Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Denisa

Michael Jackson je ten nej nej nej nej nejjjjjjjjjj on je prostě nádhernej,krásně tancuje,zpívá no prostě no coment!! miluju ho ze všech nejvííííc¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *14* *14* *14* *14* *1* *14* *4* *8* *14* *5*
  • Hledám Laduš Soukupovou

Jestli právě koukáš na tyto stránky, což pevně doufám, pač mi dvě Jacksonky to máme v krvi, i když nám je spousta let, ale našeho Michaela si nikdy nikde nenecháme ujít, tak se koukej ozvat.Ráda tě zas někdy uvidím, a až uvidíš moje dětičky, nevyjdeš z úžasu, zkrátka celá já.Musíme si poklábosit a zase se dostat do té naší mánie, alespoň na chvíli zas vyskočit z tý reality a ponořit se do dětských snů .... *3* Pa Ilona
  • já,michael a moje děti

bylo mi 12 a psal se rok 1992, byly to tenkrát ty pecky jako heal the world,jam....Michael mi byl bohem pak vyšli další alba a pak se psal rok 1996,zkrátka historie a praha a konzert,bomba,...dneska je mi 27let mám 3 děti a oni michaela úplně zbožnují a to né kvůli mě, zkrátka se k němu dostali sami od sebe.a já? Já nikdy nezapomenu na ty nejkrásnější chvíle s mr.panem jacksonem, mím idolem,bohem,andělem,který mi v tý době byl.Děkuju mu za mé dětství. *4*
    • Re: já,michael a moje děti

co meleš?: proč děkuješ michaelovi za tvoje dětství?: *13*
      • Re: Re: já,michael a moje děti

nemelu, zkrátka každej máme ňáký dětství a to moje nebylo zas tak úžasný jako to má byt ve správných rodinách. Bylo to v době kdy se naši rozváděli, takovou komedii zažije málo kdo, trhanice o sebrání do péče atd.Pak můj otčím nebyl zas až tak super,zkrátka v tý době jsem se upjala na Michaela, v tý době jsem ho zkrátka vnímala jinak, nebyl to jen člověk z plakátu a z tv, zkrátka jsem byla naivní,to ano, ale díky jeho knihám,jeho cílům,básním, to on mě naučila vnímat svět trošku jinak.Málo kdo to pochopí, co pro mě on tenkrát znamenal.Nebyl to jen zpívající figurka, byl to pro mě člověk s otevřeným srdcem. Můžeš se posmívat, ale tenkrát sem to vnímala jinak, bylo mi docelá málo achyběla mi láska a porozumnění, proto pro mě byl Michael víc. Je to naivní, ale každé dítě je naivní avěří v pohádky, vim to, mám děti 3 a oni jsou tak čistý a nerozumí realitě, pač oni žijí v jiným světě, v tom svým "kouzelným", nebyla jsem jiná, proto děkuju Michaelovi za své dětství, protože s nim a jeho hudbou a vnímánim, jsem se necítila být sama. Dnes je to jinak. Vážím si ho stále stejně, stále ho vnímám jako člověka, ale dnes mám rodinu a shon.Dnes jsem v tý opravdoví realitě.Ani nevíš, jak ráda bych se zase ponořila do těch snů a bezstarostnosti.Pokud to nechápeš, nevadí, já se nebudu obhajovat, zkrátka život není peříčko a každý se někdy na někoho upne, proč mají lidi talismany, proč se lidi obracejí k bohu, protože nechtějí být na všechno sami, proto slyšíš "pane bože pomoc mi.... atd. Děláš to i ty, já neměla boha, já měla Michaela. Zkrátka jsem se uzavřela do jinýho světa .......... tak to je.
        • Re: Re: Re: já,michael a moje děti

joo ja sice nemam tezky detstvi..je mi 14 let a mam ty nejsuprovejsi rodice jaky znam..ae jedno mame spolecny..taky zju michaelem..ae zase nemuzem rikat ze byl nakej andilek s cistou dusi..je jasny ze jako kazdej clovek mel par uletuu..ae stejne ho zboznuju a dycky budu!!!!!!!! a podle me je to genius..........a vedsinou lidi podobneho charakteru nejsou normalni..proto ho rada z lidi moc neuznavaj..rikaji ze je divnej..on je divnej ae pro nekoho to znamena vsechnooo

ahojky ja te naprosto chapu me je 28 deti nemam ale ja to vnimala uplne stejne. *3*
          • Re: Re: Re: Re: já,michael a moje děti

já věděla že jsou lidi, který mě pochopí, to sou totiž lidi, který umí vnímat. Děkuju, moc mě to potěšilo *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: já,michael a moje děti

Me je teda skoro od 10 let min jak tobe, ale to, co jsi psala, jsem pochopila *4* Nekdo Michaela vidi jen jako zpevaka, poslechne si jeho songy, libi se mu a tim to konci... Taky jsem to tak mela - proste jsem o nem jen vedela a stacilo mi to. Pak ale me to popadlo a hltala jsem se o nem vsechno, co se dalo na netu sehnat a pochopila jsem ho. Dokonce jsem jednou v noci prohledavala my babči knihovnu a hledala jeho zivotopis Moonwalker, ptz jsem to nemohla vydrzet do rana. *4*
              Nemam sice polepeny zdi jeho plakaty, ale vim, jak je to dobry clovek. Z toho vsechno, co jsem precetla a co o nem tvrdi ti, se kterymi pracoval, si ho docela umim predstavit. To, jak vzkazuje fanousku,. ze je miluje, ze pro nej znamenaji moc, kazdy z nich... to to jen dokazuje... Neuveritelne me ale stve, ze nejspis uz nebude zadny takovy turne, jako bylo pred lety a ja uz nebudu mit takovou sanci si tu koncertovou atmosferu poradne uzit :-(

Moje sestřenice je na tom hůř než jsi byla ty a není ,tak pitomá,že by MJ dávala sví díky v budoucnu.Víš,je mi to líto,že jsi to neměla jednoduché,ale moje sestřenka je na tom,tak hrozně,že ty jsi o proti ní měla dětství v balvlnce.Ten jeden kluk co se bavil s MJ a měl rakovinu a vyléčil se,tak to neříkám žejo,kamarádství možná pomohlo.Ale já to tady nebudu s tebou rozmlouvat jsi o několik let starší a mě je po tobě s prominutím prd.Nehádám se s tebou,ale jsi naivní.Děláš jako,kdyby si MJ znala osobně *3* .

hej lidi co je to s vama? copak nebyly chvile kdy vam bylo zle nemely jste zrovna vedle sebe spriznenou dusi a jedinej kdo vam zved naladu byly songy od michaela?je jedno jestli jste na smrt nemocny nebo mate jine broblemy.a jestli je mu vdecna byt jen zato ze sni byl prostrednictvim pisni tak ji naprosto chapu. latoya nechapu proc jsi tak zla *10*

Je vidět že si nepochopila nic z toho, co jsem psala. Nejsem si jistá, jestli vůbec někdy můžeš pochopit samotnýho Michaela, a že on je opravdu zapeklitá osobnost. Nevadí, já jsem ti zkrátka chtěla jenom vysvětlit, jak sem to tenkrát cejtila.Až někdy budeš říkat, "ježiši" , "pane bože", vzpomeň si na mě, protože i ty jsi v tom případě naivní, prosíš někoho o něco aniž by si věděla o jeho existenci .............

Ja ti naprosto rozumim. Je mi 27,mam jednu dceru a taky jsem vyrostla v ere Dangerous a bylo to nadherny. LaToya je jeste mlade,ale jednou na to prijde :-))). Teda,aspon ji to preju.Mej se a utikej k Mikeovi,kdykoliv ti bude ouvej. *3*

*4*

Já se tady s tebou nebudu hádat,je skvělý,že ho máš ráda *3* .je pravda,že je to opravdu skvělej člověk,umělec,zpěvák atd *3* .
              Víš...kdyby se mě někdo ptal kdo je blázen do MJ,tak bych jmenovala tebe *3* .Sorry.

Hm...

Já tě chápu, i já vyrostla na michaelovi, vím o čem píšeš.On je zkrátka anděl s duší a srdcem velikým jak blázen, a přesto se cítí sám.Četla jsem spoustu jeho publikace, schlédla dokumenty a cítím ho stejně jako ty, jako osobnost, ale i jako člověka, který rozdává radost do našich srdcí.On sám je podivín, je to nejlepší člověk s čisstou duší jakého znám, myslím, že i on by tě pochopil, protože je vnímavý a inteligentní muž. *4*
      • Re: Re: já,michael a moje děti

Tojo já taky nechápu jak MJ může za to že jsi měla pěkné dětství.Já mám taky MJ moc ráda ,ale promin seš moc naivní.
  • nikdy nezapomenu

Je to skvělej člověk je to legenda sice už nezpívá ale já na něj nikdy nezapomenu.
    Škoda že skončil a že se o něm píšou takové věci jako že je pedofil atd.Myslím si že to není pravda ale kdoví.Každopádně mám ho moc ráda jo málem bych zapoměla umí šupa tančit prostě1 *14*
    • Re: nikdy nezapomenu

• hihi

jo a lidičky poslechněte si písničku Stranger in Moscow z mixovanou je to totálně DĚLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jsem zamilovaná do té písničky *14*
  • nej v historii

hele ti co ho nenávidíte, je to nejlepší zpěvák na světě!!!prodal nejvíc desek má tolik hudebních cen a jenom proto, že začal experimentovat s plastikama ještě z něho nedělá nejhoršího člověka prostě Michael je Pan Zpěvák *3* *15* *15*
  • no...

No já si taky myslím, že ti, co posuzují lidí podle vzhledu, tak je ubožák. ono totiž neznamená, že když na pohled vypadá ošklivě, že i uvnitř je ošklivý... kdoví, co se v něm skrývá...
  • mj

Jo a ještě jsem chtěla dodat,že doufám, že je ještě dost lidí,co si na Michaela udělají objektivní názor a nebudou podléhat tomu,co se všude píše.Bulvár je hyenizmus!
  • michael

Vy,co se tady prezentujete jako Michaelovi zarytí odpůrci,máte smůlu.On je totiž interpret s největším počtem prodaných desek v historii a to už o něčem svědčí.S tímhle prostě nehnete a nemůžete to změnit.Znamená to jen jedinou věc,že se s ním nikdo nemůže srovnávat.Co se týče jeho vzhledu,tak k tomu se dá říct jen jedno.Kdo posuzuje lidi jen podle vzhledu je ubožák.Já vás nenutím ho milovat,jen pro příště víc tolerance!!!
    • Re: michael

Beatles, ABBA, az pak michael takove je poradi v prodeji desek *13*
      • Re: Re: michael

Takže aby bylo jasno.Tím největším počtem prodaných desek jsem měla namysli album Thriller/1983/.Tohoto alba se prodalo 60 milionů.Čili ho ještě nikdo nepřekonal.Ještě nějaký nesouhlas?
  • for nika

Lidi se což se týká Michaela dělí na pár skupin:
    1) Ti kteří ho zbožnují (i jeho hubdu)
    2) Ti co milují jeho hudbu
    3) Ti co ho neodmítají
    4) Ti, kterým se jeho hudba nikdy nelíbila (těch je málo)
    5) Ti, co věří každýmu drbu v Blesku a potom ho odsuzují.

Jinak můj názor na Mika je asi ten, že si budeme muset na někoho podobnýho ve světě hudby ještě dost dlouho počkat. Maximálně co se může jeho hudbě vyrovnat v tomto desetiletí bude jeho nové album, které natáčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit