Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JE TO HNUSNá NáNa.KDO SE MNOU SOUHLASí AT SEM NAPISE.
  • Nech jí bejt,má cpravdu se všim co píše.
  • katce

ty jseš ůplná kráva,Katko.Aby ses náhodou nerozpadla sama.Když ho neposloucháš,tak sem nelez ty píčo.
  • JÁ NEMÁM NIC PROTI JEHO PÍSNIČKÁM ALE NEVĚŘÍM MU,ŽE JE ČISTEJ JE TO NORMÁLNÍ UCHYL!!!!!!!!!!!!!!!!! MĚ UPLNĚ STAČILO JAK DRŽEL TENKRÁT TO SVOJE DÍTĚ VYSTRČENÝ VEN Z BALKONU!! MAGOR JEDEN NEMĚL BY SI UŽ DĚLAT ŽÁDNOU PLASTIKU! ALE PIŠTE SI TU O NĚM DÁL ALE POSPĚŠTE SI PROTOŽE ZA PÁR MĚSÍCU SE NAM UŽ CELEJ ROZLOŽÍ UŽ TEĎ NEMÁ NOS CO PAK BUDE DĚLAT ZA 3 ROKY?
  • proc by jim to delal ? proto ze je pedofil
  • Ty píčo,ty nevíš proč by to udělal?Proč pedofilové zneužívají děti?Proč asi?Protože s tím nic neudělaj že se jim líbí děti.Sama píšeš že nikdo neví jak to je.Co když se z toho vysekal a při tom je na děti?Tady píšeš jak kdyby si ho znala.Nikdo neví co se tomu magorovi honí v hlavě.NIkdo neví jestli je normální a nebo jestli myslí celý den na chlapečky a holčičky.
  • :o)

MICHAEL JACKSON KING OF POP tak to bylo, je a bude jednou už to byl král popu a tím pro mě zůstane...
  • Michael

Jste trapní co píšete takový kraviny co píšete!!! Michael je dobrý a zkuste se vcítit do jeho písniček a taky do jeho situace! Jak by bylo Vám kdyby Vás podezírali z něčeho co jste neudělali! Je jasně nevinný a vy o tom nic nevítea ani já nikdo u toho nebyl ale proč by to dělal? Na ho.no mu by o bylo! Tak se mějte a nejdřív uvažujte co píšete a pak pište! Jo a pokud Michaela Jacksona neposloucháte, zkuste si poslechnout pár písníček a možná .....
  • Barušce

Di do řiti.
  • umri ty dylino

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit