Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael

*9* *9* *9* Ach jo,je mi to moc líto že umřel *9* měla jsem ho ráda *9* *9* *14*
  • michael

michaeli mej se v nebi nadherne nikdy na tebe a tve pisnicky nezapomenu slibuji ti ze se prijdu podivat na tvuj hrob jak poletim na dovolenou na floridu
  • chameleon-j

Forever v srdci!

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    Michael byl je a bude navždy králem popu! Ať si každý říká, co chce!
    Měj se v nebi krásně Michaeli. *4* *14* *4*
  • Sbohem

Tak sbohem Michaele byl jsi nejlepší. *9*
  • aliuse

sbohem michaele

byl to popový bůch a takových lidí je na světě málo.. *9* *14* udělal sice blbost s těma plastickyma operacema ale jeho hlas je pořád stejě krásný *14* neměla sem nikdy proti němu nic.. je měsíční chuze je naprosto orginální.. sbohem *14* *14* *9* *9* *14* *14*
  • ichbinteufelin

x(

je to strašná tragédie... Michael byl osobnost, na kterou se nezapomíná... úplně mám slzy v očích... když jsem se to ráno dozvěděla, byla jsem vážně v šoku...
    na jeho taneční pohyby a písničku Thriller, kterou bych poznala kdykoli, nikdy nezapomenu...
    přeji jeho rodině upřímnou soustrast... *9*
  • citronek21

SBOHEM

Já jsem ho sice moc neposlouchala ale můj bratr ho zbožňoval a teď bude bečet každej večer HRUZA,ŠKODA A TO TEDA VELKÁÁÁÁ ŠKODA!Měl tolik plánů a teď je neuskuteční *9* *9* *9* *9* *9* .MILUJEME TĚ MICHAELE *14* *14* *14* *14* *14* .NO A TEĎ SI V NEBI MEZI ANDĚLI *4* *4* *4* *4* SBOHEM A UPŘÍMNOU SOUSTRAST VŠEM KTEŘÍ HO MILUJOU A MILOVAT BUDOU.Omluvte mě jdu se vybrečet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kachnaves

Chjo...

Michael byl bůh *9*
    • Re: Chjo...

Michael je bůh!
      • ago112

Re: Re: Chjo...

a bude...
  • Hledám šéfa fanclubu

Ahoj, potřebovala bych kontakt na šéfa fanklubu Michaela Jacksona, neznáte ho někdo prosím? Předem dík.
  • ivanchuska123

Upřímnou soustrast

Upřímnou soustrast všem kdo ho měli rádi...
    Smutné je že si plánoval tolik věcí
    Např.:Ty koncerty ani jeden nebude... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: Upřímnou soustrast

Jsem mega fanoškem,dnes půl naší školy probrečelo vysvědčení...už se nevrátí,Sem chlap,nejsem homo,ale jedno vám řeknu:Miluju ho(ne jako homo),byl skvělý člověk a král popu dnes vyhlašuju celosvětový Den smutku...Můžete doufat že vystoupí jehoi duch...a zahraje písen na rozloučennou....hlasujte si jak chcete...ale best je will you be there. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8*
      • Re: Re: Upřímnou soustrast

to je hezký přispěvek *4*
        Mike by to rád četl..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit