jako malá jsem ztrávila 4 roky v nemocnici a jeho písničky i on SÁM mi hrozně pomohli bojovat...V 16ti jsem prodělala rakovinu a krom mé rodiny to byl opět Majkl kdo mi dával sílu žít ,bojovat a věřit....Milovala jsem ho a milovat budu to co on dokázal a udělal pro svět se nadá snad ani slovně vyjádřit...Podsta Mikymu!!!!!Goodbye Michael-I Love You
  • n-abby-sciu

M.J.

Sice jsem nikdy Michaela Jacksona neposlouchala ani jsem o něj nejevila žádný velký zájem, ale to, že umřel je velká rána snad pro všechny. I když nebyl pro mě žádná ikona, tak na jeho měsíční chůzi či skvělé hity nikdy nezapomenu... Narodil se jako černý muž, zemřel jako bílá žena, přesto smekám.
  • ten nej

MAN IN THE MIRROR , GOODBYE JACKO *9*
  • kateriska

:-(

Je to strašná smůla :-(
  • kral popu

ste vobec poniektori normalni?to sa jak vyjadrujete/luccynka/ o cloveku,ktory je po smrti...svojich fanusikov-myslim tych ozajstnych,vernych,urcite ma na celom svete na miliony,no urcite nebudu pisat na str.kde je skoro kazdy druhy prispevok vulgarny.ja tiez nemusim vsetky piesne od neho...ale viem,ze patril k skutocnym hviezdam ako aj Beatles,Elvis.../Martin Kontur,si si isty,ked ho prirovnavas k Justinovi Timberlanovi?Ranny magazin STV1/ nastastie,na tejto str.je velmi vela peknych prispevkov a spomienok na Michaela *4*
  • I LOVE YOU FOREVER MICHAELE!!!!

ty budes vždy známý jako král popu a zároveň jako velká legenda. tvoje písničky taky nikdy nezaniknou michaele.budu te furt mít ráda a porad na tebe myslet a poslouchat tvé písničky jako předtím. I LOVE YOU FOREVER MICHAELE!!!! *4* *9*
  • luccynka

...

je to debiil -fuuj nesnážím ho *16* *16* *16* *16* *16*
    • ivaprcek

Re: ...

*13* Ty chudinko tak co sem lezeš, já když někoho nesnášim, tak nelezu na jeho stránky
    • Re: ...

SAMA JSI DEBIL,BLBKO TRAPNA.Byl to snad člověk,né?TY VEMENO

Chapu ze ho vsichni nemusej,,ale dpč..on zrovna umřel! tk drž hubu *8*

já si vo tom myslim své, tak drž hubu, blbko trapko! *8*
  • tynka28

Hm..

s Prominutím jste všichni blbcíí..://
    Celou dobu se o něj nikdo nezajímal...a jen co umřel..¨tak ho všeci polsoucháj??a říkáj tomě moc mrzí??!uvědomte si co říkaááte..:):// *8*
    • ivaprcek

Re: Hm..

co tím myslíš "nikdo nezajímal", to máme chodit ulicema a skandovat? Víš jsou fanoušci co si podřezávají žily, jsou fanoušci co si pustí písničku a hned mají lepší náladu a jsou fanoušci co si žijí svůj život a když slyší jeho písničku, nebo vidí klip tak všeho nechají a koukají a poslouchají, protože takovou nádheru nikdo neumí, každý má nějaký styl a MJ měl ten svůj nenapodobitelný a každému člověku se určitě líbila alespoň jedna jeho píseň a to není málo.Každého se jeho předčasná smrt dotkla někoho pozitivně někoho negativně, ale dotkla, to svědčí o tom že to byl PAN ZPĚVÁK A TANEČNÍK. MJ nikdy na tebe nezapomenu a před tvým celoživotním dílem smekám *4*
    • Re: Hm..

celou dobu se o něj nikdo nezajímal? ...to je moc vtipné,...Prosim tě...na světě je málo lidí, který kdyby náhodou nikdo neznal tak je považován za asociála. Jak k tomu došlo, že ho zná celý svět? Myslím si, že každý člověk ať fanoušek či nebo obyč. posluchač hudby by si z jeho tvorby vybral píseň, která by se mu zalíbila. Poslechni si např. jen tak ze zajímavosti píseň I Just Cant Stop Loving You a řekni a potom reaguj. V té tvorbě bylo něco nadčasového...
      • ivaprcek

Re: Re: Hm..

*4* myslím , že jsi jmenoval jednu z nej písniček, u něho se nedá napsat, že ta a ta byla nej, ten měl tolik hitů, že to prostě nejde *7* *3*
      • Re: Re: Hm..

To je pravda,je mi to moc líto,když jsi to tu tak pročítám tak mám slzy v očích. Já sice nejsem jeho velkou fanynkou,ale pár písniček měl nádherných *14* *14* *14* *14* *14* *14*.To,že mu tady některý nadávají je hnus to se nědělá *13* *13* *13* *13* *13*.Chtěla bych říct všem fanouškům at se drží *3* já mám taky svého idola *14* ,ale nechtěla bych být ve vaší kůži *9* *9* *9* *9*
    • mak.mak

Re: Hm..

tynko28 tj ubohý myslím že od tech lidí je to slušnost že vyjadřují svojí lítost i když ho tolik neznali tím spíš nee *13* a chci říct že nám všem bude moc chybet byl to fakt skvelej spevák a ty jeho show.....
    • Re: Hm..

promin ale tvého příspěvku se musím chytnout....myslím si že je to každeho věc...a že je aspon trochu slušne rict o nem neco málo pěkného i kdyz si ho nemel(a) rád(a)...a nesejde na tom jeslti jsi jeho pisničky poslouchal(a) nonstop nebo ne!!!!!!!
  • dianka14

cau

jemi to moc líto sice jsem ho neposlouchala porad ale nwm hodne pisnicek s emi od nej libi :-( proste nwm neco citim a ze se mi z toho chce brecet nwm proc nebyla jsem na nem zavísla a ani jsem ho nak moc neposlouchala ale proste hezky tancoval a hezkej hlas mnel bohuzel umrel :-(
  • piper002

legenda

ze světa odešla další legenda..a tentokrát to bylo obrovské sousto..Michael Jackson a mrtvý?ne, to nemůže být pravda..prostě nemůže..jak?proč?..nechci tomu věřit:(:(:(...ovšem, fankluby nejvíc narůstají po smrti..jak tak koukám:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit