-
R.I.P.
Je mi moc líto že umřel. Navždy už zůstane králem popu.
Nikdy nezapomeneme Michaele *9* -
Života kruh když je uzavřen, smrt přináší nový den...
Právě jsem slyšela v rádiu že Majkí je MRTVÝ!!!!!!!!!!!!!! *9* To není možné... Omluvte mě jdu řvááát. -
-
Re: Života kruh když je uzavřen, smrt přináší nový den...
Mě to říkal manžel ráno,ale nevěřila jsem mu,ale když jsem byla v krámu tak to říkali v rádiu.Málem jsem se zhroutila.Byl(a pořád zůstane)Mým miláčkem.Nedala jsem na Michaela dopustit.Byl a bude vždycky nejlepší.Pro mě určitě. *4* *9* Je a už napořád zůstane král popu *4* . -
Re: Života kruh když je uzavřen, smrt přináší nový den...
Sice jsem ho nejak extra neposlouchala, ale mela jsem ho ráda jak člověka...byl dobrej.... *9* *9* a je mi ho líto ..... nezasloužil si to ..chudák... *9* *9* *8* *9*
-
-
Michael Jackson
Dnes přišla smutná zpráva,že Majkl
zemřel na zástavu srdce.
Je mi to hrozně líto.
Upřímnou soustrast pozůstalím.
Majku Nezapomeneme!Škoda.
Byl jsi fajn.Sbohem. -
:-(
*9* -
RIP
Náš král jest mrtev... *9* -
KInf of pop
tak aby bylo jasno,nikdo tady nebude urážet našeho Mika jestli máš jiného idola, tak ti radím už jsem víckrát nikdy nelez *16* souhlasím s Tinus já jsem pro aby náš Majkl přijel do ČR koncertovat I love you *14* *14* *14* -
MIND IS THE MAGIC
AHOJ LIDI JE TO NEKDO KDO MÁ MICHAELUV SONG JAKO MP3 S NÁZVEM MIND IS THE MAGIC JA HO PROSTE CHCI PROSÍM POMOŽTE MI HO NAJÍT UŽ JSEM ZOUFALA
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: MIND IS THE MAGIC
můžu ti to stáhnou...najdu to na youtube a za 2 min to mám v pc...jestli to ještě nemáš napiš na VyrobikovaZaneta@seznam.cz *1* -
Re: MIND IS THE MAGIC
zkus GOOGLE ty inteligentko *9*
-
-
umírá
a navíc umírá , má rakovinu kůže -
-
...
Bude to tu bez Michaela strašný !! *9* nevím co na to říct ... sedím u počítače a brečím jako malý ditě . zůstane navždy v mém srdci !!! *14* Kdo by ho neznal ?? Davy na jeho kocertech šíleli ! už nikdo nebude tak originální tak užasný tak prostě nejlepší .. *9* asi nikdy nezapomenu na Thriller , Bili Jean a HLAVNĚ EARTH SONG !! chtěl zachránit svět .. *9* *9* AŤ ODPOČÍVÁ V POKOJI . -
Re: umírá
už je mrtvýýýýý!!!! je to hrozný !!!!! *9* -
Re: umírá
Tak hele ty divnej čoveče, my se tady nebudeme zabívat takovejmi s prominutí blbostmi, že na to umírá má to ve velice raným stádiu a tomu, komu se Majklík nelíbí můžu říct jen jedno: mě se taky nikdo nelíbí, ale neobtěžuji ho na jeho stránkách viď? tak tě požádám o laskavost:jdi prosím tě pryč, jak říká tinus- na ty tvoje kecy není nikdo zvědavej. Ale jestli jseš takovej slaboch, že musíš otravovat ostatní tak jseš fakt bezmozek! *13*
-
-
plastika michael
je to chodící plastická pohroma !!!!! kdyby neměl tolik plastik tak bybyl ještě dobrej !!!!!! na tý hlavní fotce vypadá jak holka -
-
Re: plastika michael
A jak vypadáš ty? *7* -
MJ-best
Hej,lidi,já taky MILUJU Majkla,
pls jukněte na blog
www.michael-jackson-in-cz.blog.cz
A podpořte nás,aby MJ přijel do ČR!
Prosím-kdyžtak jsme Jacksons5-team *14* -
-
Re: MJ-best
on už nepřijede !!!!!! -
Re: MJ-best
Nejsem zásadně proti tomu ho podpořit aby přijel do česka *3* *1* tak se mnou počítej *3* -
-
Re: Re: MJ-best
Díky *4*
-
-
-
Re: plastika michael
Tak podívej se, jestli chces urážet našeho Michaela, tak sem příště nemusíš lézt, nikdo na ty tvoje kecy není zvědavej!!!! *10* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
MJ
A jake pisnicky se Vam od Majkla libi nejvic???? *4* *3* -
-
Re: MJ
Man in the mirror -
-
Re: Re: MJ
mě se líbí od něj snad všechny,ale pokud mám říct ty moje srdcovky, tak jsou to-Earth song, You are not alone, thriller a black or white *14* *14* *14* *14* joo a jeste i just cant stop loving you *14* *14* *14* *14* *14*
-
-