-
100
*14* je nejlepší *14* -
Stará škola
Já osobně Michaela mám taky rád (nejraději mám Beat It a Bad) a nezajímají mě jeho eskapády, o kterých se píše v bulváru *13* , stejně vždy bude jediným opravdovým králem popmusic. Je mi 19 a abych byl upřímný, tak si myslím, že jsem se narodil do špatné doby. Současná hudební scéna není nic jiného, než neustálé přebírání skvělých nápadů z minulosti a kde se každý nástroj snaží "přervat" ty ostatní. Fakt mě mrzí, že jsem se nenarodil jako rodiče a nezažil tu bezstarostnou atmosféru 80. let, o kterých mí rodiče neustále se slzou v oku mluví. Sice to sem úplně nepatří, ale potřeboval jsem se z toho vyzpovídat *4* *16* -
-
Re: Stará škola
Michael je skvělý, si pamatuji jeho hit v Esu roku 1995 Earth Song. Mj. Madonna je královna (mám ji tedy i raději), ale jinak úplný souhlas! *4*
-
-
michael
miluju ho...a to sem na holky... souhlasim s předešlíma komentářema..je jedinečnej....jeho hudba je spesifická a nikdy nestárne... jenom škoda ze nemůzu zít v těch 80. letech kdy se to hrálo na diskotékách atd... -
-
Re: michael
Co kecaš Mišo,spolu už chodime pul roku.
-
-
je to pravda?
sem kdesi slyšela že je král mrtvej ale nechce se mi tomu věřit neví o tom nekdo neco blizsího -
-
Re: je to pravda?
It´s not funny. -
-
Re: Re: je to pravda?
WHO ARE YOU? -
hele mohl by si mi napsat ještě něco když ti to první nepříjde srandovní tvými slovy its not funny please
*3* *4* *3* -
jen sem se ptala
bylo by to hrozný kdyby to byla pravda
on je ten poslední komu bych to přála
asi bych brečela a byly bych z toho vedle.ALE ja si myslím že opn je silnej
že ho jen tak nekdo nebo neco nezničí
*3*
-
-
-
Jackoforever
Ahoj.Michael Jackson je opravdu OSOBNOST,která na světě už asi nikdy nebude.Souhlasím se všemi fanoušky tady.To co dokázal už nikdy nikdo nezopakuje.A myslim si,že už se mu ani nikdo nepřiblíží.
A pokud nekdo pochybuje a tom jaky je to člověk.Třeba to zneužívání dětí.To ja uplná blbost.Tomu nemohou přece věřit ani jeho odpůrci(se zdravím rozumem).Víte vy kolik se kolem něj neustále pohybuje lidí.To už by s tím snad někdy nkdo musel přijít.A ne otec syna,kterému michael nepřipěl na kšefty.Blbost.A že má plastiky.No a co.Proč by nemohl.Jiné legendy dělaj ještě horší věci(drogy)atd.A tím ovlivńují i své fandy.To je podle mě ještě horší.A všichni mlčí.Michael ovlivňuje lidi na celém světě jen hudbou.A JAKOU!!!Jen škoda,že nejde zastavit čas,aby tu byl navždy.To on tu ale bude stejně.Nazdar -
-
MUJ MICHAEL
mužu jenom říct, že na Jacksona opravdu není,jsem zničena z toho že je mrtev,no jsem z toho hotova,brečím jak malá holka.Je ho velkÁ škoda ,bude u mě vždy zpěvák číslo JEDNA,nikdy se nenajde takový zpěvák jako byl on,byl tak dokonaly uplně ve všem,ze všeho uměl udělat velkou shou,už jen jeho pohled byl kouzelnej a usměv ani nemluvĚ,ukázal nám on co to je opravdová hudba,ktera tu zustane jeste pěkně dlouho,jeho pisně se dají poslouchat i po několika letech a stejne budou bomba,ach jo byl muj zpěvák už od školky, takže už dvacet let,nikdy na měj NEZAPOMENU NA VELKYHO JACKA ,AT JE KDE CHCE JE STALE TEN NEJ JACKO,LEGENDA NAD LEGENDOU,je mi z toho zle nikdo ho nenechal v klidu žít,pořad někdo do něj musel rejpat,CHUDÁK,
-
-
michael musica genius
Michael Jackson: Osobnost která udělala revolluci v hudebnim průmyslu, má ty nejvíc loyální fanoušky na světě(NIKDO NEMĚL TAKOVÉ JAKO MICHAEL! TAK EMOCIANÁLNĚ SCÍTĚNÉ..TISÍCE LIDÍ MU SPALO PŘED HOTELEM), je to extremní talent!! jeho originalita, tanec, zpěv, NEUVĚŘITELNÉ...Je tak strašně profesionální na podium, a dokáže udělat takovou atmosféru na koncertě, že to nejde slovy popsat a běhá ráz po zádech..Dává do písní emoce, srdce a fylosofie(NAPŘÍKLAD EARTH SONG, MMN IN THE MIRROR) Dal přes 300 milionu dollaru na charity!..proste je to neobvyklá osobnost, ktera uz nikdy nebude..To jeak o něm mluvípřenádherně celebrity a všichni co ho znají? JAK REKL STEVEN SPIELBERG..MICHAEL JACKSON POCHÁZÍ Z JINÉHO SVĚTA..MNOHEM KRÁSNĚJŠÍHO...A KDO HO MILUJE, DOSTANE SE TAM S NÍM...FUCK ALLLL HATERS(věřte všem kecum medii vy ubozaci)!!!!!!!!!!!!
*9* *14* *9* *4* *8* -
radka
dyť vypadá jak holka *16* -
-
Re: radka
a docela me fascinuje ze takovyhle prispevky pisou vedsinou ne moc hezky ani moc uspesni lidi..je videt ze lidi jenom zavidii... -
marie
on není holka,on je chlap ale má pikmentovou nemoc,proto má pokožku jako mi běloši.a je to jeho věc jestli si nechal udělat plastickou operaci nosu je už přeci dospělí.a vlasy má jako holka protože je má přišité kvůli té své pikmentové nemoci protože mu všechny vlasy )vlastní)co měl vypadly jasný. *8* *1* *3* *9* *5* *4* *8* *8* *15* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *14* -
-
Re: marie
on ty vlasy ma fakt umelyy?? -
Dík za tenhle příspěvek.Kéž by byli všichni tak rozumný a tolerantní. -
-
Re: Re: marie
to co sem napsala byla kravina..promin..spatne sem to pochopila... -
Re: Re: marie
to si myslela vazne nebo ironicky??
-
-
to jako myslis vazne ze ty vlasy nejsou jeho??
-
-
re;radka
on není holka,on je chlap ale má pikmentovou nemoc,proto má pokožku jako mi běloši.a je to jeho věc jestli si nechal udělat plastickou operaci nosu je už přeci dospělí.a vlasy má jako holka protože je má přišité kvůli té své pikmentové nemoci protože mu všechny vlasy )vlastní)co měl vypadly jasný. *8* *1* *3* *9* *5* *4* *8* *8* *15* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *14* -
Re: radka
noo ae to ze vypada jak holka neznamena ze je to nakej debil...kazdej nak vypadaa...
-
-
ahojkyyyyyyyyyyyy
čau lidičky nemá někdo z vás náhodou od michaela skladbu v mp33 s názvem YOU WERE THERE
PROSÍM POSLETE MI JI NA E-MAIL BUDU VDĚČNÁ
ZA JAKOUKOLIV POMOC POPRÍPADĚ POSLÁNÍ NA MAIL
DEKUJI
*3* *4* *4* *3* -
michael
joo ja taky nechapu ty keci..fakt dees..je fakt ze sem ho nikdy nak nemusela ae bylo to jenom kvuli tomu ze sem ho vubec neznala...a ted sem se o nem jen nahodou zacala zajimat a uplne ho zboooznuju..a nechapu ty dnesni sracky technem zacinaje a hip-hopem konce..je mi sice 14 a v podstate tutu hudbu bych mela zraat..ae ja ji nesnasiiim..nejradsi bych zila v 80letech..to byl michael na vrcholu..a spousta supeer lidi..treba sylvester stallone..toho taky zboznuju..proste nenavidim dnesni dobuuuuuuuuu...uplne bych ji rozkopalaaa...dnesni deti by jenom kourily hulily a chlastaly nic neumi a ani umet nebudou..a jesi to takle pude dal tak tady asi vsichni chcipneem..a strasne me to stvee rada bych s tim neco delala jenze nemuzu..nmam tu moznoost *16* *16* *16* *16* -
-
*1* *1* *5* *14* *7* -
Máš naprostou pravdu, plňe s tebou souhlasim, vypadá to že si chytrá holčina a rád bych se s tebou seznámil *3* -
-
Re: Re: michael
a treba icq nemas?? -
-
Re: Re: Re: michael
jo, sorry ze píšu takhle pozdě..moje icq 484 446 720
-
-
-
-
michael nejlepší zpěvák
Ti co o Michaelovi mohou psát takové bludy, to jsou jen idioti a lidi bez talentu, kteří šíří pomluvy jen proto, protože dusí svojí neschopnost a takto to můžou vyjádřit. Jsou to jen hlupí lidé bez charakteru a bez citu. Láska k hudbě a k Michaelovi mě táhne už od dětství je to nejlepší zpěvák ani ho nepotřebujete znát jak někteří říkají protože jeho hlas říká všechno. Kdo by chtěl zpochybnit moje názory, tak bych mu nejradší robil tu jeho nevymáchanou hubu s jeho největší žárlivostí. Zasranej bulvár co oni mohou o něm vědět je to hrdina naší doby a pořád bude na věkdy s Michaelem. -
-
Re: michael nejlepší zpěvák
PŘESNĚ TAK!!!!!!
-