-
?
To je ti i zatezko se podepsat? Ja si teda za svym nazorem stojim a to i za svym jmenem. -
Rozdil je rict nazor normalne a nebo pouzit pritom samy vulgarismy..
-
Opravdová závist
Ja nevim jak vy, ale ja mu teda rozhodne zavidim. Ty prachy ani tolik ne, ale ten nos, ten nos by rozhodne stal za to. Myslim, ze ty stranky nejsou jen pro fanousky, ale pro vsechny, co chtej vyjadrit svuj nazor. Vis ty vubec, co je to svobodnej nazor? To je to, ze ty muzes MJ milovat a ja ho muzu nenavidet a svobodne to muzeme rict, kdekoliv a kdykoliv. Za to sme myslim zvonili klicema nebo ne? Chces mi snad uprit pravo na vlastni nazor? -
-
.....
Michale ja genius, je ot nejlpsi zpevak na svete a ma nejprodavanejsi album na svete . THriller, je ot zapsany i v Guinessova knize rekordu..... kdo cet jeho zivotopis tak urcite vi ze on se sam se svejma bratrama vypracoval na nejlepsiho zpevaka na svete behem 4 let
-
-
Punker
Tak tak.Je to pedofilní magor.Mimochodem,četl si tu ten dlouhý proslov?Pěkná píčovina,ne? -
pro kritiky
Vy ste seci lamy, co ho tu pomluvate..! To ste jeho osobni strazci, nebo chuvy ze muzete napriklad vedet jesi je nebo neni pedofil a jesi udelal hento tamto.. Nejste, tak mlcte.. To je jak kdyby naka dylina z Ameriky naraz zacala psat do nakyho fora v USA, ze Pepa Novak z Ceska je kripl a vymazanej pedofil a pritom ho nikdy nevidela natoz s nim mluvila.. Je to ubohost takto nekoho urazet, kdyz o nem vite prd.. Co z toho vubec mate? Pokud vim, tak tyto odkazy a stranky MJ sou delany pro jeho fanousky a ne pro nake vymazy co sem lezou kdyz se nudi a potrebuji si nekde vylit zlost, protoze sami neco nedokazali.. Sak kdyz ho tak nemuzete vystat,tak proc sem lezete, proc sem pisete? Kdyby vam byl lhostejny, tak si budete v klidu prohlizet nakyho Kaju Gotta bo co ja vim co posluchate a nebudete ztracet cas nad necim co vas vlastne vuuubec nezajima, ale jelikoz sem lezete, tak je to protoze mu neco zavidite..co by se mu dalo zavidet? Co ja vim, ve vasem pripade treba prachy! Ja zas obdivuju jeho hlas a tanec, he's the king of pop.. Takze jeste jednou-kdyz vas nezajima, tak sem nelezte.. ..jinak MJ 4 ever! He's out of my love! -
Zmrd
Je to rozpadající se píčus!!!!!!!!!!!!! -
Tak jsem tady zase zmrdi
Týýýý vole tady to jede.Jen mi tu chybí natálka a tery.S těma se tak hezky debatovalo o tom kdo je jak chytrej.Byla prdel číst ty jejich přííspěvky o inteligenci.TAk co holiy kde ste.Už jsem dlouho nikoho neprovokoval.:-D -
NEVÍM
CHUTNAJÍ TI GOJA???? -
Pro všechny
Tak tu máme zas vánoce.Tak cvám místo nějakýho nadávání a dohadování přeju veselé vánoce a šťastný nový rok. -
Pro Fans
Ahoj Fans. Víte že Mj chystá nový album? A Jeho klip k Thrilleru byl v Anglii zvolen nejlepším? A taky budou vycházet jeho starý singly vždy s klipem!!!!