-
Video
http://videoklip.osobnosti.cz/micha el-jackson--goes-shopping-private-h ome
S Michaelem nakupovat je zážitek *1* -
-
Re: Video
tak to je boží video!!! *14* *15* a to co dělá v 1:50 dělám taky..! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Video
*15* -
Re: Re: Video
*15* luxusss *15*
-
-
-
ahojky holky
Kupte jsi 24června bravo bude tak neco o Michaelovi Jacksoni den pře ročním výročí úmrti psaly to dnešním bravičku.AHOJKY -
-
Re: ahojky holky
to si urcite koupim *4* -
-
Re: Re: ahojky holky
Jen blázen si to nekoupí *1* Ale bde to zase plakačka *9* -
-
Re: Re: Re: ahojky holky
jj doufam ze tam bude zase plakat *4* nebo klidne i vic *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky holky
Ten tam bude. *3* Ale mohli by dat zase nějake special jen o Michaelovi. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky holky
No když vyšlo Bravo Legenda tak jsem zrovna jela na chatu.Babička mi to v globuse nechtěla koupit a já cely dva dny se strachovala jestl to tam ještě budou mět a měli *1* A vyděla jsem tam jednu holku,která si to kupovala a úplně se na něj dívala takovým utrápeným výrazem.Strašně mi jí bylo líto protože jsem věděla co prožívá.A mohlo jí být tak devět.Nikdy na ten pohled té smutné holčičky nezapomenu... *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky holky
jj *4* ale to minuly jsem nemohla nikde najit vsude to bylo vyprodany az pak u babicky to meli *15*
-
-
-
-
-
-
We Are the World
12.6 - na ČT2 We Are the World - pro Haiti - v 15:20
Nová verze slavné písně, věnovaná obětem ničivého zemětřesení na Haiti. *14* -
Je to zvláštní
Ty jo holky nevím jestli se vám to děje taky..ale já když si pustím video, kde je duch Michaela a potom video Dangerous(to je viode..které jsem viděla jako první než sem Michaela začala poslouchat)..nu a když si na to po 5 minutách na ty obě videa vzpomenu..tak mám takový fivný..ale krásný pocit..jako bych už v Neverlandu byla..a setkala se s Michaelem..obejmula ho..a tohle se mi stává pořád když si vzpomenu jak byl krásnej na dangerous..prostě cítim jakoby tu jeho vůni..a jeho teplo..prostě jako kdybych s ním byla denně..je to krásný pocit..fak moc..ale nevím stává se to někomu také -
-
Re: Je to zvláštní
To je fakt zvláštní to se mi ještě nestalo. -
-
Re: Re: Je to zvláštní
Já jsem ho jednou požádala o pomoc při písemce v biologii. *1* A nějakej hlas mí pořád říka tu odpověd. *15* A já pořád ne to nebude správně.A ten hlas mi říkal abych mu věřila,že to je správně.Tak jsem to napsala.A věřte nevěřte bylo to správně.Možná že to s Michaelem nemá nic společného ale já věřím že ano. *3*
-
-
Re: Je to zvláštní
Jako bych s Michaelem i jezdila na kolotočích..je to divný..ale tohle se mi stává..třeba teď jsem si na to vzpomněla..a když se kouknu na Living with MJ..a je tam Neverland..tak zase.. -
-
Re: Re: Je to zvláštní
Tohle přesně se mi nestává, ale někdy, ne pořád. Když si na Michaela vzpomenu, kouknu se na video, nebo fotku a je mi smutno mám pocit, jakoby tu MJ byl se mnou... Někdy i ve škole, když ho při testu z angličtiny požádám o pomoc ( *15* ) Ale ten pocit jako ty mívám taky...
-
-
-
chjo..
chjo..tak už se s váma budu muset rozloučit..tak pp dobrrou a sshss s Majkím!!! *3* *3* *14* *15* *4* -
papa
no nic děvčata musím jít tak se mějte krásně a dobrou *4* -
-
Re: papa
já taky pa.. *15* *3*
-
-
...
http://i46.tinypic.com/izx2xf.jpg
něco na psravení nálady *14* -
-
Re: ...
to teda jo...! *14* *15*
-
-
:-/
http://sranda.kdecoje.cz/srandovni_ obrazky/k3-s13-Osobnosti.html
*16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: :-/
to znám! je to hrozný!!! *16* *8* *10* *5* -
-
Re: Re: :-/
největší ubohost kterou lidi můžou dělat fakt! jako ať se prvně podívají na svůj vzhled a pak až nadávají někomu jinymu... bože tak si nechal udělat plastiku nosu a co kolik lidi to dělá? -
-
Re: Re: Re: :-/
přesně.. *16*
-
-
-
-
pls
holky hlásly byste PROSÍM tady : http://majjkinko.blog.cz/1006/1-kol o-sonbarvy-info-k-tomu# pro mě terullka00 - zelená ??? *3* *4* *4* MOC MOC PROSÍM!! *4* -
-
Re: pls
už sem ti hlásla:) -
-
Re: Re: pls
a kdy? a jinak moc díky *4* -
-
Re: Re: Re: pls
těd.. ted alspon myslim, že jo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pls
že tam nic nepřibylo.. *15* *15*