Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to král hudby !!!!!

Michael je fakt bomba...líbí s emi na něm jeho styl..má krásný klipy,písničky a nejvíc se mi na něm líbí jeho pohyb to *14* Mám i jiné zpěváky ráda,ale tenhle je fakt bomba !!! *4* paa *9*
  • neeeeeeej

je to vyyyyyyyyyyyyybornej spevak!!! *14* *14* *14*
  • Jacko rulez 4 ever

je skvělej, je skvělej, je to pan někdo, excesy má, ale let´s face it, je genius a ti nikdy nebývaj normální, konec konců - já ho zbožňuji proto, že není všední, tuctový a obyčejný, je jedinečnej, love u, man *14*
  • majkl je kanec a nikdo ho nikdy nemuze v oblasti popularni hudby prekonat, co se tyce skladatelskych napadu, zpevu, tance a hlavne ta hudba ma koule je to kanec
  • Michael je nejlepší

Michael je nejlepší zpěvák na světě má úžasný písničky a ten hlas je prostě skvělej takovej nikdo nemá a tancování tomu se nemůže nikdo rovnat to umí jen on a když někdo říká že ho umí napodobit blobost on je prostě originál méfdia ho úplně zničili šmejdi jen mu to záviděli a když mluvim o tom že sexuálně obtěžoval chlapce tak to je největší píčo... co jsem kdy slyšela to by nikdy neudělal to neznamená že když má rád děti tak že je úchyl doufám že se vrátí je to můj nejoblíbenější zpěvák a jeho otce bych nejradši vykastrovala a zabila
  • tak si nezapomeň vzít ochranu,budeš jí potřebovat
  • dangerous tour

za 1 rok se chystam do ameriky na 3 tydny do neverlandu.michael je nej....neni co dodat
  • ...

Miluju Freddieho i Michaela.Abych se priznala,tak vic asi MJ.Ale spis to delam tak,ze nejlepsi rocker je pro me FM a nejlepsi popar MJ. *14* Showman na jevišti i v soukromí byl určitě Freddie.Michael se zdál v soukromí docela zamlklý zatímco Freddie byl ďábel. *1* Jinak v roce 1983 tihle dva chlapíci natočili 2 nahrávky,které sice nevyšly,ale dají se sehnat na internetu nebo od ganoušků MJ nebo FM.Každopádně jsou to oba megahvězdy.Freddie je ten nejtalentovanější v nebi a Michael ten na zemi.Jinak lepší hlas má Freddie.Michael na tom není hlasově zrovna nejlíp,u Michaela šlo vždycky spíše o talent.Jinak oba skládali své písničky,za to si zaslouží úctu.
  • Pro královnu

Docela s tebou souhlasim. Ale myslim si, že se nedají srovnávat. Každý je něčím vyjímečný a oba dva jsou legendy. Já osobně mám radši MJ, ale podle mě je Freddie lepší zpěvák...viděla jsem jeden koncert Queen a fakt ani jeden tón falešně....ale Mike umí udělat lepší show, umí tančit a pomáhá světu....je to muj názor, nikomu ho nevnucuju *4*
  • freddie

jasný majkl je dobrej a hodně dobrej ale nesouhlasim s názorem že je nejlepší zpěvák všech dob...to je blbost protože tim je FREDDIE MERCURY a nikdo jinej to si pamatujte...QUEEN never die ale majkl taky ujde škoda že za freddieho života nenatočili nějakou společnou věc jak freddie chtěl to by byl teprve mazec *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit