-
bavi vas se tady hadat otom kdo je inteligentnejsi ? asi jo ze? kdyz je nekdo inteligentni to neznamena ze nekdy nemluvi sproste kajo ,vis?????
-
nataliexxx
u nas se tim bavi celej kancl a co jako ? si myslis ze kdyz tady napses ze se bavi celej kancl ze si drsna ? ne nato si hodne trapna a to dost ale drsna to urcite ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
teri.007
snaha byla ,ale nadavat ti moc nejde -
pro teri
Děvko!!!!Nejradši bych ti rozmašíroval ksicht a hodil tě do příkopu!!!!! -
Máš recht
Nikdo ti tu nesahá ani po kotníky intelektem.Všichni jsme totiž chytřejší.Nic o mě nevíš takže mi můžeš s prominutim políbit prdel.Zoufalec a vysokoškolák nejsem.Jsem učeň.Co jsi ty?Kdyby pýcha nadnášela, obíháš měsíc.Taže zoufalec nejsem.Sprostej bejt taky umim.Vymysli něco lepšího.Tvé namyšlené keci mě začínaj bavit čím dál víc.Pokračuj.Ahoj. -
Máš pravdu Karle...
Nepoužil jsi sice žádné vulgární výrazy, ale slovní obraty, které používáš, jsem neslyšela ani u 5letého dítěte. Nesaháš mi svým intelektem ani po kotníky a už mě nudíš. Hraješ si tady na diplomata a moralistu, a přitom jsi zoufalec, který si zvyšuje sebevědomí prostřednictvím internetu. Tímto se s Tebou NAVŽDY loučím a přeji Ti úspěšnou léčbu. ADIOS vysokoškoláku. -
pro teri
Ale,ale,kdepak je ta slušná holčička co tady nadávala na sprostý lidi.Je vidět že si sprostý prase sama.Tak tu neurážej ty druhé.A laskavě neurážej mne.Ano?Já tě také neurážel. -
nataliexxx
Hele natalie říkal jsem ti srovnej si to v hlavě a nedělej tu ze všech blbečky.To že někdo naštvaný na někoho kdo se zastává takového prasete jako je tenhle zpěvák ještě neznamená že je hulvát.Četl jsem první příspěvek co psal dotičný JasonX.Padlo tam i slovo chudák.To když se zmiňoval o tom klukovi co byl opravdu alergický na slunce.Nemyslíš že kdyby to byl nějaký magor použil by třeba slovo jako kripl nebo blbeček.To že ti tu potom nadává se mu nedivim.Urážet jeho rodiče si nemusela on ty tvoje neurážel.Děláš ze sebe inteligenta ale tvé příspěvky se rovnají příspěvkům 12.leté puberťačky.Tak co je?Odpověz ne.Nebo se stydíš mi odpovědět.No tak nepoovídej si s tou druhou nafoukanou holkou a odpověz? -
pro natalii teri
Hele srovnejte si to v hlavě.Možbá si myslíte jak ste dokonalý.Ale při tom tady lidi jenom urážíte.Píšete tu jak je někdo hloupí, ale vsadím se že nejste o nic chytřejší.Jste obě namyšlený až až .A už je to trapný.Radil bych vám se tady všem omluvit.Že někdo nemá rád Jacksona neznamená,že ho budete urážet stejně mají pravdu ti co o něm mluví ve zlém.Protože se z toho dostal jenom díky chytrému právníkovi.Jste obě ubohé. -
nataliex
nikdo se tady nechce maskovat tak abys mela radost tak se tet budu podepisovat tak vetsi picu sem nevidela