Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

Video

http://www.youtube.com/watch?v=Kkez NWVd_jA&feature=related

Ten začátek.hmmmmmmm *1* Michael je k sežrání *15*
    • sasa87

Re: Video

To máš pravdu je MJ hodne k sežrání.
  • zzj

ahojky

ahojky jak se mate?
    • terullka00

Re: ahojky

ahóóójky!! :-* dlouho sem tě tu neviděla..? u mě je to pořád stejný a co ty zlatho??? *3* *4*
      • zzj

Re: Re: ahojky

no to mas pravdu ted jsem tu moc nechodila.... celkem to ujde zlaticko *4* *14* *1*
    • sasa87

Re: ahojky

JÁ SE MÁM DOBŘE .
      • zuzanka666

Re: Re: ahojky

Já se mám taky dobře.Odpadli nám tři hodiny ve škole *15*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: ahojky

Jak se máš ty Zdeni?Mně ted zase něco napadlo k tvé přezdívce.Chceš to slyšet?...Teda napsat *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ahojky

jj jasne ze to chci napsat !!! *15* jsem jedno velke ucho *1*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

Zlíbat Zlatého Jacksona. *15* To jsem to pěkně vymyslela,že *1*
  • mijaja

rozkošňoučký!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SveE egchV1o&feature=related hmed bych ho umačkala *14* *14* *14* *14* *15*
    • zuzanka666

Re: rozkošňoučký!!!!!!!!

To video nemá chybu *1* *4* Nejlepší je 2:05. *14* Nebo jak čte knihu obráceně. *15* Všechno je tu úžasné *14*
      • terullka00

Re: Re: rozkošňoučký!!!!!!!!

tak tohle video je úpe božííí a klásný a roztomilý a prostě všechno!!! *15* *14* *14* *15* *14* *14*
        • zzj

Re: Re: Re: rozkošňoučký!!!!!!!!

jeee on te bozskyyy *14* *1*
  • duita

22.6

V úterý na primě ve 20.00 budou dávat Majka.
    Bude to na dvě části. *4*
    • zuzanka666

Re: 22.6

To máš pravdu. *3* Jmenuje se to MJ Nedokončená show.A prý to bude o jeho smrti. *9*
      • sasa87

Re: Re: 22.6

tak na to budu koukat jsem zvedáma co tam budou říkat o MJ snad jen pravdu ale o tom pochybuji že by říkali jen pravdu.Jestli tam bude i ten doktor co se jen smeje a jemu vše jedno když zabil MJ.Měl už dávno sedet ve vězení a pykat za to co udělal a ne se jen vysmívat všem lidem kteří meli rádi MJ.
  • mijaja

Omar Bhatti

http://www.youtube.com/watch?v=5C9e hElMN8c&feature=related
    opravdu moc povedené a je to krásný,v jedné části videa mi strašně připomněl Mikeyho v době Bad ery *14*
    • terullka00

Re: Omar Bhatti

ten jehuste..ale on je prej údajně syn Michaela...a kde ti ho připoměl?? joo a nevíte co je na tom pravdy s tim synem? *7* asi blbá otázka..co? *8*
      • mijaja

Re: Re: Omar Bhatti

Připomněl mi ho kolem 0:43 minuty,takovým tím výrazem. *14* slyšela jsem,že má být údajným synem Majkýho,ale nevím..myslím,že jim asi nebude,jen s Majkým jako dítě trávil spoustu času a stylizoval se a tančil podle něho.Toť můj názor *4*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: Omar Bhatti

Je pravda že jsi sou podobní ale kdyby to byl jeho syn tak by ho Michael určitě netajil. *4* U nás v Olomouci taky žije kluk,který vypadá jako Michael v sedmnácti a nikdo o něm neříká,že je to Michaelův syn. *15*
          • sasa87

Re: Re: Re: Re: Omar Bhatti

tak holky je pravda že je MJ podobný ale MJ by nikdy své díte netajitil.A na konec se říká že mel být Omar Bhatti bratr malého Blanketa že mají sjtejnou matku.Proč stim přišel až ted že je syn MJ podle mě mu jde o majetek který zde je po MJ.Myslím že se pravdy snad už nedozvíme,jen jsem slyšela že měl Omar Bhatti jít na testy DNA a tak s euvidí zda je to opravdu syn MJ.
  • slavistka0

SLAVISTKA0

ahojky vsemMJ TUNES *3* IN THE CLOSET *3*
    • zuzanka666

Re: SLAVISTKA0

To je super song *14* A ještě lepší videoklip *1*
      • zzj

Re: Re: SLAVISTKA0

videoklip nema chybu !! *14* *1*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: SLAVISTKA0

ještě aby měl. *15*
  • thesimsa

...

Nevíte někdo něco o téhle knížce: http://www.arara.cz/product/296907 ?
    Jak je napsaná, jestli tam nejsou bulvární žvásty nebo tak ?
    • polinka

Re: ...

já bych neřekla, že to bude bulvár... ale nevím...
      • zuzanka666

Re: Re: ...

Tuhle knížku ještě nemám ale podle toho co je napsany na přebalu by nemusela být špatná.Navíc jsou v k ní i různé předměty.Jako masky,fotky z ročenky,patentky...jestl půjdeš do knihkupectví tak se podívej jestli jí tam nemají.Je sice zabalená ale jde tam vydět že tam ty předměty jsou.Osobně si myslím,že za nákup stojí. *3*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ...

Já už sem se dívala .. mají tam tu knížku aji na prohlídnutí .. ale pokud by to bylo bulvární, tak bych si to nekoupila.. ikdyž jsou tam sběratelský předměty .. bulvár rozhodně podporovat nebudu ..
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: ...

To máš pravdu.Bulvár ničí slavny lidi.Nejhorší kniha o Michaelovi je to od Chrise Robertse.Přes polovinu té knihy jsou nesmisly.
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Tak to jsem nečetla.Beztak nechápu jak si to můžo dovolit.Knížka má být seriozní.Kniha není bulvár.
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: ...

A od Halperina .. Taky pěkný žvásty ..
  • zuzanka666

Koncert

Asi už to všichni víte ale já to sem beztak napíšu *1* 26.6. Budou dávat na Barandově koncert Michaela *15* Strašně se těším i když ho už dávali *14* Michael je tam úplně nejvíc krásnej
    • zzj

Re: Koncert

ja bouzel nemam satelit tudiz se nemuzu divat *9* *9* neni nekde barrandov online na netu ? *7*
      • luuuca

Re: Re: Koncert

neni na netu, ale muzes dojet k nam. *1* *15*
        • zzj

Re: Re: Re: Koncert

co jak to *9* tak fajn balim kufry *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Koncert

Já taky nemám satelit ale Barandov mám.Ale zase na ůkor Očka *9* Myslím ale že ten koncert najdeš po částech na youtube.Stoprocentně. *3* Tam je všchno *15*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: Koncert

Z roku 2001,když oslavoval 30.let své solove kariéry.Na youtube je to pod MJ 30th Aniversary Celebration.Je tam spoustu hostů a samozřejmě Michael a vystupuje i se svými bratry
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Koncert

a jaky je to koncert s kama?
  • zzj

:(

achjo *9* za 10 dni to bude rok co majkíí odesel *9* *9*
    • sasa87

Re: :(

ano máš pravdu za 10dní to bude rok co tu už není a to není možné jak ten čas letí.Že jsi zachvíli bude připomínat rok od jeho smrti.
      • zuzanka666

Re: Re: :(

Samota přidává smutku na objemu.Byl to hroznej rok a jen tak ta noční můra neskončí.Nejde prostě uvěřit tomu,že už tady není tak milej člověk jakým Michael byl *9*
    • anka6959

mno jo je to hrůza jak ten rok utekl rychle mě to přijde jako kdyby to bylo před měsícem *9* *9* *9* *9* *9*
      • zzj

uteklo to nehorazne rychle clovek nemel vubec cas se s tim smirit a ted aby se smiroval s tim ze to bude rok *9* strasne mi chybi !! *9*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: :(

Chybí mi taky ůplně nejvíc *9* Tohle asi nikdy nepřeboli.Někdy se to ani nedá vydržet jak moc se mi stýská.
          • zzj

Re: Re: Re: Re: :(

je to neskutecna bolest !! *9*
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: :(

já naštěstí budu možná skámoškou která ho taky miluje..a budeme celej den čučet na televizi ty hudební programy prej tam celej den budou pouštět Majkího! *9* *9* *9*
            • zzj

ja jsem je taky videla ale u me to probyhalo podobne ale bouzel osamote *9* chtela jsem tam byt s tema lidima ale bouzel Praha je daleko *9* *9* takze i po roce ta to budu sama *9*
            • majda1997

Já tomu taky neůžu věřit, že už je to rok, co se celým světem rozlítla zpráva o jeho smrti. Pamatuju si ty záběry těch lidí, jak brečeli...vůbec jsem se jim nedivila, páč mě to taky hrozně vzalo!! Hrozně mi tu chybí!! Michael, we wont you back!!
    • baluska1

jo je to hrůza :(:(:(:(
      • sisule

To je pravda a strašně to letí přitom mi příjde že to bylo nedávno co odešel a už je to rok *9*
  • baluska1

o nej blog

zatím vyhrává POLINKA potom ANGIE a na třetím místě SDH Březnice..tak zatím hlasujte...kdybyste nevěděli kde tak tady:
    http://michaeljacksonkop1.bl og.cz/1006/soutez-o-nejhezci-blog

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit