-
Jsem hrdou obdivovatelkou
Važím si Michaela za to vše, co v životě dokázal. Je to génius a to mu nikdo nevezme. V tom, co udělal pro hudební průmysl a charitu, se mu může těžko někdo vyrovnat. Sláva z něho neudělala namyšleného člověka. Věřím, že má dobré srdce a čistou duši. V životě mě nepřestává inspirovat, jeho hudba mě posiluje a duševně obohacuje. Jsem hrdá na to, že můžu říct, že jsem a navždy zůstanu jeho obdivovatelkou.God bless you Michael! -
Nikto nieje dokonalý
Nikto nieje dokonalý , a ani Michael nie . Len sa naozaj čudujem . že taký nezrelí idioti môžu o oňom napísať aký je to uchylák a pritom ho v živote nestretli a ani neprežili to čo on . Ano je divný . Jedno mu však nemožno uprieť je a zostane hudobnou legendou a v súkromí ten najobetavejší strýko a otec 3 deti jedno či biologických alebo adoptovaných deti. Nepozmám muža so šoubiznisu , ktorý by tak zbožnoval svoje deti ako to robi Michael . Pre iných mužov so showbioznisu ako napriklad Shahrukh Khana to mu sú deti dobré akurát tak na jeho image milujúceho otca . A nmeváha na rande s frajerkou zobrat 10 ročného syna lebo však akože idu na kriketový zápas , ale kým jeho syn pozerá na kriketový zápas tak on vedľa sedne aj milenkou chytá za ručičky a bozkáva sa s milenkou zatial čo doma v jeho dome ho čaká manželka s o 7 ročnou dcérou. *16*
Tak keby som mala zvoliť kto je lepším otcom medzi shahrukh Khanom a Michaelom Jackson tak jednoznačne Michael vyhráva. *4* -
KING OF POP
Vím,že budu Michaela milovat celý život.Na jeho písničkách jsem vyrostla.Můj velkej a nejspíš nesplnitelnej sen je se s ním někdy setkat osobně.Udělám pro to všechno.Klidně si myslete,že jsem blázen. -
-
Re: KING OF POP
je dobře, že si z toho nic neděláš-já jsem do Michaela taky zamilovaná až po uši a beru ho takového jaký je *14* *14* JE PROSTĚ BBBBOOOOŽŽŽŽÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: KING OF POP
nee ja ho miluju viiiiic!!!!!§ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
-
-
Re: KING OF POP
Nemyslíme si to, ale my bysme to neudělali *4* Tak jsi měla zaplatit sedmdesát tisíc a mít možnost s ním minutu mluvit na "turné" po Japonsku, to by se ti vyloženě vyplatilo *4* -
-
Re: Re: KING OF POP
Doufám,že existuje i jiný způsob.
-
-
-
Moonwalk - kniha
Ahoj,
nemá někdo z fanouškou Michaela Jacksona zájem o knihu Moonwalk by Michael Jackson (vlastní životopis), kniha má 190 stran, je v ní několik barevných celostránkových fotografií a hodně čenobílých. Pevná vazba nepoškozená. Pokud má někdo zájem ozvěte se a nabídněte cenu. Mějte se fajn Jana -
-
Re: Moonwalk - kniha
no ja bych si ji od tebe koupila momentalne mohu dat 200 kč víc nemohu neva napiš -
Re: Moonwalk - kniha
Zkus to dát na http://forum.michaeljacksonweb.cz/i ndex.php?sid=02f66b3f1c355f8ea89a8e 99e4c335cf
a je celkem jistý, že se ti někdo ozve *3* *1* -
-
Re: Re: Moonwalk - kniha
Ahoj, díky za informaci, udrčitě to zkusím. Jana
-
-
-
Kdo je autor?
Čau lidi,taky potřebuju pomoct.Miluju písničku Fall again,kterou zpívá Michael.Teď jsem,ale zjistila,že ji zpívá i Glen Lewis.Ví někdo,kdo z nich je autorem této písně?Doufám,že Michael:)Předem dík za odpověď! -
Prosba
Ahoj,prosím,nevím jak se jmenuje od M.Jacksona jedna písnička a proto ji nemůžu sehnat,je to ploužák,začíná rytmikou,je tam dost šťerchání a tak..středně pomalá,stoupající melodie,ke konci tam zpívá ve vyšší poloze jakoby druhý hlas,vím,že je to takto obtížné,ale třeba mi někdo pomůže.. dík -
-
Re: Prosba
You are not alone? Je to z alba History, poslechni si ji na youtube.com.
Romana -
Re: Prosba
ahoj, já bych ti hrozně ráda pomohla ale on má těch ploužáků hodně. Neviděl jsi třeba klip, nebo nemohl by jsi sem dát kus textu? ediný co mě napadá je např. You are not alone, I just can't stop loving you ale on jich má fakt moc *7* -
-
Re: Re: Prosba
WILL YOU BE THWERE, asi je to toto.co zhanas,oskusaj si to najst -
Re: Re: Prosba
a nebo mě jěště napadlo Stranger in Moscow *3*
-
-
-
Xcape.. genius
Co rikate na xcape?? stary dobry dangerous.. comeback se vydari!!!!..clovek jako on.... no comment!!
jo a k poctu plastik jacksona.. nasrat vsem debilnim nazorum.. je kazdeho vec co se sebou udela.. a myslim, ze lidem kteri kritizuji jeho osobnost se nedari s oblicejem o moc lepe!! jackson je muzikalni genius a spousty let byl i vzhledovbe inspirujicim a verim ze i nadale bude!! -
-
Re: Xcape.. genius
sdílím tvůj názor a máš úplnou pravdu a podle mě je Michael BBBBOOOOŽŽŽŽÍÍÍÍ!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! -
Re: Xcape.. genius
Ano... Máš pravdu! Ale už asi nikdy nebude tak navrcholu jak byl... To už asi nikdo nikdy pokud to bude s hudbou pokračovat v těchto kolejích v jakých to jede. Ale pokud se mu podaří comeback opravdu jako byli alba: Thriller, Bad, Dangerous, History tak není co řešit. On hudbu uměl vždy dělat a doufejme, že tuto vlastnost neztratil někde u soudu *1* *1* *1*
*16*
-
-
Dopisování
Michael Jackson mě velmi ovlivnil. Chtěl bych si dopisovat s někým na toto téma.
Moje manželka nemá žádný cit a chápání pro jeho odkaz pro nás. Mirek 35 motown25@seznam.cz *3* -
-
Re: Dopisování
ahoj i ja sem jeho fanda už leta sbírám jeho plakaty články atd ja si s tebou klidne bubu na toto tema povídat,,psat
nemaš nahodou jeho singl you were there v mp3 zháním ji po všech čertech a nemohu ji najít -
Ahoj, mě zas všichni říkají jak se rozpadá, že je hnusnej a že ječí jako opice. Většinou nemá těm lidem cenu vysvětlovat, že má nemoc kůže, že už je mu přece jenom 49 let a hlas má rozhodně jedinečnej. Pravděpodobně to nebude taková zrůda, když prodal 700 milionů nahrávek. Ale to je fuk. Jak dlouho už MJ posloucháš? Já asi od svých šesti let (je mi 22). -
-
Re: Re: Dopisování
njn...proste lidi uz nevi co je to hudba..a nakej hip-hop nebo co to je des a po hudebni strance se to ani hudbou nazvat neda..je to priserny..i kdyz je mi teprive 14 let tak todle chapu..a kdo by chtel pokecat tak na email sarahvodickova@seznam.cz...diky moc..PS:miluju ho a zmenil mi zivoot....!!! a na to se nezapomina -
Re: Re: Dopisování
cauky romano nic si s toho nedelej ja to mam na taliri kazdy den. vlastne roky me je 28let a misaka poslucham od svych 8let *3* .dulezity je jak to citis ty *4* na ostatni se vyprdni ,ja na ne prdim taky *15* -
-
Re: Re: Re: Dopisování
Zdravím
Vaše odpověd mě VELMI VELMI potěšila.
Já MJ ÚPLNĚ ŽIJU.
Tančím pro sebe, mám svůj svět.
Billie Jean
Mirek
-
-
-
nazdarek ja jsem na tom stejne muj manzel ho jenom slysi a jezi se mu vlasy na hlave!a to potom jsou hadky! *8* ale ja to mam na haku *5* co nadelame.pro me je ten nej. a tecka. *3*
-
-
krásnej
mno prostě kostrouš co dodat.. *1* ten je ták dokonale nechutnej *14* -
ehm...
Byl to king. Teď už bohužel není. Za posledních pár let se o něm píšou jen samý hlody co většinou není pravda. Bohužel ho bulvár zničil dost. Kdyby byl ten comeback tak bych věřil, že na tom bude jako dřív, protože jeho hudba byla vždy skvělá a on ji uměl tvořit.