-
Michael...
Ahojky lidičky... Nikdy jsem Michaela moc nemusela, ale to proto, že jsem nic o něm nevěděla. Věděla jsem o něm tolik, co se psalo jen v bulváru... Ale jakmile jsem začala dělat na něj prezentaci do hudební výchovy, hned jsem změnila názor. Nejen že jsem o něm toho více věděla, ale taky jsem dokázala poslouchat jeho hudbu. Hrozně se mi zalíbila. Krásně a procítěně zpívá... Stačí se zaposlouchat do jeho hudby. Má prostě dar od boha, který jen tak někdo nemá. Vždyť kolik udělal užitečných věcí pro ostatní... Všechny ty peníze, co daroval na různé charity atd... Vždyť podporuje skoro 40 těch charit. A myslíte, že tohle někdo dělá, když má například skoro stejné finance jako on?
Možná má plastické chirurgické zákroky, ale to nezávisí na tom, co má v srdci... Hodně lidí ho nezná, a proto s ním takhle jednají, že si z něho dělají sranu apod. Já ho taky neznám taky dobře, abych tady mohla psát, co si o něm myslím... Myslím, že na tomhle světě je málo lidí, kteří ho znají hodně. Prostě ho mám ráda, ale neberu názor těm, kteří si o něm myslí opak... *4* -
-
Re: Michael...
máš úplnou pravdu...on je i se svou hudbou, zpěvem atd. prostě K SSSSEEEEŽŽŽŽRRRRÁÁÁÁNNNNÍ
-
-
Michael
Práve počúvam cez you tube Michaelove staré pesničky, Skúste si pozrieť video k Will you be there alebo k You are not alone či Hel the World. Ja keď to vidím mám slzy v očiach a je mi priam zle s toho, ako takémuto človeku ako je Michael nedajú ľudia pokoj. Áno, každý sme nejaký aj Michael, ale en svojimy skutkami pomohol toľkým ľudom na svete, že naňho sa nedá hnevať. Pozrite si jeho vystúpenie z 2.3.2006 pesničku The Way You Make Me Feel s Britney S.a uvidíte šťastných ľudí, ktorý sú radi, že je tam Michael a spievajú tu pesničku s ním, aj po toľkatich rokoch. MICHAEL forever *3* -
-
Re: Michael
tak si to zase tak neber
*1*
-
-
MJ
Když mluvíte o Michaelovi, tak nemá cenu rozebírat jeho plastiky, nebo jestli je na úchyl(o čemž nejsou žádný přímý důkazi a podle mě si to vymysleli ti, které Michael zastínil svým talentem). Když mluvíte o Michaelovi tak o něm taky musíte něco vědět. Michael je nejlepší zpěvák a možná i člověk, co kdy kráčel po týhle planetě. Věnoval milióny dolarů na dobročiné účely a zůčastnil se desítek dobročiných koncertů. Michael je prostě vyjímečný člověk a takových jako on je na světě jen pár, jestli vůbec někdo. Brzy se zjistí, jestli má stále hudební talent, protože pracuje na novém albu. Už se nemůžu dočkat až vyjde v Čechách. -
MJ!!!LOVE!!!
Hele já jsem slyšel, že Michael vykašlává krev a jezdí na vozíčku :-DDDD
Ne dělám si prdel... Já michaela zbužňuju, ale nechápu lidi co věří v některých věcech bulváru... Např. 90% lidí si myslí, že Michael už nemá práva na skladby Beatles apod. A přitom neprodal práva ani na jedno procento písniček a už rozhodně ne na ty největší hity a už vůbec ne celý jak se objevilo opět v Blesku nebo kde :-DD.
Michael Jackson je KING OF THE POP!!! A to se už asi bohužel nikdy nezmění. Stačí se zaposlouchat do jeho hudby.
*3* *3* *3* *3* -
band paráda
Ahojky lidičky, já jsem taky fanynka Michaela a hrozně ho obdivuju. Tak Hlasujte pro něj tady na těch stránkách http://www.elyrix.net/bandparada/ společnými silami určitě Michaela pozvedneme až na přední místo. Vždyď on si to zaslouží!!! *14* *14* Když se zaregistruješ, můžeš hlasovat 2x. A hlasuje se tak, že nejdříve hlasuješ když jseš přihlášená a potom se odhlásíš a mužeš hlasovat znova a nebo naopak. Čím více hlasů, tím lépe *3* -
KING OF POP forever
Nebudem tu písať o Michaelových operáciach ani o jeho tzv.láske k chlapcom, chcem skôr napísať čo Michael spravil pre hudobnú scénu ako takú, a na to sa zabúda. No nebyť práje jeho veľa terajších spevákov by nemali lepšiu inšpiráciu, jeho tanečné variácie sú stále super. Je jeden s mála kto predal najviac albumov Thriller (samozrejme dnes už to nie je pravda). Ale ten kto Michaela počúval v roku 1984 keď vydal BAD vie,že za tú dobu práve on spravil pre hudbu veľa. Za to by mu mal byť ten hudobný priemysel vďačný. Samozrejme dnes sú dobrý speváci ale už nikdy nebude nikto KING OF POP, lebo keď sa toto povie všetci vedia kto sa pod týmto slovom skrýva MICHAEL JOSEPH JACKSON. *4* -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
-
Re: HANS MATHESON:)))
ja ho videla ve vídni on je božžžžžžžžžžžžííííííííííííí ty jeho oči a ty dlaně ach jen ten jeho pohled byl tak nádhernej jako by říkal jen pohledem Já vás všechny miluju -
-
Re: Re: HANS MATHESON:)))
JÁ SE ALE PTALA NA HANSE MATHESONA... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))
Tak proč lezeš seem?:..
-
-
-
Videla jsem ho v ´96 v Praze a v Moskve na koncerte, pred necelym rokem v Londyne na World Music Awards. *14* *14* *14* -
viděla jsem ho v Praze a v Německu.... *14*
-
-
Kraka!!!
To je tak skvělej člověk!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Mám od něho spusta písniček,videí!Chdák kdyby se mu nestala ta nehoda *16* *16* *16* !Ten taky dopad tyvoloe Míša !To je jako starý ovčák který už dosloužil.Michael Jackson=King Of Pop. *1* *14* -
gsfdg
to je blazen.. ja nevim jak se mam toho zasranyho doliku v brade zbavit.. *9* *9* -
stránky michaela
Jinak vše najdete na oficiálním českém portálu o MJ:
http://www.mj-cz.com/home.ht m -
-
Re: stránky michaela
on byl nejlepší zpěvák na světě a pořád je ještě stále se mu nikdo z mladých zpěváků nevyrovnal.Je to prostě král....A nevěřím tomu co se oněm říká stejně jsou to samé lži. Můj názor je ten že ho chtěli pošpinit a povedlo jse jim to.
-