-
:(
on byl proste ten chlapek co si nechal vsechno zoperovat a kazdej si z toho strilel.. ale zpivat umel.. -
-
Re: :(
Ty jsi ale kráva co ?? *10*
-
-
PoP King
Michaele,nikdy na tebe nezapomeneme
"MICHAEL,WE WILL NEVER FORGET YOU" -
To je v prdeli.....
No tak to mě teda celkem dostalo *9* ,,Já sice nejsem nějak jeho fanynka, ale tohle mi je strašně líto..takovej král popu a on umře *9* ,,Takovýho člověka jako byl on, už nikdy nenajdem *13* ,,on byl vyjímečnej...Michaele byl si super! *9* -
michael
To byla hodně nečekaná zpráva,že Michael zemřel.....první jsem myslela,že je to novinářská kachna,ale bohužel je to pravda.....dost mně to zarazilo,Michael totiž plánoval velké turné.Ale nedávno se také objevily zprávy,že Michael cítí,že brzy zemře.....asi měl předtuchu.Je ho škoda. *9* *9* -
škoda jednoho z nej.........
přisli jsme o jednoho z nejlepších zpěváku na světě a proslul se také jeho měsíční chůzí takový zpěvák tu už nebude není za něj náhrada Michaeli Jacksone si na FOREVER *9* -
M.J
Byl skvělý,posunul hudbu uplně dojiných dimenzí,byla jsem na koncertě v Praze.Nikdo už nebude jako ON!! -
♥Miška♥
Néé *9* To se nedá přežít *9*
Tak to NÉÉ *9* V TAKOVÉM DOBRÉM VĚKU ! *9* Nechápu to ! *9*
NÉÉÉÉÉ ! TO JE HRŮZA ! *8*
Michaeli prosím bud to zase s námi! *8* -
EVER
NE, na tohohle se nikdy nezapomene...to snad ani neni možný. *14* -
:(
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉ -
:-(
Tak to je teda pecka... *9* kouknu na net a tam tohle...upřímně první co jsem si myslela je že to není pravda, že jen kecaj, ani mě nenapadlo že by něco takovýho mohlo bejt možný. Tak brzo, a tak nečekaně...:-( je to hrůza. To mě fakt sebralo...REST IN PEACE MICHAEL!!! *9* *9* *9*