Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poslouchala jsem ho

Ikdyž mi je pouhých 16let, Michaela si ráda poslechnu, pokaždé když ho hrajou v radiu,ale občas i na discotékách, zapnu radio na plné pecky, škoda,že zemřel, takové legendy, už svět nenajde...v téhle době, je to jiné než dřív,nikdo se nesnaží, on si to zasloužil...Zamysleme se sami nad sebou. Nebýt těchto legend, hudba nikdy nebude taková, jaká je a jaká byla.
    Michaele odpočívej v pokoji!!!
  • plsky otpovidejte poat mi to nak neni jasny

tak ja sem ho nemela ani moc rada ae ani moc sem ho nemilovala ae asi dva mozna i vic pisnicek ot neho se mi libej ae je mi fakt lito ze umrel ae on umrel asi protoze chtel nn??prej se predavkoval pak sem este slisela ze umrel na nakou nemoc takze nwm jj a moh by mi nekdo otpovedet???proc michael musel chodit na ty plastiky a tak?mel naky problemy nebo ?? *9*
    • Re: plsky otpovidejte poat mi to nak neni jasny

byl nějaký chrobálivý,myslím s kůží měl nějaké problémy
      • luida

Re: Re: plsky otpovidejte poat mi to nak neni jasny

s kůží měl problémy už dávno!!! Začal se rozpadat!!!! Ale jinak to byla zástava srdce!!!!!!
        • Re: Re: Re: plsky otpovidejte poat mi to nak neni jasny

aha tak to mi je ho lito chudak *9*
      • tynka28

Re: Re: plsky otpovidejte poat mi to nak neni jasny

nE...Záastava srdce...!!://
        A nejspíš to bylo na prášky..!!
  • věčné dítě

Je mi 32 let poslouchlala jsem ho vážně ještě co by holčička at takový nebo makový byl to pan muzikant a zaslouží si úctu jako úplně každý jiný člověk který umře.Trosky jste vy když nedokážete tuto úctu projevit nemáte tu co dělat!!je mi to moc moc líto Michaele snad je ti líp tam *4* *4* *4*
  • chyba

nic proti měla sem ho rada a jeho písničky jsu super ale v tom životopise mate chybu, neodvezli ho 25.9 ale 25.6.2009 do nemocnice!!
  • MJ

jeho hudba nikdy nezanikne...nikdy mě ani ve snu nenapadlo,že by tu jednoho dne nebyl...MJforever *9*
  • zbynnec

Michael..

Zůstaneš i nadále v srdcích těch co tě mají rádi...
  • Odpočivej v Neby

Odpočivej v neby jsí muj nejlepšý zpěvák historie budeš legenda popu a zustaneš!!!!!!!!!! bud stebou amen *9* *4* *4* *4* *4* anděl stebou

i Like You!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Odpočivej v pokojí

michaele mám tě rád jsí muj idol níkdy na tebe nezapomenu ted budeš mym brachou a legenda historie zbohem *4* *4* *4* *4* *4* *4* buh stebou tí bude pomahát v neby*4* *4*
  • R.I.P. Michael Jackson

We will never forget you....and we will love you forever and always.....
    • Re: R.I.P. Michael Jackson

já jsem si říkal pořád,co to je to R.I.P a ono to znamená OVP
  • Michael

michaele budeš my chybět odpočívej v pokojí ted už jsí legenda než elvis
    Goodbye *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit