-
chci spravedlnost
já už chci aby ten šmejd kterej si říká doktor šel do vězení na trvalo a do životí aby mu dali a sebrali licenci. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* co máčlověk udělat aby se dosáhlo spravedlnosti pro majka aby mu dali všichni pokoj aby mohl v klidu odpočívat?? -
-
Re: chci spravedlnost
Musí mu vzít licenci .. a vemou mu ji ;) -
Re: chci spravedlnost
adresa http://www.super.cz/clanek/40010-le kar-ktery-zabil-jacksona-neprijde-o -lekarskou-licenci.html
-
-
xD
ahojky.. tak co je tu někdo..já tady koukám už od tří nebo od kolika se to tu rozjede a zatim hov**.. xD *7* ale napadlo mě sem napsat až ted..já vim sem blbá.. *15* *15* tak co jak se máte je tu někdo? *4* *7* *15* -
-
Re: xD
No já tu sem, ale dneska jsme s holkama ze třídy zapíjeli poslední uspěšnou zkoužku a už mně ten chlast tak lezl do hlavy, že jsem radši jela dom dojela jsem dom stouplo mně to dohlavy ještě víc takže jsem uplně mimo, ale ještě dokážu napsat nějakou tu větu takže zatím ještě dobré, ale asi to bude horší *3* -
-
Re: Re: xD
ty jo... *15* *15* tak aspon že můžeš psát.. *15* *15*
-
-
-
SLAVISTKA0
ahojky vsem *5* MJ TUNES *3* D ONT LET IT GET YOU DOWN *3* -
-
Re: SLAVISTKA0
čusík :)
-
-
DVD
Thesimso ne neválím..ae mamce při úklidu spadlo..ona si toho nevšimla a rozdupla ho..věci s MJ bych vživotě neválela..ae už mám nové DVD...a z mamkou jsem se nabavila..trucovala jsem :D ae teď už je vše v poho mám svoje This is it..ae jsem ráda že to neudělala schválně..jako ze začátku když Michael umřel..tak jsem měla všude plagáty..a ona že jsem jako Blázen a Magor..že mi ty plagáty strhá..a taky že mi strhla jich 5..a ztovna takový krásný( :( ale jak mi řekla že mě vezme k psycho že bulím u videa a obrázků..tak jsem jí to vysvětlila...ae vzpomínám na to nerada..protože když na mě jen trošku zvíšili hlas tak já se rozbrečela..ae teď už ne.. -
-
Re: DVD
tak to nejsi jediná komu doma říkají že jsi blázena magor to mi říká můj bratr protože MJ moc nemusí ale libí se mu pouze jedna pisnička jinak opravdu MJ nemusí.Já taky plaču když vidím klipy,obrázky .Chtela jsem aby jsi vědela že nejsi sama já jsem na tom skoro stejne jako ty.
-
-
Zdeňuško
Promiň!Strašně toho lituju.Promiň!Promiň! -
-
Re: Zdeňuško
Mohla bys mi to nějakým způsobem odpustit? -
-
Re: Re: Zdeňuško
jdi si do prdele !! *16* jestli ti odpustim si myslim ze kdyz si vzpomenes cos delal tak se ti odpoved dostavi hned a celkem jasna !!! *8* a priste to tu nepis zbytecne tu plnis misto a stejne to tu nikoho nezajima *8* a svy problemi si laskave nech pro sebe nebo si je rekni tym tvym kamosum !!! *16* a pro priste se mi zkus vyhybat jak ja tobe bude to jenom lepsi pro oba a hlavne pro me !!!! a jestli ti muzu poradit tak se odmiluj !!! ja stejne miluju jenom MJ a nikoho jineho a tak to zustane navzdy!!!! NAVZDY !! a na to co se nekdy mezi nama stalo zkus zapomenout tak jako ja se snazim !! SBOHEM !!!!! -
Re: Re: Zdeňuško
Mohl by si jí psát do vzkazníku ? -
-
Re: Re: Re: Zdeňuško
taky si myslim !!
-
-
-
-
noviny
jinak se mi dneska dostali do rukou noviny kde psaly že Joe Jackson obvinil svoji ženu Katherin Jackson že nezabránila aby MJ nebral prášky tak ji obvinil že může za smrt jejich syna.A to už ji řekl hned když videli telo MJ mrtveho tělo.Tak že nevím zda to to je pravda.Pokud ano tak pak už nevím co se honí hlavě otci MJ. -
-
Re: noviny
Zvykejte si, že noviny píšou lži ;) a nebo to hodně přikrášlujou .. -
Re: noviny
Bože ten chlap je fakt blázen!! Když byl Majkí malej tak ho týral a ted všechny kolem sebe obvinuje z jeho smrti! *9* *16* *13* -
-
Re: Re: noviny
bože to je kokot!!! stejnak toho chlapíka moc ráda nemám ..když ubližoval Majkímu! *16* *8* *10*
-
-
-
ahojky holky
já jsem jsi dneska koupila speciální vydání popocornu a tam na titulní straně psaly žě Jackson a jeho tajná láska ale vůbec nešlo MJ ale jen o kluka který má jméno Jackson a to nebylo přijmení.Tak že nešlo o KRÁLE POPU jak jsem jsi já vyslela.Asi jsi chtel popcorn zvýšit prodej když tam napsaly jen Jackson takže me nenapadlo že to nebude přijmení ale křestní jméno nekoho úplně jiného. -
Bože
Holky moje máma mi při úklidu rozdupla DVD This is it :( já jí zabiju :( já se snad zblázním :( já jí zabiju :( ale mám jí jako ráda :) ale zrovna This is it :( kdyby to bylo CD co jsem si udělala sama tak neřeknu :) ae This is it :( naštěstí máme u nás v Trafice jedno..teda dneska jsem ho tam viděla ;) tak si ho koupím :) ale jako naštvalo mě to :( když mi to řekla já to šla sebrat a brečet :( :D -
-
Re: Bože
Rozdupla ? Ty válíš This Is It po zemi ? -
Ještě že mně moje matka neuklízí v pokoji ona ani neví že jsem si koupila nějaké DVD a CD o Michaelovi Jacksnovi a asi by ji kleplo kdyby sem ji na otázku kolik to stálo odpověděla tak každé CD okolo 400 Kč. A asi by mně nebavilo posloucha její kritiku. *3* -
no me ho mama rozbila schvalne a jeste prede mnou ale nn dvd ale cd *9* *9* -
já vím co to je když máte zničené cd,dvd MJ mám takové zkušenosti ze školy.A to zž jsem jednou zde psala. -
ahojky..tak to ti nezávidim.. *9* *9* a to udělala schválně nebo omylem??? *7* *9*
-
-
?
je tu někdo??? *7* -
soutěž
http://michaeljacksonkop1.blog.cz/1 006/soutez-o-nejhezci-blog
Holky hlasujte..je tam Polinky blog..Anetky.K..Angie..a spoustu další..tak hlasujte..vítěz dostane diplom ;)