Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

hustyyyyyyyyyyy

http://www.stream.cz/video/467253-m ichael-jackson-facebook-party-night http://www.stream.cz/video/467253-m ichael-jackson-facebook-party-night
    • anet.k

Re: hustyyyyyyyyyyy

zatím jsem viděla to první a je to fakt hustý :D Hlavně nkaonci to Making of, jak jí vleze do okna ta kočka *15*
      • zzj

Re: Re: hustyyyyyyyyyyy

jj to je sranda *15*
  • anet.k

Tohle je lepší :D

http://www.youtube.com/watch?v=-l8M z_F8VQM&NR=1
    • terullka00

Re: Tohle je lepší :D

to je kouzelný.. a jak se snaží o moonwalk..!!!! *3* *14* *14* *15*
      • zzj

Re: Re: Tohle je lepší :D

jj *14*
    • zzj

Re: Tohle je lepší :D

z toho chlapca neco bude *4* bude to MJ cislo 2 *15* *15*
      • anet.k

Re: Re: Tohle je lepší :D

no to jo :D šikulka *14*
        • zzj

Re: Re: Re: Tohle je lepší :D

mohl by jet jako MJ dal a vztoupat vzhuru jako MJ !! :)
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Tohle je lepší :D

jn :)
  • zzj

ahojky

ahojky *4*
    • terullka00

Re: ahojky

čááu..! *15*
      • zzj

Re: Re: ahojky

tak jak se mas *7* *15*
        • terullka00

Re: Re: Re: ahojky

docela ok.. včera večer mě noha začala bolet.. *9* a pak sem se vzbudila ve čtvrt na šest ráno..šla sem na WC a pak sem si lehla a začala mě docela hodně bolet.. *9* ale pak když už sem se vzbudila úplně tak už to bylo dobrý.. *4* ...a co ty?? *7* *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: ahojky

taky se mi něco podobného jednou stalo. Jednou jsem spala a o třech ráno se mi začala šíleně svírat noha, celé lýtko bylo natáhlé nebo jak to říct a měla jsem asi velkou křeč....jsem skočila z patrovky, šla na záchod a pak to přešlo :)
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

jj to je dobře že už to pak bylo dobrý Anet.. jenže mě to bolelo protože mám výron v kotníku..a mám sádrovou dlahu.. *1*
            • terullka00

už je to lepší..už je to jako před tim.. *4* v pondělí du na kontrolu..měli by mi to už sundat.. *3* ale ten blbec doktor řek že na rendgenu není vidět jestli to je zlomený nebo ne..takže se uvidí vpondělí no.. *4* *4*
            • zzj

Terku *4*
            • anet.k

koho teď myslíš?
            • zzj

jejda vy jste chudacci *15* *15* a uz je to lepsi Teri nn? *4* a k dortorce pujdes?
  • anet.k

....*

http://www.youtube.com/watch?v=ZNUg 6gpTc7Y
    *14* *14* *14*
    nemám slov
    *1* *1* *1*
    • terullka00

Re: ....*

to si mi ukazovat neměla!!! *15* *15* já se tady rozplývám až ze mě bude za chvíli voda..!!! *15* *15* to je úpa hustý jak to tam Majkí rozjede!!! A jak to začíná tak se tam vysouvá to tento..!!! *15* *15* a pak tam nejednou je Majkí!!! *15* *15* ach bože taky nemám slov úpe klásný!!!! jak to tam rozbalil!!! *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *3* *3* *1* *1* *4*
      • anet.k

Re: Re: ....*

já se na to taky musím dívat aspoŇ třikrát za sebou :D
  • mijaja

Majký♥ na TV Prima

Dne 22.6 a 29.6 viz.zde: http://www.pressweb.cz/zprava/53040 -televize-prima-pripomene-jacksona Doufám jen,že to bude vkusně natočené a ukáže některým zabedněncům že byl úžasný člověk,který se rodí jen jednou za život..
    • anet.k

Re: Majký♥ na TV Prima

I když nejsem zabedněnec, *15* dívat se budu *14*
    • terullka00

Re: Majký♥ na TV Prima

to teda jo.. a dobře nazvaný ZABEDNĚNCŮM!!! *8* *5* *15*
  • sasa87

ahojky lidičky

tak se tu mejte moc hezky a krásné sny o MJ Vám všem přeji a zítra se tu opet stavím.Jste zde nejlepší lidičky které znám.Mám Vám zde všechny moc ráda.Ahojky a dobrou noc všem.
    • terullka00

Re: ahojky lidičky

pp a sshss s Majkím *3* *14* *15* dobrou
  • baluska1

?

http://img.youtube.com/vi/CgUcZ3YMv KM/0.jpg
    je to Michael a nebo jeho dvojník..a nebo někdo úpa jiný?
    • terullka00

Re: ?

a proč by to nebyl on? *7*
      • luuuca

Re: Re: ?

se na to koukni poradne :D ...hned na prvni pohled je to fotomontaz *1*
        • terullka00

Re: Re: Re: ?

no jo možná trošku to je poznat..ale že bych si bylatak jistá jako ty to zas říct nemlžu.. *15* *15* *15*
    • luuuca

Re: ?

photoshop *1*
  • baluska1

ahuj

ahujky kočky :* dva dny sem byla pryč..je tu něco new?
  • bajush

aukro

Dlouho jsem tu nebyla, vždycky sem jdu jen na skok, ale teď musím napsat. *1* Včera jsem o informatice z nudy vlezla na aukro a to byla chyba... *15* samozřejmě jsem začla hledat věci s Michaelem. Hned jsem se začla rozplívat nad tričkama, hrnečkama, dokonce tam je i podložka pod myš.. i když s tou by mě rodiče poslali někam... ale co mě dostalo je velká nálepka na zeď s MJ. řeknu vám, mít 600 korun, tak už mi to lepí nad postelí. i když by mi to taky neprošlo, na zdi nemůžu mít žádný plakát, natož nálepku jak kráva... *9* *15* ale pomalu ukecávám mamku, a snad si jedno tričko dneska objednám. sestřenka mi slíbila, že mi u nás v papíráku koupí i placku s ním, tak jsem zvědavá.
    Jo a věděly jste, že Bendig obdivuje Michaela? Dnes jsem to četla v týdeníku televize, to vědět dřív, tak mu pošlu i ten hlas... *15*
    • luuuca

Re: aukro

ja mam taky na zdi nalepku *1* je velice pekna.. *1* :DD jo a s tim bendigem...no kdo by ho neobdivoval?! ..myslim mj *1*
      • terullka00

Re: Re: aukro

třeba moje kámošky.. *9*
        • terullka00

Re: Re: Re: aukro

to já zas jo ted k nám přišla v únoru nová holka která ho taky miluje..ale z toho je problém..že na ní žárlí druhá kámoška která HO nesnáší a jí ted už taky ne.. a jsou z toho problémy a já už nwm co s tím žárlí protože se ted stou novou hodně bavim.. *9* *9* *9*
          • bajush

Re: Re: Re: Re: aukro

no jo, to je blbý.. tak máš nablízku spřízněnou duši, se kterou můžeš probrat všechno okolo našeho úžasnýho Michaela a s tou druhou se bav o normálních věcech. Mý kámošky taky Michaela nemusej, takže jsem radši zticha. Proto jsem pak tady pečená vařená, konečně místo, kde si z něj ne'tukaj na čelo... *15*
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: aukro

dyt já se s tou druhou o MJ nebavim..jinak by to bylo ještě horší... *9* ona asi žárlí na tože se s tamtou novou bavim víc.. *9*
          • luuuca

Re: Re: Re: Re: aukro

jeskovy voci, to se spolu nebavi kvuli michaelovi jo? *9* tak to teda nechapu *13*
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: aukro

nn nebavěj se spolu kvůli MJ ale kvůli tomu že se s tou novou hodně bavim tak tý druhý to je líto a asi žárlí.. *9*
        • zzj

Re: Re: Re: aukro

nebo moje nebo cela skola *9* ja nemam v okoli nikoho kdo by mel rad MJ *9*
    • terullka00

Re: aukro

ahojky, ty se máš.. já si nic z aukra objenávat nesmim.. *9* *9*
  • terullka00

;-)

bejt váma tak tam ted du..hrajou fakt dobře.. samý známí *3* *4* *14* *15* ted zrovna Blood on the dance floor *14* *15*
    • terullka00

Re: ;-)

who is it.. *14* *15* asi si tady povídám sama se sebou co? *7* *9*
      • terullka00

Re: Re: ;-)

ghost!!! *14* *15* *15*
        • luuuca

Re: Re: Re: ;-)

a kde to hrajou?? *1*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ;-)

mozna mysli toto : http://www.mjtunes.com/michael-jack son-radio/ *4*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ;-)

takze jj *15*
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: ;-)

www.mjtunes.com *3* *4*
            • luuuca

Re: Re: Re: Re: Re: ;-)

wow o tom sem este neslysela *1* diky *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit