-
Michael
*9* *9* *9* Ach jo,je mi to moc líto že umřel *9* měla jsem ho ráda *9* *9* *14* -
michael
michaeli mej se v nebi nadherne nikdy na tebe a tve pisnicky nezapomenu slibuji ti ze se prijdu podivat na tvuj hrob jak poletim na dovolenou na floridu -
Forever v srdci!
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
Michael byl je a bude navždy králem popu! Ať si každý říká, co chce!
Měj se v nebi krásně Michaeli. *4* *14* *4* -
Sbohem
Tak sbohem Michaele byl jsi nejlepší. *9* -
sbohem michaele
byl to popový bůch a takových lidí je na světě málo.. *9* *14* udělal sice blbost s těma plastickyma operacema ale jeho hlas je pořád stejě krásný *14* neměla sem nikdy proti němu nic.. je měsíční chuze je naprosto orginální.. sbohem *14* *14* *9* *9* *14* *14* -
x(
je to strašná tragédie... Michael byl osobnost, na kterou se nezapomíná... úplně mám slzy v očích... když jsem se to ráno dozvěděla, byla jsem vážně v šoku...
na jeho taneční pohyby a písničku Thriller, kterou bych poznala kdykoli, nikdy nezapomenu...
přeji jeho rodině upřímnou soustrast... *9* -
SBOHEM
Já jsem ho sice moc neposlouchala ale můj bratr ho zbožňoval a teď bude bečet každej večer HRUZA,ŠKODA A TO TEDA VELKÁÁÁÁ ŠKODA!Měl tolik plánů a teď je neuskuteční *9* *9* *9* *9* *9* .MILUJEME TĚ MICHAELE *14* *14* *14* *14* *14* .NO A TEĎ SI V NEBI MEZI ANDĚLI *4* *4* *4* *4* SBOHEM A UPŘÍMNOU SOUSTRAST VŠEM KTEŘÍ HO MILUJOU A MILOVAT BUDOU.Omluvte mě jdu se vybrečet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Chjo...
Michael byl bůh *9* -
-
Re: Chjo...
Michael je bůh! -
-
Re: Re: Chjo...
a bude...
-
-
-
Hledám šéfa fanclubu
Ahoj, potřebovala bych kontakt na šéfa fanklubu Michaela Jacksona, neznáte ho někdo prosím? Předem dík. -
Upřímnou soustrast
Upřímnou soustrast všem kdo ho měli rádi...
Smutné je že si plánoval tolik věcí
Např.:Ty koncerty ani jeden nebude... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Upřímnou soustrast
Jsem mega fanoškem,dnes půl naší školy probrečelo vysvědčení...už se nevrátí,Sem chlap,nejsem homo,ale jedno vám řeknu:Miluju ho(ne jako homo),byl skvělý člověk a král popu dnes vyhlašuju celosvětový Den smutku...Můžete doufat že vystoupí jehoi duch...a zahraje písen na rozloučennou....hlasujte si jak chcete...ale best je will you be there. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* -
-
Re: Re: Upřímnou soustrast
to je hezký přispěvek *4*
Mike by to rád četl..
-
-