-
King of Pop
Michael miluje děti a dával jim lásku kterou postrádal když byl ještě malý kluk souhlasím stebou Tinus Michael je prostě nejlepší I love you forever *14* -
-
Re: King of Pop
je prostě žůůůůůůžo *14*
-
-
michael jackson
michael jackson je legenda!!a nezneužival děti pravě naopak daval jim lasku!je to kral popu a vždy bude!nechapu proč někdo o něm píše sami hovadini že zneužival malé chlapce neni to pravda !!! *13* *13* !!!nejlepší zpěvak ktereho znam! a to že ma plastiku to nic neznamena noá?? -
-
Re: michael jackson
jak si tím můžeš bejt tak jistá, ty jsi s ním žila ? *7* -
Re: michael jackson
Tak tak:-)hlavně má VITILIGO, ale na tom nezáleží hlavní je jaký je to člověk a on je prostě úžasnej!!!!!! *14*
-
-
NEVÍM,NEVÍM
On není špatnej je fakt, že na vzhledu nezáleží, ale to, že zneužíval děti nebo spíše dalo by se říct malé kluky je NEUMLUVNÉ !!! *16* -
-
Re: NEVÍM,NEVÍM
Aspoň si prčítaj Wikipediu:
V auguste 1993 bol obvinený otcom 13 ročného chlapca, z údajného sexuálneho obťažovania, ktorého proces sa nekonal, keďže rodina súhlasila s mimosúdnou dohodou o "stiahnutí žaloby". Prípad bol od samotného začiatku veľmi pochybný, a vyšetrovanie nedokazovalo žiadny trestný čin zo strany Michaela, avšak súkromní detektívi odhalili vydieranie zo strany otca chlapca, ktoré bolo zachytené na audio zázname, kvôli mimosúdnemu vyrovnaniu sa vo vyšetrovaní ďalej nepokračovalo. "Odškodné" vo výške 20 miliónov dolárov nakoniec vyplatila poisťovňa, ktorá tak urobila aj napriek nesúhlasu Michaela a jeho právnikov v čase, keď bol Michael v polovici svojho svetového turné Dangerous, a práve kvôli obchodným zmluvám a takmer miliarde dolárov, ktoré toto turné stálo, poisťovňa v snahe zabrániť možným obrovským stratám pre zrušené kontrakty, uprednostnila "vyplatenie" rodiny, a tým zabránila akémukoľvek očisteniu mena Michaela. [3][4]
Na konci roku 2003 bol obvinený zo zneužívania 14-ročného chlapca. Aj v tomto prípade bol použitý rovnaký scenár vydierania, a na veľké prekvapenie, do prípadu boli zainteresovaní rovnakí ľudia a vyšetrovatelia ako pred 10 rokmi. Matka chlapca navštívila rovnakého psychiatra ako otec chlapca v roku 1993, prípad vyšetroval rovnaký tím vyšetrovateľov ako v roku 1993, rodinu zastupoval rovnaký právnik, ktorý "obhajoval" aj chlapca v roku 1993, a z médií tu boli 3 novinári, ktorí sa zaoberali prípadom aj v roku 1993. Vo februári 2005 sa začal proces, v ktorom mu hrozilo až 20 rokov väzenia. V máji 2005 ho porota oslobodila zo všetkých bodov obžaloby, obvinenie nebolo dokázané, pretože neexistovali reálne a relevantné dôkazy a Michael odišiel zo súdu ako nevinný. [5][6]
Celkový pohľad na tieto obvinenia, ktoré sa stali symbolom "sprisahania" prinášajú dve knihy - „Conspiracy“ od autorky Aphrodite Jones [7], ktorá bola svojho času novinárka a je autorkou bestselerov kriminálnych prípadov, a ktorá denne sledovala dianie v súdnej sieni, a „Redemption“ od Geraldine Hudges [8], ktorá pracovala ako asistentka právnika v roku 1993, ktorý zastupoval oboch chlapcov. -
Re: NEVÍM,NEVÍM
ON NEZNEUŽÍVAL DĚTI!!!! *13* spíš jim dával lásku, kterou v dětství postrádal -
-
Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
tak to jseš teda fakt na hlavu jestli říkáš zneužívání, že rozdával lásku a jaktože byl za to v base ? -
-
Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
A z jakých regionů konkrétně to máš ověřené????To by mne tedy velice zajímalo *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
Můj táta pracuje v Americe anglii atd je tam policajt takže asi vím *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re:Re : NEVÍM,NEVÍM
On je policajt v Americe, ale spisy má i z Anglie má hodně přátel ketrý mu pomáhají a je mi 13 . -
Re: Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
To je policajtem najednou v Americe i Anglii? A proto ví, že byl v base? To toho stíhá asi dost. Ach jak dětinské, broučku. Kolik ti je?
-
-
*9* jeho tvař je takova mila je peknej furt aji kdyby mel 100 let tak by vypadal dobře okay souhlasite ja jo. *7* -
-
No to souhlasim, on bude peknouckej a milouckej naporad *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
a to mas overene kde???? *7* *7* *7* *7* *7* -
-
on nebyl v Base!
A náhodou je super a já se o jeho plastiky nezajímamám,no a co,tak má plastiku,NO A?
J to jeho věc,když se mu to líbí,tak prsím,my mu to nemužeme zakazovat.
Apívá Úžasně a taky Skvěle tancuje *3*
*14* -
-
Ale byl, á to vím z přesnějších regionů .
-
-
-
-
-
-
mj
Ja ho miluju!!!! *14* skoda ze mi to nevyslo s listky do londyna *9* -
-
Re: mj
To mi povídej a to jsem v Londýně. Vůbec jsem neměla šanci. Ihned všechno pryč než jsem stačila mrknout *9* -
-
Re: Re: mj
prej se to da sehnat pres tu spolecnost viagogo a prej listky maji prijit 7 dni pred koncertem, ale moc tomu neverim *7* a navic bych to asi nestihla, pac mam tedka plno prace se skolou *9* *9* *9*
-
-
-
hledam
nema nekdo jeho song v mp3 get her off my mind líbí se mi a rada bych ji mela -
-
Re: hledam
můžu ti ho stáhnou..jestli ho ještě nemáš napiš mi na email VyrobikovaZaneta@seznam.cz *3* -
-
Re: Re: hledam
ale to ho spíše už budeš mít za tu dobu *15* *15* *15*
-
-
Re: hledam
bohužel. Taky shánim :)
-
-
MJ
jeho písne jsou boží *15* -
MIŠKA
MICHAEL je hezkej s tím budou asi všichni co ho mají aspon trochu radi souhlasit nebo snad ne? *5* on se mi líbí jako muž je sice hubenej jako kdyby ho hlady mučily ale to se da spravit Ja jen proč to píšu tak trochu se zajímám o zdravou stravu a diety ne že bych sama nejaké ty DRASTÁKY držela to ne ale když chce nekdo vypadat dobře a ted menam na mysli ty vyzablý modelky co občas skolabujou na molu tak udelá vše aby dosahl svého požadavku na vyzaš postavy SOUHLASÍTE SE MNOU Všichni tady mame MIŠKU rádi pro to co pro ten svět a hlavně pro deti děla kdybych ho mela ted citovat tak napíšu to co v jednom rozhovoru řekl RADŠI BYCH SI PODŘEZAL DŘÍV ŽÍLY NEŽ BYCH MĚL NEJAKÉMU DÍTĚTI UBLÍŽIT Je v celým šoubyznyse asi jediný co ma opravdu starost o děti ve větším rozměru . on je tak cituplný a něžný a chápe starosti dětí a lidí Nikdo jiný mě nenapada ke komu bych mohla majkla přiřadit k porovnání co všechno dělal dělá a bude dělat pro děti
Doufám že sem si nikoho neznepřátelila co jsem napsala o MIŠKOVI S POZDARVEM ELIZ
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: MIŠKA
Souhlasím,ale nemyslím si, že by držel nějaké diety nebo tak. Prostě nemá k jídlu takový kladný vztah jako někteří *1* *3* -
-
Re: Re: MIŠKA
no jasný no. A i kdyby držel, tak je to čistě jeho věc. O ty vychrtlý modelky se taky nikdo nestará jak to dělaj. TAdy to jenom všichni děsně řešej pze to je Majkl no. Prostě on je tutová jednička, která jen doplatila na hamižnosti zamindrákovanejch a závistivejch lidí.
-
-
-
pozvánka
Ahoj četl jste si někdo mou pozvánku? *7* -
-
pravda
vypada jak sasek! *16* *16* -
-
Re: pravda
A ty jsi model, ne? Vždyt' je mu 50 let! A je hodně hubenej a tak má propadlý tváře, no. A bez rtěnky a očních linek vypadá naprosto normálně!
P.S.: A tu rtěnku používá proto, že má skvrny od vitiliga i na rtech
*13*
-
-
-
Number one
Michael prostě byl, je a bude nejlepší popový zpěvák z 80., a 90. let minulého století. Upřímně doufám, že se mu jeho koncerty This is it povedou. Bohužel bulvár to na svých stránkách pořádně rozmázne *9* ; "Michael Jackson nemá sílu tančit!", "Král popu už neumí zpívat!" atd. atd. atd. *10* *10*
Ale MJ jim všem vytře zrak, uvidíte *1* *1* *1* -
-
bulvart
v bulvartu píšou o mikovi že mu něco zabraní v comebacku ale to neni pravda!!!!! třeba že ho někdo žaluje že má strah s prasečí chřipky že má rakovinu kůže atd...... ale píšou take že to nezdá že comeback this is it bude.všechno najdete na blesk.cz -
-
Re: bulvart
Tak známe bulváry že. Ty toho dycky nakecaj. Já už bulvární plátky raději neřešim. Ty si vymyslej cokoliv, jen a by se prodaly *16* *16*
-
-
Re: Number one
přesně tak *3* on je prostě best
-
-
pozvánka
Ahoj lidi,nechcete se někdo zapojit ke srazu fanoušků?Sešli by jsme se všichni a pokecali *3*