-
V úterý na primě.. tj. 22.6 budou dávat od 20:00 do 21:15h Michael♥♥ Jackson♥♥: Nedokončená show (1/2)
První část amerického dokumentu osvětlujícího skutečnou příčinu zpěvákovy tragické smrti.
Gone Too Soon, jak zní originální název tohoto dokumentu, je zároveň název jedné z mnoha písní krále popu Michaela Jacksona. V překladu znamená „odešel příliš brzy“ – a jen těžko mohli filmaři zvolit příhodnější titul. Režisér Ian Halperin v něm dle svých slov přináší objektivní pohled na poslední rok života a kariéry Michaela Jacksona, od jehož náhlé smrti letos uplyne 25. 6. přesně rok. Ian Halperin je autorem knihy Unmasked: The Final Years of Michael Jackson, která se vloni stala bestsellerem vydavatelství New York Times. Při práci na ní strávil pět let zkoumáním zpěvákova života. Pro filmový dokument Michael Jackson: Nedokončená show shromáždil Halperin 300 hodin filmových záběrů ze zpěvákova soukromí, použil jeho klipy a další záznamy z jeho života včetně interview s lidmi z Jacksonova nejbližšího okruhu: osobním manažerem, trenérem, kuchařem, duchovním poradcem, kadeřníkem či jeho právním zástupcem; ovšem ne se členy jeho rodiny. -
-
Re: ***
wow dyt to melo byt v kine!? ...asi mam mylne informace *1* -
-
Re: Re: ***
pedo ty se do toho neplet,tohle jsou informace pro normalni lidi,ne pro tebe *15* *15* *15* *15* *15* (ja taky ale myslela,ze to ma bejt v kine,jeste jsme planovali s luucou-pedakem jak tam pudem *15* *15* ) -
-
Re: Re: Re: ***
no prave! hele pedo tos mi rekla ty, ze to bude v kine takze pomlc! *1* no tak do kina asi nepudem a nebudem to komentovat.. *1* =( *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ***
Ja za to nemuzu,kdyz to bylo napsany na netu..! A do toho kina pudem spolu jako to ti rikam..! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ***
'pudem' ale vyhlidni nejaky film, ktery by se dal komentovat po telefonu a aby nebyl nudny *1* -
*1* jo já vim...škoda že to nebylo v kině...
-
-
*1* nenormální... -
-
jo to sme ale neva *1* -
ona je nenormalni..! *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
asi máš luci... *1* -
-
Re: Re: Re: ***
*1* *1* za to muze pedak nikcajacksonka *1* -
-
HEEJ TY PEEDO JEDEN..! ne,ne keca za to muze LUUUCA *15* *15* *15* -
-
jo hadat se budu,pac to rek net,ne ja *15* *15* *15* *15* -
pedaku jako chces se zas hadat?? to tys mne prvni rekla ze bude novy dokument...a v kine *1*
-
-
-
-
-
Re: ***
tak to bych se moc rada podívala co tam budu pekného o životě MJ.Dík za informaci. -
-
Tak to se musim koukat..!
-
-
-
caauky
Ahojky lidicky,tak jak se tu mate? U mne to docel ujde,akoratt pod nasim barakem je firma a maji tam stenata a ty hroozne knuci a mne je jich strasne lito *9* *9* Jinak nevite nekdo stranky na Majkíího radio?? -
-
Re: caauky
http://www.mjtunes.com/mjpod-pop-mj tunes-128.htm :)) -
-
Re: Re: caauky
jee ty zlato,dekuji *15* -
-
Re: Re: Re: caauky
Neni zač :)) -
-
Re: Re: Re: Re: caauky
*15*
-
-
-
-
-
AHOJ
JAK SE DNESKA MÁTE HOLKY? -
-
Re: AHOJ
ale jo de to...až na to že sem se opálila a je ze mě pomalu černoška... *1* -
-
Re: Re: AHOJ
ALEPOŇ BUDEŠ PEKNE OPÁLENA.
-
-
-
čuuus!
čusík holky!! tak mětu máte..! *15* *15* jak se máte?? u mě to ujde, akorát mám mozoly na rukou o těch berlí.. *9* -
-
Re: čuuus!
Chudáku...v tomhle horku mít nohu a eště k tomu chodit o berlích... *9* -
-
Re: Re: čuuus!
tj..dycky přijdu domu úplně zplavená.. *9*
-
-
-
Prezentace
Pamatujete si jak jsem vám včera psala že jedna holka bude mít prezentaci o Maikim?No tak ona jí vůbec neměla! *8* -
-
Re: Prezentace
TAK TO JSI MOHLA KLIDNE UDĚLAT TY TEN REFERÁT O MJ A ONA TO NEUDĚLA TO JSI SNAD DĚLÁ SRANDU?URČITE BY JSI MĚLA NEJLEPŠÍ PREZENTACI O MJ.JSEM RADA ŽE SJI MĚLA PREZENTACI NEJLEPŠÍ. -
Re: Prezentace
to je blbka!! *16* a ty ji budes predelavat na MJ *7* *4* -
-
Re: Re: Prezentace
To ne protože jsem jí už odpřednášela.Ale zase sem jí měla nejlepší.Učitelka jen chválila *4* -
-
Re: Re: Re: Prezentace
tak to super *4* a o cem tam jeste meli prezentace? -
-
Re: Re: Re: Re: Prezentace
tak to je s prominutim pěkná kravka protože ti Majkíhi vyfoukne a pak tu prezentaci ještě neudělá..! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prezentace
dneska ve škole sme si měli taky udělat na hudebku něco o zpěvácích a skupinách...
takže hned u mě zabodoval M.J.... dostala sem t toho 1*...byla p.úč. Böhmová ráda...
-
-
-
-
-
-
jzs !!
http://www.youtube.com/watch?v=wXZZ IO5aQc0
rekl mu nekdo jak je trapnej nebo porad zije v domeni ze je uzasnej!!! *16* -
-
Re: jzs !!
bože to je hrozný..hlavně jak zpívá ten začátek.. *8*
-
-
ahojky
ahojky *3* -
pááá
tak ženský už se s váma loučím.. xD tak se tu mějte papa a dobrou a sshss s Majkííím *3* ...páááááááá a zase zítra (doufám) *14* *15* *15* *3* *4* -
:)
čauky všem *4* dneska jsem měla vééélikou kliku. *15* šla jsem do papíráku pro tu placku s Michaelem a normálně už měli jen jednu. a ta čekala na mě... *15* no řeknu vám, přijít třeba zítra, kdy už by ji neměli, to by mě fakt štvalo... ale takhle mám placičku, je na ní moc pěkně (jak jinak) fotka z éry BAD. dám si ji na viditelný místo, ať každej ví, kdo je mého srdce šampion... *1* *15* *15* -
-
Re: :)
jé ty se máš..normálnějá se viděla jednu holku když sem šla ze školy tak sem ěla za ní a koukla sem jí na batoh a ona tam měla asi 10-15 těch placiček s různýma obrázka..sem si v hlavě úplně řikala že bych jí je nejradši vzala..úpe sem jí záviděla.. *8* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: :)
Máš velky štěstí.beztak je divny že ve vašich městech nebo vesnicích nic nemájí.u nás toho mají tolik. *15* Třeba placky máme 4 kusy v baleních *1* A ta z Bad ale musí být úplně nejlepší *14*
-
-
-
Ahujky
Ahujky holky..nevím jestli jste to četly..a nebo alespoň slyšeli..mě to říkala mamča..
Prý nějaká 5 letá holčička..nevím teda odkud..měla životní sen..zazpívat si v nějaké soutšžit..a setkat se z někým slavním..a ona se přihlásila do soutěýe..a než tam šla tak zjistili že má na mozku nádor..který nejde odoperovat..a ona tu soutěž prý vyhrála..a setkala se ze zpěvákem kterého chtěla vždy poznat..a za 2 dny umřela :( bože to je hrůza -
-
Re: Ahujky
jéjku, tak to je smutný.. ale aspoň že si stihla svůj sen splnit... -
-
Re: Re: Ahujky
chudák.. *9* ale aspon to stihla no.. *4* -
-
Re: Re: Re: Ahujky
Určitě ji nějaká vyšší moc držela na živu do doby než se jí splní vše co si přála.
-
-
-