-
skoda ho
bol inac dobrej a skoda ze skonal *9* -
Drahý MJ
Drahý Michael,budete mi tu dnes kvůli vám brečím po 4. *9* jenže nemohu se v vaší smrtí smířit věřím že se vám bude dobře dařit v nebi *4* jste a vždycky budete nejlepší zpěvák a tanečník myslím že vás ztratit není dobré jste Král POPU *9* budete navždy žít v našich srdcích zbohem do nebe *4* vše přeje Verča *9* -
R.I.P
Pořád tomu nemůžu uvěřit, že je mrtvý byl to král popu.Jeho písničky budou znít ještě hodně dlouho
R.I.P Michael Jackson -
-
Re: R.I.P
No přesně, já tomu pořád nechci nebo nemůžu uvěřit, Michaela jsem vnímal jako jistotu, jako fenomén, jako legendu jako velikou Celebritu, miloval jsem jeho genialitu..... Je mi to moc líto.
-
-
MICHAEL JACKSON
UPŘÍMNOU SOUSTRAST *9* ON JE MRTVÍ!! -
smrt
to prostě nejde stále brečím a myslí na to že před par dny se ještě smál se svými dětmi a ted už tu není odešel BUH POPU ze světa ale z mého srdce nikdy neodejde *9* -
oh no!
To je hrozný! No fakt! Je mi to moc líto a řeknu vám, že na někoho takového nikdy nezapomenu. Bzl je a bude vždy legendou. *9* *9* *9* -
Nemám slov
*9* To že Michael odešel je strašné,každý jednou musíme odejít,ale on nebyl ještě tak starý. Je to král a je ho škoda,slyšela jsem že měl zdravotní problémy ve smyslu rakoviny kůže jestli to tak je je mu ted určitě líp než aby tu byl a trápil se. Nemá žádné s tarosti s pomluvami. Měl moc rád děti obětoval by pro ně vše. Čauky *4* -
nechte ho už být::::::::::::::::((((((((((((((( ((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
kurva už nechtoho chudačka komu se nelibi at si prdel polibi nechte ho o mrtvych jen v dobrym milujute majky a vzdycky budu co sem se na tebe nabrecela pusinko moja ty zijes a vzdycky budes pro me miluju te jako nikdo..... ja tomu stejnak neverim ze uz tu s nama nejsi proc zrovna ty lasko miluju te budes tu porad s nama forever majky Y love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* zlaticko nejhezci na svete a vy kteri jste ho nemeli radi tak bezte do prdele -
-
Re: nechte ho už být::::::::::::::::((((((((((((((( ((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
*9* Máš pravdu jsou to zrůdy nevědí co říkají je to přeci král a miloval lidi ikdyž není mezi námi bude žít v našich srdcích *14*
-
-
Michael...
Hejky no teda já ho nemusela ,ale je mi ho líto...Zpívat i tancovat uměl =) =( -
The KING of POP
MICHAEL JACKSON is The KING of POP and ALWAYS will be