Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gone too soon

Ten dokument bude na dvě části, první bude 22. června ve 20:00 na Primě.
    A tady je popis:
    Dokument USA (2010) osvětlující skutečnou příčinu zpěvákovy tragické smrti. I když už král popu není mezi námi, stále žije ve vzpomínkách... (44 min)

První část amerického dokumentu osvětlujícího skutečnou příčinu zpěvákovy tragické smrti.Gone Too Soon, jak zní originální název tohoto dokumentu, je zároveň název jedné z mnoha písní krále popu Michaela Jacksona. V překladu znamená „odešel příliš brzy“ – a jen těžko mohli filmaři zvolit příhodnější titul. Režisér Ian Halperin v něm dle svých slov přináší objektivní pohled na poslední rok života a kariéry Michaela Jacksona, od jehož náhlé smrti letos uplyne 25. 6. přesně rok. Ian Halperin je autorem knihy Unmasked: The Final Years of Michael Jackson, která se vloni stala bestsellerem vydavatelství New York Times. Při práci na ní strávil pět let zkoumáním zpěvákova života. Pro filmový dokument Michael Jackson: Nedokončená show shromáždil Halperin 300 hodin filmových záběrů ze zpěvákova soukromí, použil jeho klipy a další záznamy z jeho živo ta včetně interview s lidmi z Jacksonova nejbližšího okruhu: osobním manažerem, trenérem, kuchařem, duchovním poradcem, kadeřníkem či jeho právním zástupcem; ovšem ne se členy jeho rodiny.Gone Too Soon, USA 2010. Režie: Ian Halperin. Hrají: dokument
    • zzj

Re: Gone too soon

musim se divat !!! *4* a nws jestli je to s titulkama nebo s dabingem? *7* *4*
  • sasa87

ahojky lidičky

hezké sny o MJ Vám všem přeju zítra jsem tu opet.
    • terullka00

Re: ahojky lidičky

jj pp a sshss s Majkím!!! *3* *14* *15* *3*
  • zzj

:(

ten zivot je uplne na picu *9* *9*
    • sasa87

Re: :(

není na piču i když se ti tak zdá.
    • terullka00

Re: :(

proč? *9*
      • zzj

Re: Re: :(

skoro pred rokem umrel MJ a ted Kuba odjizdi do Petrohradu *9* *9*
        • terullka00

Re: Re: Re: :(

jako že už se nevrátí? *7*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: :(

spis nn *9* *9*
  • Dokument

Ahojky lidičky. Před chvílí mi psala jedna holka na karaoke-texty, že 22.června ve 20.00 na Primě budou dávat dokument o MJ - Nekonečná show. Tak si to určo nenechte ujít *3* *4*
    • Re: Dokument

díky *4* určitě se budu koukat a už se těším *4*
    • sasa87

Re: Dokument

Určite se na to podívám a možná nahraju abych neco měla o MJ.Jsem zvedavá co tam budou říkat.
    • terullka00

ahojky.. moc díky za oznámení *3* *5* *14* *3* *4*
    • zzj

to se budu urcite divat !! *4* dikk za info *4*
  • kubistamjforever

Zdeňulka ♥

Kdybych byl MIchael Jackson milovala bys mne? Já si myslím,že ne.=( Abych pravdu řek tak v tom mě Michael štve přebral mi tu nejkrásnější a nejlepší holku na světě.=(
    • zzj

Re: Zdeňulka ♥

jzs Kubiku tak to vubec neber!!! nebud na MJ nastvany on za to nemuze ze ja ho miluju!!
      • terullka00

Re: Re: Zdeňulka ♥

Prominte že se do tohomontuju..ale mohla bych vědět o co go??? Kubo ty jí chceš a ona tebe ne? *7*
        • zzj

Re: Re: Re: Zdeňulka ♥

no
  • anet.k

Ahoj

Ahoj lidi *15*
    Kdyby mi náhodou chtěl někdo ulehčit práci a hledáním na netu, tak mi prosím napište všechny písničky z Alba Off The wall. A budu rády, když budou popoředě, ale nemusí to tak být *4*
    • terullka00

Re: Ahoj

Don't Stop 'Til You Get Enough, Working Day And Night, Get On The Floor, It's The Falling In Love, Off The Wall, Girlfriend, She's Out Of My Life, I Can't Help It, Burn This Disco Out, Rock with you VŠE takhle to aspon bylo na karaoketexty.cz.. *7* *3*
      • terullka00

Re: Re: Ahoj

chjo.. *15* *15*
    • anet.k

Re: Ahoj

No, tak už jsem si to našla *3*
  • zzj

pp

ja uz musim pp *9*
    • terullka00

Re: pp

hm.. tak jo pp *9* *3* *4*
  • zzj

áááá

http://mjjgallery.free.fr/history/v arious/prague/054.jpg hej ja s te fotky nemozu *14* on je tak tak hezounkej *14* ja se tu cela rozplivam *14* *14* *14* *1*
    • sisule

Re: áááá

ak ta je fakt pěkná *4*
    • terullka00

Re: áááá

tahle fotka se mi líbí nejvíc!!! *14* *14* *15* *15* jak na něho to mimčo chce šáhnout a jak tam na sebe tak čučej a Majkí jak se usmívá taky se rozplývám!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* *15*
      • zzj

Re: Re: áááá

jj *14* áááááááááááááááááááááááááááááááááááá to je sladky *14* *15* *3* *3* ja s toho total nemozu *14* *14* *1* *3*
        • kubistamjforever

Re: Re: Re: áááá

Ach jo a co já? =(
  • zzj

AJ

hej dneska v AJ jsme zpivali tuto pisnicku:

http://www.youtube.com /watch?v=aIrCFrFpHvw

hej zpivala jsem ju sama pac ju nikdo ze tridy nezna *15* a pak jsem na sucho jela man in the mirror to byla tokova prdel *15* do toho mi spoluzak delal bidbox ci jak *15* *15* hej jako narez !!! proste cool bomba !!! *15*
    • terullka00

Re: AJ

tak to muselo bejt krutý!!! *15* *15* *15*
      • zzj

Re: Re: AJ

to byla prdel jak svina *15* *15* ale nejlepsi bylo kdyz mi pak spoluzacka hodila jeji pouzro to mel byt mikrofon *15* *15* a ja jsem tam tancila jako MJ *4* a pak zacali tleskat *4* tos to bylo slusne !! *4* hej nechapu MJ jak mohl zpivat a k tomu tancit ja jsem pak byla udychana jako pes !! *15* *15*
        • terullka00

Re: Re: Re: AJ

proč řikáš : to já taky když sem to říkala o tobě? *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: AJ

tak to jsem vuuuuuuuuuubec nepobrala *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: AJ

a kam jsem to psala *7* *15* *15*
        • terullka00

Re: Re: Re: AJ

dyt jo taky byl pořádně spocenej ale to bylo sexy..! *14* *15* zrovna mám za sebou plakát kde je na koncertě zblízka a má všude pot..! *14* *14* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: AJ

me dneska total hrablo *15* *15* zacalo to v AJ *15* a konci to az v pozdnich nocnich hodin *15* *15* teda doufam *4*

to se mas *4*
            • zzj

hej to ja taky jak svina *15* *15* ale vazne *1* to trapeni me hodne uzira a omezuje *9* ale miluju ho a desne desne MOOOOOOOOOOOOOOOOC *14* prdelku moju *14* *15* *15*
            • terullka00

hlavně že nejseš smutná ale seš veselá.. *15* *15* *15*
  • terullka00

PRAHA!!!

HOLKY TOMU SNAD ANI NEBUDETE VĚŘIT ALE PRÁVĚ SEM NAŠLA HODNĚ FOTEK KDYŽ MAJKÍ NAVŠTÍVIL PRAHU!!!!!!!!! *3* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

P.S. asi u dvou je tam i schránka kde je napsáno POŠTA vypadá to to docela vtipně když u naší schránky stojí Majkoušek..!!! *14* *15*
    • sasa87

Re: PRAHA!!!

jsem moc ráda že jsi našla fotky když tu byl MJ v Praze.
      • terullka00

Re: Re: PRAHA!!!

to já taky!!! *15* *15* *3*
    • zzj

Re: PRAHA!!!

posilej odkaz !! *4* chci je videt *4*
      • terullka00

Re: Re: PRAHA!!!

úplně mi vytryskly slzy když sem je našla! *14* *15*
        TADY JE : http://www.mjjpictures.com/main.html DOUFÁM ŽE VÁM TO PUDE! *3* *4* *15* *15* málem sem zařvala radostí když sem našla tolik fotek z PRAHY!!! *15* *15* *15* nwm proč ale sem maximálně šťastná že sem je našla!!! *15* *15* *15* *15* *14*
        • zzj

Re: Re: Re: PRAHA!!!

ja je tam nemuzu najit *9* asi jsem slepa *15*
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: PRAHA!!!

aha ony tam nenaskočili hned ty fotky hele tak dem na to : nahoře v menu dej HIStory & BOTDF pak dej úplně to dole VARIOUS najed si na rok 1996 a tam najdi MICHAEL VISITS PRAGUE je to patnáctý od shora.. *3* máš to??? *4* *7*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: PRAHA!!!

kdyz on je tak sladoucky *14* *14* ááááááááááááá *15*
            • terullka00

nn možná jen trošku to je u fanoušků normální..! *15* *15* *15* a byla bych nerada kdyby si nám ho snědla.. *15* *15* *14* *7*
            • zzj

jj uplne sladoucky mnam *14* ááááááááááá ja bych ho snedla kuliska maliho *14* on je tak roztomily *14* *15* asi mi hrablo zhe? *15*
            • terullka00

vůbec nemáš zač.. *14* *3* a že ta schránka je srandovní..! *15* *15* *14* a hlavně je roztomilý jak je u těch dětí.. *14* *14* *14* *15* *3* *4*
            • zzj

on je na tech fotkach tak sladoucky ja se asi cela roztecu !!! *14* *15*
            • zzj

hej bomba !!! *14* *15*
            • zzj

jj diky zlaticko *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit