-
:*
http://www.youtube.com/watch?v=i6hi nnKBwUE&feature=related
uplne LUXUS pisnicka !!! *15* -
-
Re: :*
tu znám už dýl je úžasná! *14* *15* -
-
Re: Re: :*
ja taky ale ted mam jakousi dobrou naladu tak jsem si ju pustila vzala jsem si kloubouk a tancila... takovy tance.... jak to jenom nazvat proste tance ktere muze videt pouze zdrejme muzske oko v jednom dome *15* *15* *15* ja ale samozdrejme jenom tak bez chlapu *15* *15* ja jsem prece hodny andelicek *4* *15*
-
-
-
...
Ahoj. taky se vám zdá že od Mikovi smrti umírá čím dál víc slavných lidí? *9* *9* A navíc u nás v česku už dva- Smoljak, Muk *13* To je záhada coo? *7* *15* -
-
Re: ...
zrovna včera sem to řikala mámě žeje to nějaký divný že od Mika umírá nějak víc lídí..po MJ Patrick porom nějakej chlap v Americe už nwm co je to zač protom Muk Smoljak..a ještě k tomu sem někde četla že Muk umřel stejně jako MJ ale nwm.. *7* *9* -
-
Re: Re: ...
že jse předávkoval práškama jako MJ.A nemám tušená že ti lidé umírají ale MJ by měl vstát a říct že je na živu. -
Re: Re: ...
jeste Matuska a ten Patrik S.... neco dal jak tancil v Hrisny tanec 1 *15* je to zahada ale hodne smutna zahada *9*
-
-
-
Dawe
dneska jsem malem dostala infarkt !! jak jsem Dawovi pujcovala ty DVD tak mi je dneska vratil *4* KONECNE!!! *15* *15* tak je kontroluju a ted otevru This is it a DVD..... NIKDE *7* ja jsem za nim hned vyrazila on zacal nejak koktat tak jsem myslela ze tomu neco je nebo tak neco !! ja jsem myslela ze ho zabiju !! *5* a kdyz se vykoktal tak z neho vylezlo ze to DVD ma v CDromce *15* *15* tak jsem mu dala zpatky obal at to zitra prinese *4* jestli nn tak ho vazne zabiju !! *16* *15* jako vazne nwm jak si muze dovolit nechat MJ v CDromce ! takova drzost *15* -
-
Re: Dawe
SNAD TI TO VRÁTI V POŘÁDKU MĚ SE JEDNOU STALO ŽE JSEM HOLKÁM PUJČILA DVD A MĚHO VRÁTILI NA PŮLKU ALE TO NEBYLO S FILMEM OBYČEJNÝM.TO BYL MJ NA KONCERTĚ A OD TÉ DOBY NIC NEPUČUJI.MĚJ SE MOC HEZKY. -
-
Re: Re: Dawe
mě kdyby vrátili DVD s MJ na půlku tak bych je roztrhla taky na půlku..!!! doufám že sis to nenechala líbit..! *5* *16* -
-
Re: Re: Re: Dawe
NENECHALA LÍBIT PROTO JÁ UŽ NIC NEPUČUJI PROTOŽE KDYŽ MI VRATILY NA PŮLKO TAK JSEM TO NEMOHLA ANI ROZDÝCHAT.TAK MI HOLKY MUSELI KOUPIT NOVÝ DVD S KONCERTEM MOC SEBOU CUKALI ALE NAKONEC MI HO KOUPILY.VYPADALO TO JAKO KDYBY TO UDĚLALI SCHVÁLNĚ PROTOŽE VĚDELI JAK MJ MOC MILUJI.TED JSI SVOJE VECO MOC DOBŘE HLÍDÁM. -
-
Re: Re: Re: Re: Dawe
tak to je dobře.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dawe
tak to ja bych ho propleskala kdyby mi s tim neco udelal a sehnal by mi to novy znov!! ale jak ho znam tak by mi musel dat penize!! *15* ja bych ho uskrtila *16*
-
-
-
-
-
Re: Dawe
dobrej příběh..! *15* *15* *15*
-
-
POMOC - klikárna
Prosím, kdo chodíte na Ujdeto - klikárnu, podporujte BJ. Chodúr nám neustále šlape na paty a o půlonoci hodně odečtem, tak prosím na BJ. Díííky. *3* http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?sid=2135&q=e386cb2a7bab207b356885cb92c5dbca -
-
Re: POMOC - klikárna
uz klikam klikam *15* *15* -
-
Re: Re: POMOC - klikárna
ahojik já už kliklaaspom 20x od včerejška večer.. *3* *15* -
-
Re: Re: Re: POMOC - klikárna
klikejte pls !! *4*
-
-
-
-
? :(
chjo.. je tu někdo? *7* -
-
Re: ? :(
ahojik ses na prijmu ci co robis *3* pisni neco
-
-
pp
tak ja jdu spinuskat nejak me boli hlava *9* sshss Majkííím *14* pp *4* -
-
Re: pp
tak jo.. a at tě to ráno už nebolí.. *3* tak pa a dobrou..
P.S. sshss s Majkím !!! *3* *3* *14* *15* *4*
-
-
Prsten
Ahojky,musím se pochlubit zítra mi konečně příjde wolframový prstýnek s Majkým *14* strašně se těším až si jej navléknu na prst(bude to pro mě jako zasnoubení s NÍM *14* *15* ) TU JE OBRÁZEK JAK PRSTEN VYPADÁ *4* http://www.stribro-klenoty.cz/sperk-stribro-bizuterie/michael-jackson-prsten-sperky-prsteny/ -
-
Re: Prsten
ten jsem si taky chtela koupit ale jaksi nejsou penize *9* *15* -
-
Re: Re: Prsten
cože tolik peněz já sem tyhle prstýnky viděla na aukru asi za dvě stovky..? *7* -
Re: Re: Prsten
Já si na něj speciálně minulý měsíc odložila,dlouho jsem se nad nim rozplývala *1* ale nejtěžší bylo vybrat si motiv to byl děs a hrůza*15* -
-
Re: Re: Re: Prsten
to se dá vybrat motiv? *7*
-
-
-
-
:)
http://www.youtube.com/watch?v=G9Dt XXDdNuo&playnext_from=TL&videos=JG_ zztcBJoI
nemate to nekdo stahle *4* ja to nemuzu nikde najit *9* -
-
Re: :)
ten kluk je hezkej.. *15* asi je to pro vás blbá otázka ale jaký to má význam tohle video??? *7* -
-
Re: Re: :)
no on to nazpival na pocet a pamatku MJ *4* aj zpiva dobre *15*
-
-
-
Thriller dance rekord Praha 2010
MOzna se v srpnu dostanu na TDRP *4* bouzel to neni jisty jeste se musi premluvit rodice coz je nemozny ale pokusim se a pak odvoz ale ten bych aj mela *4* musi to vyjit !!! *4* -
-
Re: Thriller dance rekord Praha 2010
se máš.. *9* *4* -
-
Re: Re: Thriller dance rekord Praha 2010
jj to bych se mela jak neco !! *3* ale horsi je jestli premluvim rodice a jestli klapne ten odvoz *4* ale rodice nepremluvim a odvoz ten total nwm *9*
-
-
-
ahoj
Ahoj. Dlouho sem tu nebyla *4* a teď sem vám du jen říct že mě mamka objednala na aukru obal na mobil s potiskem Mika *15* *15* *14* se už těším až to přijde *3* *14* *15* . Tak já zas du papa -
-
Re: ahoj
ahojky..se máš *9* .. mě máma řekla at si na aukru nic neobjednávám protože tam prej že když se tam něco objedná tak se může zvýšit cena.. *9* -
-
Re: Re: ahoj
ahoj *4* se mas ja bouzel nemuzu si objednavat *9* ale mam vyhlidnutych asi tak 100 veci kterych bych chtela *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
*15* *15* já bych si objednala všechno kromě triček v dětský velikosti *15* *15*
-
-
-