-
bože néééé
Taky sem tomu nemohla uvěřit...Byl to prostě skvělej zpěvák..legenda, myslím že ho znali všichni.. *9* *9* ale taky myslím, že se na něj jen tak nezapomene, bude tady pořád.. *4* Teda doufám *9* *9* -
ŠUP TAM S NIM
zemřel MJ, do hrobu dán. HA, HA už je tam *1* *1* -
-
Re: ŠUP TAM S NIM
Si ubožák!!! *16* *8* -
-
Re: Re: ŠUP TAM S NIM
To si myslela mne? *7*
-
-
HAHAHA!! Mr raper!!!Fakt ubožák...TRAPÁK.. *9* *9* *9* *8* -
-
Ty lamo mr_raperr voe on sice na pohled bez bryly a tak vypadal takovy divny ale byl nejlepsi zpevak na světe lamo voe ty poslouchas Evu a Vaška a Moravanky idiote *5* *16* Kazby se sem spatky vratil Michael Jackson *3* A ty lamo mr_raperr ty sy ted skousis na kdyz semrel ze ty lamo -
-
Re: Re: Re: ŠUP TAM S NIM
radsi kdyby se sem vratil tupac a biggie piiiiiico zluta sikmooka ja vim ne neumiiim cesky neumiiim -
sim te nauc se cesky a taky se nauc psat cripple -
-
Re: Re: Re: Re: ŠUP TAM S NIM
HAHAHA mr_raperr si srandovni parchante voe kez by tu byl a vydelto kkt vymrdanej poslouchej si ty tvoje dechovky kkt vymrdanej.Voe az ty zemres curaku tak taky ti budem nadavat kkt *9* *9*
-
-
-
-
ty seš ale debil *16* -
Ty sráááči stát přede mnou tk ti tk n akopu prdel, žes to ještě neviděl...ten kdo si otevře držku na Michaela tk u mě skončil...mrtvejmuž, hotovo...nikdo nebude srát na hlavu legendě!!! MEGASTAR nwm co poslouchas ale ver tomu ze dyby si mel tu moznost se jich zeptat kde se ti tvy zpevaci (kapela) inspirovali, tk ti reknou ze vzesli z napadu MICHAELA JACKSONA !!! a oni sami ho uznavají !!! *16* *16* *5* -
-
Re: Re: �UP TAM S NIM
njn na dálku to ste páni ale řeknu jedno vy vsichni co ho tady oplakavate ste idioti jak muzete truchlit po takovy opici po takovym praseti kterej ma na sobe vic plastik nez prirodnich krivek zmrd zfetovanej -
-
Re: Re: Re: �UP TAM S NIM
to mluvíš o sobě ?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: �UP TAM S NIM
ja nemam ani jednu plastiku tak si nech keci k jeziskovi
-
-
Re: Re: Re: �UP TAM S NIM
myslíš si že vzhled je všechno? on byl je a bude legenda na vždy! jak můžeš být tak hnusnej a urážet někoho kdo tu už není? "Majkí" 4EVER!
-
-
-
ty jsi ale kretén co ?? a koho asi tak posloucháš z nabídky pitomejch a tupejch FEŤÁKŮ ??!!??!! *10* *16* proč musejí žít lidi jako jsi TY ?? *7* -
Chci, abys taky umřel!!! Trapáku blbej trapnej! -
-
ted si me dostala upa si me setrela nevim co rict snad ze nechci videt tu tvoji detskou vaginu ses vazne decko co snad nevi co pise -
-
kreténe , feťáckej ! ty už to máž v tý tví feťácký hlavě úplně vyfetovaný !! mě totiž feťák nemůže urazit !! *5* seru na tebe .. ty seš pod mou a Michaelovu úroveň
-
-
-
pitomče děláš si srandu ze úmrtí člověka -
Zalez -
tak nevim jestli si se snažil bejt vtipnej, nebo trapnej -
-
rikam svuj nazor nemuselas reagovat
-
-
-
smrt
Michael Jackson forever in my heart -
-
Re: smrt
MICHAELE budeš navždy v naších srdcích nikdy na tebe nezapomeneme *9* -
Byl jedinecny,uzasny lidi ho meli radi a stale maji..... *9* 4EVER 4EVER BUDES NAM MOC ASPON ME MOC CHYBET!
-
-
smrt
Strašně mě ta zpráva zasáhla byl to skvělej zpěvák -BUH POPU myslela jsem že je nesmrtelný... ve dvanáct dávali na Očku klipový speciál což pro mě bylo velmi emotivní *9* nemůžu uvěřit že uř tu néní *9* -
-
ale většinou ty jeho písně moc rád nemám -
Michael, you will be in my heart forever!!!! *14*
-
-
MJ
hej seš děva?:D on je (byl) nejlepsi zpevak proste! ale to vsichni vi.. bude nam chybet:( a nikdo ho nikdy nenahradi..we love you <3 -
-
Re: MJ
TO MÁŠ TEDY PRAVDU .. JEHO NIKDY NIKDO NENAHRADÍ !!
-
-
f.l.i.p
troska seš akorat ty hnupe!asi neviš co pred 20 letama ten človek znamenal!mysli si co chceš ale stejne je to pro všechny lidi legenda popou hnupe zasranej -
debil!!
je to troska.....a ta jeho plastika taky!!!!!!!!!!!!!upřímě je to ten nejhorší zpěvák na světě ae každej má svůj názor tak ten můj koment nekomentujte!!!! *1* -
-
Re: debil!!
TVL nechte magdu10 napokoji,vždyt je to stejná reakce jako dělá ona na Michaela všicni se tady navzájem urážíte...
Magda10 je nic ve srovnání s ním vysrte se na její komentáře a pište hezky nebo nic..jestli chcete být nic jako je magda 10 tak nadávejte taky.. -
*13* Víš beruško ty budeš hodně krutý soudce viď?? Že měl plasstiky? Měl a kdo je v dnešním "šoubysnysu" nemá? Byl to nejhorší zpěvák? Tobě se nelíbila ani jedna písnička? On se ti nelíbil? Ale úplně lhostejný ti nebyl viď? Jinak teda nechápu proč lezeš na jeho stránky a špiníš ho tady. Víš my jeho fanoušci co sem jdeme tak se chceme podělit o tu bolest, jestli jsme ve tvých očích debilové tak budu klidně debil, ale Mě je skoro 30 a MJ miluju asi od mých 10-ti let, taky se mi nelíbily všechny písničky ale asi tak 99,9% ano, že ho vláčeli bulvárem a koho ze slavných lidí nevláčejí, měl svých starostí dost stejně jako každý člověk jen ty jeho se řešily v novinách a jen tak mimochodem, jednu věc za všechny: Ukaž mi milionáře, který jen tak ze svý vůle koupí velký zábavní centrum a nechá tam za darmo hrát si děti, ukaž mi jednoho kterej to udělal a že se tam s těma dětma točil na kolotoči a hrál si s nima? NO A CO? byl to jeho park, mohl si tam dělat co chtěl. Já si taky zajdu na kolotoč, mazlim se s dětma kamarádky, protože děti miluju a jsem snad proto pedofil?? Nejsem protože nejsem MJ. MJ nikdy na tebe nezapomenu,skláním se před tvým celoživotním dílem *3* -
Takže za 1. ty ubožáku, jestli si neměl Jacksona rád tak to sem kurva nepiš! a NA TVOJE "NEKOMENTUJTE" ti fakt peču tak někam zalez a měj trochu úctu!Seš Magor že to fakt neni možný! I když měl plastiky tak ty mu nesaháš ani po paty! -
ubožáku! hlavně to sem dej příště aspoň 100x, když neumíš ani přidávat příspěvky!
-
-
debil!!
je to troska.....a ta jeho plastika taky!!!!!!!!!!!!!upřímě je to ten nejhorší zpěvák na světě ae každej má svůj názor tak ten můj koment nekomentujte!!!! *1* -
-
Ty jsi strašná kráva. -
Ty jsi strašná kráva. -
Nezávid,kdyby jsme měly postavit Michaela Jacksona vedle tebe a porovnat vás spolu,tak hned na první pohled by jsi vedle něj vypadala úplně trapně,tragicky,big star a vedle ní LOSER,to se pozná tak že vrchol toho co umíš je jenom závidět a myslet si že budeš lepší než jsi tím že urazíš takovou mega star paani ty jsi ale odvážná *15* -
-
L.ů.c.a.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tohle jsou moje slova
-
-
podivej ty magdo10 jsi uboha pica...tak zklapni klapacku pico zasrana.MJ...BYL KRAL POPU....!a podle me jeste je a bude....tak drz klapacku a radci jsem nic nepis kundo zhnila....! -
-
Re: Re: debil!!
Nenervuj se oni shazují samy sebe a ne Michaela *1* -
Tak láskavĚ M:10 neurážej má totiž pravdu -
-
Re: Re: Re: debil!!
Ne nemá pravdu *3*
-
-
co k tomu dodat *1* *5* -
-
DEBIL,SMRAT, MAGOR, DYLETANT,proste k...t,ch...j
-
-
-
-
debil!!
-
dovoluji si tohle komentovat, jestli tady řikaš něco o plastice, ma ji dneska kde kdo a pokud jde o celebrity tak ty jsou ve většině připadu přimo z plasteliny. Michael Jackson přiznal jen plastiku nosu a zrovna u něj ja nemam duvod tomu nevěřit *13* -
pro nechápavé-tohle je FAN stránka, takže stránka pro fanoušky a jestli se ti MJ nelíbí, tak si to běž prohlašovat na Václavák a ne sem...přeji příjemný den *1* -
-
na Václavák? *1* vždyt by ho tam ukamenovali *1* -
-
no právě.... *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
debil!!
-
Ty sračko!!! Radši zavři hubu nebo ti ji jednou příjdu osobně rozmlátit!! Vůbec si neotvírej hubu na takovou význmanou osobnost!!! 10000000000× známější než ty a mnohem víc toho dokázal!! Oproti němu seš hovno,tak zavři rypák nebo ti tam přijdu vrazit ubožáku! *16* -
Debile víš co von vubec byl!byl to ten nej nej nej zpěvák a na podiu to uměl rozbalit tak bych chtěla vidět tebe jak to na podiu rozbalíš ty sráči MICHAEL JACKSON je prostě muj největší idol měla jsem ho ráda *9* *4* -
Ty chudinko !!!Znám spoustu lidí co by ti za tohle uřízly hlavu...Běž do pr.... a pust si k tomu Evu Vaška...Trubkoooo *9* -
-
přesně tak *4*
-
-
Samozřejmě, že každý má svůj názor...JDI SI HO ALE PROSAZOVAT JINDE TY UBOŽAČKO A OSTATNÍ UBOŽÁCI! TO CO DOKÁZAL ON, TO NEDOKÁZAL SKORO NIKDO! ZKUS TŘEBA MĚSÍČNÍ CHŮZI A NÁKLON,TY BUDIŽKNIČEMU! A KOMU SE TO NELÍBÍ AŤ SI VÍŠCO POLÍBÍ!
MJ JE NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉJ!!!!!!!!!!!! *10* *16*
-