Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro didietu

Já to znám takhle: Be Bad, stay Dangerous, make History and you will be Invincible. *3*
  • To je fak \"Thriller\" nebo \"Off the Wall\"?

Michael Je fakt nej.............!!!!!!!!!!!!!! "One more chance" ! Jsi "Dangerous" nebo snad "Bad"? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • MICHAEL JACKSON

Michael je KING OF POP FOREVER!! Je to ten nejlepší zpěvák a tanečník všech dob!!! Michael Jackson je THE BEST!! *14* *14*
  • gfdhhiiuh

*3* *9* *13* *4* *3* *16* *5* *4* *3* *14* *7* *10* *14* *3* *9* ---------------- *13* *5* *13* *13* *13* *13* ----
  • fseobecne

ehm, nejak to tu vazne *9*
  • Punker

Jo jsou hustý.Já to vydržel číst celý a řval jsem smíchy aspoň minutu. *1*
  • to teda

Moc se jim to nedari, obhajit si ty vlastni nazory co?
  • For Karel

No čet jsem si to, ale po druhým řádku jsem už fakt nemoh pokračovat... Tý vole, to sou komentáře ...
  • Sim

A kdo to jako mohl vedet, zes to zrovna byla ty?(kdyz to nebylo podepsany). Myslim, ze uz ses se mnou jednou loucila a buhviproc ses jeste tu a zas mi odpovidas, tvoje slova asi nemaj moc vahu co?
  • Acihead

Narazis snad na neco? Proste sem to nevyplnila .. jak vidis v predchozich i nasledujicich zpravach ano, rozhodne lepsi zapomenout neco vyplnit nez stridani nicku v domeni ze si ostatni mysli, ze to pokazde pise nekdo jiny.. to je k politovanihodne..jak jsem se docetla ze to tu nejmenovana osoba dela.. Timto koncim nasi debatu, jak vidis nemame si co rict.. Sbohem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit