-
Video
http://www.youtube.com/watch?v=Kkez NWVd_jA&feature=related
Ten začátek.hmmmmmmm *1* Michael je k sežrání *15* -
-
Re: Video
To máš pravdu je MJ hodne k sežrání.
-
-
ahojky
ahojky jak se mate? -
-
Re: ahojky
ahóóójky!! :-* dlouho sem tě tu neviděla..? u mě je to pořád stejný a co ty zlatho??? *3* *4* -
-
Re: Re: ahojky
no to mas pravdu ted jsem tu moc nechodila.... celkem to ujde zlaticko *4* *14* *1*
-
-
Re: ahojky
JÁ SE MÁM DOBŘE . -
-
Re: Re: ahojky
Já se mám taky dobře.Odpadli nám tři hodiny ve škole *15* -
-
Re: Re: Re: ahojky
Jak se máš ty Zdeni?Mně ted zase něco napadlo k tvé přezdívce.Chceš to slyšet?...Teda napsat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
jj jasne ze to chci napsat !!! *15* jsem jedno velke ucho *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
Zlíbat Zlatého Jacksona. *15* To jsem to pěkně vymyslela,že *1*
-
-
-
-
-
-
rozkošňoučký!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=SveE egchV1o&feature=related hmed bych ho umačkala *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: rozkošňoučký!!!!!!!!
To video nemá chybu *1* *4* Nejlepší je 2:05. *14* Nebo jak čte knihu obráceně. *15* Všechno je tu úžasné *14* -
-
Re: Re: rozkošňoučký!!!!!!!!
tak tohle video je úpe božííí a klásný a roztomilý a prostě všechno!!! *15* *14* *14* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: rozkošňoučký!!!!!!!!
jeee on te bozskyyy *14* *1*
-
-
-
-
22.6
V úterý na primě ve 20.00 budou dávat Majka.
Bude to na dvě části. *4* -
-
Re: 22.6
To máš pravdu. *3* Jmenuje se to MJ Nedokončená show.A prý to bude o jeho smrti. *9* -
-
Re: Re: 22.6
tak na to budu koukat jsem zvedáma co tam budou říkat o MJ snad jen pravdu ale o tom pochybuji že by říkali jen pravdu.Jestli tam bude i ten doktor co se jen smeje a jemu vše jedno když zabil MJ.Měl už dávno sedet ve vězení a pykat za to co udělal a ne se jen vysmívat všem lidem kteří meli rádi MJ.
-
-
-
Omar Bhatti
http://www.youtube.com/watch?v=5C9e hElMN8c&feature=related
opravdu moc povedené a je to krásný,v jedné části videa mi strašně připomněl Mikeyho v době Bad ery *14* -
-
Re: Omar Bhatti
ten jehuste..ale on je prej údajně syn Michaela...a kde ti ho připoměl?? joo a nevíte co je na tom pravdy s tim synem? *7* asi blbá otázka..co? *8* -
-
Re: Re: Omar Bhatti
Připomněl mi ho kolem 0:43 minuty,takovým tím výrazem. *14* slyšela jsem,že má být údajným synem Majkýho,ale nevím..myslím,že jim asi nebude,jen s Majkým jako dítě trávil spoustu času a stylizoval se a tančil podle něho.Toť můj názor *4* -
-
Re: Re: Re: Omar Bhatti
Je pravda že jsi sou podobní ale kdyby to byl jeho syn tak by ho Michael určitě netajil. *4* U nás v Olomouci taky žije kluk,který vypadá jako Michael v sedmnácti a nikdo o něm neříká,že je to Michaelův syn. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Omar Bhatti
tak holky je pravda že je MJ podobný ale MJ by nikdy své díte netajitil.A na konec se říká že mel být Omar Bhatti bratr malého Blanketa že mají sjtejnou matku.Proč stim přišel až ted že je syn MJ podle mě mu jde o majetek který zde je po MJ.Myslím že se pravdy snad už nedozvíme,jen jsem slyšela že měl Omar Bhatti jít na testy DNA a tak s euvidí zda je to opravdu syn MJ.
-
-
-
-
-
SLAVISTKA0
ahojky vsemMJ TUNES *3* IN THE CLOSET *3* -
-
Re: SLAVISTKA0
To je super song *14* A ještě lepší videoklip *1* -
-
Re: Re: SLAVISTKA0
videoklip nema chybu !! *14* *1* -
-
Re: Re: Re: SLAVISTKA0
ještě aby měl. *15*
-
-
-
-
...
Nevíte někdo něco o téhle knížce: http://www.arara.cz/product/296907 ?
Jak je napsaná, jestli tam nejsou bulvární žvásty nebo tak ? -
-
Re: ...
já bych neřekla, že to bude bulvár... ale nevím... -
-
Re: Re: ...
Tuhle knížku ještě nemám ale podle toho co je napsany na přebalu by nemusela být špatná.Navíc jsou v k ní i různé předměty.Jako masky,fotky z ročenky,patentky...jestl půjdeš do knihkupectví tak se podívej jestli jí tam nemají.Je sice zabalená ale jde tam vydět že tam ty předměty jsou.Osobně si myslím,že za nákup stojí. *3* -
-
Re: Re: Re: ...
Já už sem se dívala .. mají tam tu knížku aji na prohlídnutí .. ale pokud by to bylo bulvární, tak bych si to nekoupila.. ikdyž jsou tam sběratelský předměty .. bulvár rozhodně podporovat nebudu .. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
To máš pravdu.Bulvár ničí slavny lidi.Nejhorší kniha o Michaelovi je to od Chrise Robertse.Přes polovinu té knihy jsou nesmisly. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Tak to jsem nečetla.Beztak nechápu jak si to můžo dovolit.Knížka má být seriozní.Kniha není bulvár. -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
A od Halperina .. Taky pěkný žvásty ..
-
-
-
-
-
-
Koncert
Asi už to všichni víte ale já to sem beztak napíšu *1* 26.6. Budou dávat na Barandově koncert Michaela *15* Strašně se těším i když ho už dávali *14* Michael je tam úplně nejvíc krásnej -
-
Re: Koncert
ja bouzel nemam satelit tudiz se nemuzu divat *9* *9* neni nekde barrandov online na netu ? *7* -
-
Re: Re: Koncert
neni na netu, ale muzes dojet k nam. *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Koncert
co jak to *9* tak fajn balim kufry *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Koncert
Já taky nemám satelit ale Barandov mám.Ale zase na ůkor Očka *9* Myslím ale že ten koncert najdeš po částech na youtube.Stoprocentně. *3* Tam je všchno *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert
Z roku 2001,když oslavoval 30.let své solove kariéry.Na youtube je to pod MJ 30th Aniversary Celebration.Je tam spoustu hostů a samozřejmě Michael a vystupuje i se svými bratry -
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert
a jaky je to koncert s kama?
-
-
-
-
-
-
:(
achjo *9* za 10 dni to bude rok co majkíí odesel *9* *9* -
-
Re: :(
ano máš pravdu za 10dní to bude rok co tu už není a to není možné jak ten čas letí.Že jsi zachvíli bude připomínat rok od jeho smrti. -
-
Re: Re: :(
Samota přidává smutku na objemu.Byl to hroznej rok a jen tak ta noční můra neskončí.Nejde prostě uvěřit tomu,že už tady není tak milej člověk jakým Michael byl *9*
-
-
mno jo je to hrůza jak ten rok utekl rychle mě to přijde jako kdyby to bylo před měsícem *9* *9* *9* *9* *9* -
-
uteklo to nehorazne rychle clovek nemel vubec cas se s tim smirit a ted aby se smiroval s tim ze to bude rok *9* strasne mi chybi !! *9* -
-
Re: Re: Re: :(
Chybí mi taky ůplně nejvíc *9* Tohle asi nikdy nepřeboli.Někdy se to ani nedá vydržet jak moc se mi stýská. -
-
Re: Re: Re: Re: :(
je to neskutecna bolest !! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
já naštěstí budu možná skámoškou která ho taky miluje..a budeme celej den čučet na televizi ty hudební programy prej tam celej den budou pouštět Majkího! *9* *9* *9* -
ja jsem je taky videla ale u me to probyhalo podobne ale bouzel osamote *9* chtela jsem tam byt s tema lidima ale bouzel Praha je daleko *9* *9* takze i po roce ta to budu sama *9* -
Já tomu taky neůžu věřit, že už je to rok, co se celým světem rozlítla zpráva o jeho smrti. Pamatuju si ty záběry těch lidí, jak brečeli...vůbec jsem se jim nedivila, páč mě to taky hrozně vzalo!! Hrozně mi tu chybí!! Michael, we wont you back!!
-
-
-
-
-
jo je to hrůza :(:(:(:( -
-
To je pravda a strašně to letí přitom mi příjde že to bylo nedávno co odešel a už je to rok *9*
-
-
-
o nej blog
zatím vyhrává POLINKA potom ANGIE a na třetím místě SDH Březnice..tak zatím hlasujte...kdybyste nevěděli kde tak tady:
http://michaeljacksonkop1.bl og.cz/1006/soutez-o-nejhezci-blog