Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sasa87

AHOJKY HOLKY

TAK JÁ UŽ JDU PRYČ ZÍTRA SE OPET UVIDÍME JSEM MOC RADA ŽE TU MŮŽU BÝT S VÁMA A ŽE JSI SEMNOU PÍŠETE JSTE SUPER LIDIČKY KTERÉ JSEM TU MOHLA POZNAT.A KRÁSNÝ SNY O MJ.AHOJKY
  • zzj

Billie jean remix :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZcAD oPXkLw0
    • sasa87

Re: Billie jean remix :)

docela hustý remixi MJ pisni ale original je original.
      • zzj

Re: Re: Billie jean remix :)

jj original je vzdycky lepsi ale jako totomu DJ se to povedlo *4*
  • zuzanka666

Papáček

Já už musím taky jít *9*
    • terullka00

Re: Papáček

achjo.. tak taky pa.. *3* *9*
  • terullka00

fotka

holky já tu fotku nemůžu nikde najít.. *9*
    • zuzanka666

Re: fotka

To neva.Aspon jí popiš *4*
      • terullka00

Re: Re: fotka

no má klobuk,takovej ten mikrofon u pusy, černý kalhoty, sako (černý) a takovou červenou košily blejskavou..a děla tako vej ten pohyb..jak má mezi vystrčený, ruce dozadu a má otevřenou pusu dokořán.. - dobrej popis zhe? *15* *15* *15* víš? *7*
        • terullka00

Re: Re: Re: fotka

jooo a ještě má černou kravatu... *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: fotka

vazne dobry popis *15* *3*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: fotka

Úplně ho vidím *15* Super sexy MJ *14*
  • zzj

pp

tak ja uz jdu ahojky *9*
    • terullka00

Re: pp

chjo..tak pa *3* *9*
    • zuzanka666

Re: pp

Tak ahojky.Zase někdy. *3*
  • terullka00

Zdeni!

jooo konečně sem si na to vzpoměla při pohledu namůj kalendář.. *14* *15* *15* chtěla sem ti říct.. že jak sme si nedávno povídaly jestly nemáme stejnej kalendář..a tysi řekla že k tomumáš 12 nálepek..a já řekla že ne..tak moje kámoška která byla u nás poprvý (taky miluje MJ) tak se koukala na ten kalendář a zjistila že ty nálepky mám taky!!! *15* *15* takže já se po půl roce dozvěděla žemám na kalendáři nálepky Majkího - COŽ PRO MĚ TO BYL ŠOK!!! *15* *15* *15* takže sem ti chtěla říct že teda máma stejnej kalendář! *3* *14* *15* teda pokud si to byla ty s kterou sem si o tom povídala... *15* *15* *15*
    • zzj

Re: Zdeni!

no ja jsem to nebyla Teri *15* *15* ale vazne dobry *15* po pul roce zjistit ze mas nalepky MJ *1* *3*
      • terullka00

Re: Re: Zdeni!

ne jo...(???) *7* *7* a kdo teda??? *15* *15* a ty máš nějakej kalendář?
        • zzj

Re: Re: Re: Zdeni!

nn bouzel nn *9* *9* mamky mi slibila ze mi ho koupi na VAnoce ale nekoupila tak jsem si ho po silvestru chtela koupit sama a uz ho tam nemeli *9*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Zdeni!

U nás bys ten kalendář sehnala ještě v únoru.U vás vůbec nic nemají.A ty nálepky bych chtěla taky.Jo a kdo tady má kalendář tak by mohl dat odkaz na fotku,která je tam na tento měsíc.Co terullko00?
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: Zdeni!

Dobrá Teri.Já mám taky ten kalendář a mám ho přímo nad postelý *1*
            • zzj

fajn Teri *15*
            • terullka00

jj jasně zkusim něco najít..a můžeš mi normal řikat Teri nebo tak nějak.. *3* *15* *15*
            • zzj

no *3* *15*
  • zuzanka666

Plakát

Normálně jsem šla do obchodu a na zemi ležel jeden zplakátů Michaela,kerey jseme měly pověšeny po celé Olomouci.A jak jsem šla z obchodu tak jsem ho s té země vzala a mám ho doma *1* *5* Nějakej šikula ho odtrhl přímo pro mě *3*
    • terullka00

Re: Plakát

ty jo.. ty se máš..! *15* *15* *14*
      • zuzanka666

Re: Re: Plakát

Byl u nás imitátor Michaela s 2.dílem své show o Michaelovi a taky průřez Michaelových písní.taky tvorba Jackson 5 a Janet.Když tady byl poprvé což bylo jen pár dní po té strašné události tak byly ty sami plakáty a na jednom někdy nakreslil Michaelovi brýle,bradku a myslím že i rohy. *16*
        • zzj

Re: Re: Re: Plakát

to jsou kreteni *16* asi si mysleli ze je to zrcatko a nevideli svuj pravy odraz tak si ho museli dokreslit !!!
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Plakát

*15* Ale ještě k tomu to udělají v tak nevhodnou dobu *16* Nemají srdce ani mozek *8*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Plakát

no to teda nemaji !!! *16* akorad hovno maji !!!
    • zzj

Re: Plakát

a co to je za plakat ze je poveseny po celym Olomouci *7* *4*
  • terullka00

bože muj!!!

bože holky!!! já jen tak čučim do seznamu co je novýho a nejdednou vidim : MICHAEL JACKSON STÁLE ŽIJE? koukám na to jak vejr! *7* tak kliknu a čučte co to je za blbost v anketě sem dala rozhodně NE! *16* *9* *13*
    TADY : http://www.super.cz/clanek/39924-michael-jackson-stale-zije.html
    • zzj

Re: bože muj!!!

ja taky NN *10* takova trapka !! *16* takhle vubec nevipadal MJ *16*
      • zuzanka666

Re: Re: bože muj!!!

Nejlepší je to vůbec nečíst.Tyhle kecy jen ubližují *10* *9*
        • terullka00

Re: Re: Re: bože muj!!!

hm..tj.. *16* *8* *10* *9* *13* *9* *5*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: bože muj!!!

ja nwm proc ale ikdyz ja vim ze jsou to lzi a je zbytecny to cist tak mi porad neco neda a ja to musim precist *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: bože muj!!!

jako ja si reknu to zas budou vymysli to si neprectu ale stejne mi to neda proste musim vedet co si zase vymysli !!
            • zuzanka666

Mě to vůbec nevzrušuje mě vzrušuje jen Michael a ty kecy kolem jsou mi volny
            • terullka00

tak nějak.. *15*
  • zuzanka666

Prezentace

Zítra budeme ve škole předvádět prezentace.Já jsem chtěla udělat o Michaelovi ale jedna holka mi ho sebrala. *8* A to muu ani nefandí.Tak jsem musela udělat o Lenny Kravitz *14* A beztak jsem tam napsala že chodil na koncerty Jackson5 *14* A dala k tomu tuhle fotku
    http://mjjgallery.free.fr/in vincible/msg/backstage/003.jpg
    *14*
    • terullka00

Re: Prezentace

tak aspon něco.. *3* *15* *4* *3*
      • zuzanka666

Re: Re: Prezentace

vlastně to má jednu podstatnou vyhodu...
        • terullka00

Re: Re: Re: Prezentace

jakou? *7* *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Prezentace

To že jméno Michael Jackson zmíním a přitom nemusím říct že už tu není *9*
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: Prezentace

tj.. *9*
    • zzj

Re: Prezentace

ja uplne nesnasim kdyz nekdo ze tridy dela neco o MJ kdyz jsem to chtela ja !! *1* pac oni mu nefandi a vubec nic o nem nw a pisou tam akorad blbosti ktere nejsou pravda !! takze at to priste laskave prenechaji me! *15* *3* *1*
      • zuzanka666

Re: Re: Prezentace

Beztak to dělají naschvál *8*
        • zzj

Re: Re: Re: Prezentace

jj
  • zzj

ahojky

ahojky zlatha *4* *3* jak se mate? taky je u vas takovy vedro jak u nas *15* *15*
    • terullka00

Re: ahojky

ahojky zlato! *4* jooo u nás je příšerný vedro..a to já sem se v tom vedru belhala s berlema ze školy (dnes už sem konečně šla xD) bylo my hrozně..mám to asi kilák..a trvalo to hrozně dlouho..domů sem přišla úpe propocená.. *9* a co ty jak ses měla? *15*
      • zzj

Re: Re: ahojky

ti rikam musis trenovat a predzenes i Bolta *15*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: ahojky

Trošku Paris Hilton,že Zdeni *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ahojky

no ta zrovna nn *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

jj nebo zlata *14* *15* *15*
            • zuzanka666

Přesně růžová je krásná spolu s fialovou.Ale na Mužích(Michaelovi) je nejvíc sexy červená *14*
            • zzj

jj to vime *15* vsak jsem to pochopila s tou Hilton *3* *1* me se ruzova libi *4*
            • zuzanka666

Jsem to nemyslela zle.Já jen že růžové,růžovobílé. *15* Ale taky jsem viděla úžasny růžovy kratase,ktery si chci koupit ale pořát jsem se k tomu nedostala. *3* Místo toho jsem si koupila zlaty botky.Myslím že víte proč *14*
      • zzj

Re: Re: ahojky

ja se mam celkem dobre ale je mi vedro !! *15* ja jsem dneska byla u zubarky ale ona tam nebyla takze jsem sla do obchodu a koupila jsem si kratasky(ruzove) *3* *1* a sandale(ruzovobile) *15*
    • zuzanka666

Re: ahojky

Ahojky *1* Já se mám dobře až na to že už mě zase vytočil angličtinář. *8* Jak se máš ty?U nás je děsny vedro.Uplnej pařák *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit