-
Vše nej....
Majkle, vše nej k narozkám :)) *4* -
Tanec
hele prosimvas nevite jesi neni nekde na netu jak tancovat jako MJ...prosim jestli to nekdo vite napiste mi na email..protoze ja bych to vazne chtela umet...diky -
web
Hele lidi neznate michaelovo oficialni stranky?? *4* -
-
Re: web
co treba www.michaeljackson.com *1*
-
-
Narozky
Lidi, on teď bude mít narozky. Vše nej majku.......Miluju tě.....Souhlasím s Viki......už se nemůžu dočkat nového alba, už aby vyšlo sakra !!!!! *3* *15* -
King
MJ je skvělý,to bez diskuze.Ale ať si pospíší s tím novým albem!My fanoušci se už nemůžem dočkat! *14* -
Mr. M. J.
Michael byl a je naprosto super zpěvák a tanečník. Je na každém z nás budeme- li věřit těm řečem o Michaelovi at už ohledně dluhů nebo o zneužívání dětí. Já osobně nevěřím, že by toho byl schopný. Pro mě byl vždycky král popu. A přiznejme si- jeho songy nestárnou! M.J. is GOOD! *5* -
!!
Fůůj.. nechápu jak se vám může líbit.. ale tak je to vaše věc.. já tady napíšu svůj názor... Je to dement největší.. *16* *8* -
-
Re: !!
Ty demente zavři hubu co michael v životě dokázaj to bys TY nedokázaj ani za 1 000 000 000 let!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sklapni ty ubožáku Michael je hodný a krásný člověk!!!! Michael je prstě super!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
kazdemu se libi neco jineho a kazdy ma svuj nazor tobe se libi kdo? *5* -
JOOOOO no mazec konečně někdo normal !!! *5* -
Tak tohle je muj nazázor!!!!co o nem tady říkaáš tak hnusný veci když ho neznáš?! a ted ti ukážu jak ses chovala já si o tobe mysli že seš dement!!pochop význam toho slova...MJ je jeden z nejhodnejších lidí na celým svete a není vubec zý...NAOPAK!!!!!!!!!!!!!je to jeden z nejlepších zpeváku a tenečníku!!!nemá nák upravený hlas jeko všechny "celebrity" jak se jim ani nedá říct...!!!mnohdy!!jinak to je muj názor...a tamto byl zas tvuj už nic nemám papapapa!!!MJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
No mozna neni tak uplne normalni....ae co jiny celebrity?? ty se uchlastavaj k smrti a socialky jim sebiraj deti...nedokazou se postarat ani o svoje deti..zatim co michael se stara o jiny..a jesi veris bulvarum tak potom chapu tvuj nazor protoze co voni tam napisou za kraviny to az prechazi zrak..nemyslim tim jenom omichaelovi ae i o vsech..lidi totiz zajima jen to zpatny..tak se to dobre prodava..este sem nevidela ze by na titulni strane nakyho bulvaru bylo jak se tu ta hvezda ma bezvadne ze je stasta a tak..jenze to lidi nezajima tak tam radsi napisou i kdyz celkem nepravdive ze zase udelala nakej skandal a tak.. *5* *5* *5* -
-
Re: Re: !!
Hele je ...... mě se teda líbí i když má tolik plastyk tak mu nenadávej je to jeho věc ne?Jo a mymochodem to udělal kvůli své ženě *8* Já ho mmmmiiiiilllluuujjjjiiii *14* *14* *1* *1* -
Re: Re: !!
neurážej Brit!!!!!! krávo či debile
-
-
-
KDE TO MÁM NAJÍT?
AHOJ LIDI
NEMOHL BY MI NĚKDO PORADIT KDE A JAK MAM STAHNOUT VIDEOKLIP GHOSTS OD MICHAELA ALE S ČESKÝM DABINGEM NEBO ALESPON S ČESKEJMA TITULKAMA BUDU RADA ZA KAŽDOU POMOC OD VÁS FANINEK NEBOLI PŘÍZNIVCŮ TOHOTO PODLE MÉHO NÉZORU NIKDY NENAHRADITELNÉHO A TALENTOVANÉHO ÚŽASNÉHO INTERPRETA KTERÝ JE ZE VŠECH INTERPRETŮ TEN NEJLEPŠÍ Z NEJLEPŠÍCH NA HUDEBNÍM NEBI
PŘEDEM DEKUJI
*3* *4* *4* -
-
Re: KDE TO MÁM NAJÍT?
Ahoj, mám pouze originál video a u toho text v AJ:) -
-
Re: Re: KDE TO MÁM NAJÍT?
ahoj a mohl by si mi to nejak poslat pokud to ovšem jde prosím byla bych rada
*3*
-
-
-
...génius s talentem a ohromným srdcem...
A to je pouze jedna věc z mnoha.MJ je osobnost, která si léta chránila své soukromý a společnost to měla RESPEKTOVAT.Avšak nestalo se tak.Místo toho si dnes novináři vymýšlejí různé zaručené informace, které jim baštíme i s navijákem.A zdá se mi, že je čím dál víc lidí, kteří MJ opovrhují a pouze na základé těchto nepravdivým informací.
Vím, že Mika je výstřední osobnost, ale myslím, že z větší části na tom nese vinu právě společnost.
Některým lidem se dokonce zdá, jako výborný prostředek k získání financí jakýmkoli způsobem, třeba i lživým obviněným.MJ JE TOTIŽ STÁLE JAKO MALÝ NAIVNÍ A VELMI ZRANITELNÝ KLUK, KTERÝ ASI NIKDY NEBUDE MÍT DUŠI JAKO KAŽDÝ DOSPĚLÝ MUŽ, ale dvě věci mu upřít nemůžeme.
ZA 1)JE TO ČLOVĚK S OHROMNÝM SRDCEM, KTERÝ CELÁ LÉTA DÁVÁ PENÍZE NA CHARITATIVNÍ ÚČELY, PRO DĚTI BEZ DOMOVA APOD.CELÝ ŽIVOT SE SNAŽÍ DRUHÝM POMÁHAT, NIKOLI UBLÍŽIT.Jak můžeme tedy věřit tomu že tento dobrý a plachý člověk z masa a kostí by mohli někdy ublížit těm, na kterých mu nejvíce záleží...DĚTEM.
ZA 2)JE ČLOVĚK VELMI TALENTOVANÝ, KTERÝ DOKÁZAL SVÝM TALENTEM OSLOVIT MNOHO LIDÍ A INSPIROVAL MNOHO UMĚLCŮ DNEŠNÍ DOBY A VĚŘÍM, ŽE O MJ JEŠTĚ HODNĚ USLYŠÍME.
Michael Jackson je totiž génius a většina takových to lidí, měla největší slávu teprve po své smrti...Bohužel...Svět si takovýchto lidí totiž váží teprve po jejich poslední cestě.... -
-
Re: ...génius s talentem a ohromným srdcem...
Jjjj plne s Tebou souhlasim! *3* Je to proste kral popu a jim zustane navzdycky!I love Michael !!!!*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
...génius s talentem a ohromným srdcem...
Bohužel musím podotknout, že všichni žijeme ve společnosti, toužící pouze po senzacích a úspěchu svém vlastním na úkor druhých, ať už méně či více slavných.O čem je řeč?
Jistě všichni tušíte, že se zde hovoří o novinářích, hledajících nikoli pravdu, kterou by nám všem mohli osvětlit (a nemusí se to tíkat pouze osobností jako je MJ), ale jen pouhou senzaci, která lidi posadí na zadek.Proto nikde nepřečtete pravdu, jako např: pravdu o nemoci VITILIGO.Proč noviny neotisknou článek, kde by se psalo o této nemoci, kterou MJ trpí a kvůli které vypadá tak jak vypadá.To jsou všude pouze info o jeho stovkách operací a "bělení kůže" apod.Proč nikdo nenapíše, že tato nemoc která ho zastihla již koncem puberty způsobuje, že se mu na tmavé pleti tvořili bílé skvrny, které se za ty léta spojili.Že nemůže kvůli této nemoci na slunce také nikde nepíšou, natož o tom že kvůli tomu nosí roušku a občas deštník.Protože paprsky slunce mu můžou způsobit rakovinu kůže... -
-
Re: ...génius s talentem a ohromným srdcem...
Je to Genius. Prevratil pop muziku "naruby". V najlepsom slova zmysle.
A tiez ma udivuje ze jeho "kritici" nechcu vidiet jeho srdce. Nechcem im krivdit ale natiska sa mi myslienka ze maju oci na svoje peniaze. Pozrite sa na Michaela v rokoch 85, 87, 93 všimnite si jeho oči jeho usmev - toto dokaze zly clovek? Zmenil sa po tych hroznych obvineniach. No ja si myslim ze to bolo premyslene ako podlomit jeho stastie. Niekto s tym zacal a ostatni sa uz pridali. Je predsa nadmieru tazke celit takymto vaznym obvineniam. Bola dokazana jeho nevina. Aj o tom pisali media. Ale ospravedlnil sa mu ten kto ho pred rokmi PRVY krivo obvinil? Na to sa zabudlo?
Tak mu prajem pekny den - a radsej ho nikdy nestretnut... *4* -
-
Re: Re: ...génius s talentem a ohromným srdcem...
Este by som chcela pripisat ze Michaelovo miesto v tomto svete je na Slnku.
Michaelovo miesto je na Slnku.
M ichaelovo miesto je na Slnku.Je to cista dusa a svojimi vynimocnymi skladbami vsetkych fanusikov dovedie k Slnku tiez.
Snad by to bolo prinosom keby pracovnici tychto stranok odoslali nase komentare k Michaelovi. Prajem mu nadalej silu a nadsenie na originalnu tvorbu. Prajem mu vela Lasky.
-
-