-
dobrou
no nic musím jít se o koupat a spát ráno brzy vstávám, tak se tu mějte dobrou noc a děkuji terulko *4* -
-
Re: dobrou
tak jo.. dobrou noc a sshss s MJ a už po 3 řikám že nemáš zač *3* *3* *15* *3* *4* -
Re: dobrou
Brou noc a krásný sny o Majkým *3* -
-
Re: Re: dobrou
pp a sshss Majkíím *4* -
-
Re: Re: Re: dobrou
viim budu za debila ae stejnak se zeptam XD *15*
Co znamená sshss ? =D -
-
Re: Re: Re: Re: dobrou
sladoucke sexy hrisne sny s .... *4* za debila nejsi kazdy ma pravo se zeptat a to i ty *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dobrou
Jéé aha.. *15* mě nenapadlo *15*
-
-
-
-
-
-
.. ;)
čauwes zlatha..vidím že tady máte pěkný témata.. *15* jak je? -
-
Re: .. ;)
ahojky mnoo válčím a ty? *4* -
-
Re: Re: .. ;)
u mě docela dobrý *4* a s čím válčíš?? myslíš ten článek předtím?? *9* -
-
Re: Re: Re: .. ;)
ano *9* ale dobrý vždy to na mě dolehne třeba jednou za dva tři dny a sem na tom dosti mizerně a potom je to zase pryč *4* púsala jsem si sem o radu, protože vím už z toho třičtvrtě roku co sem chodím, že jsou tu opravdu moc hodní lidé kteří pomůžou a také vím že i oni někdy mívají problémy *4* tobě děkuji za radu *4* -
-
Re: Re: Re: Re: .. ;)
jj to jsou..hezky se mu tu sváma povidá.. *4* a jj jasně nemáš zač (doufám že aspon trochu pomohla..) *3* *5* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .. ;)
o to že si s nimi promluvím už jsem přemýšlela, ale měla jsem strach ale ted když vím, že to uzná za vhodné i někdo jiný se nebojím děkuji *4*
-
-
-
-
-
-
prosím pomoc :(
Můj příběh je prostý a vlastně v něm hraje z velké části láska *9* jen... když je vám nejhůř pomůžou přátelé, jen ti vás drží nad vodou ale co když... co když je vám nejhůř z toho, že ztrácíte přátele? kdo pomůže teď? Z velké části jsem se obrátila na MJ a to mi nepřijde zprávné *9* já nechci aby si tam někde nahoře myslel, že je mi dobrý jen na tišení bolesti kterou cítím. A proč ji cítím? Má nejlepší kamarádka si začala s mou velkou láskou *9* možná vám přijde velmi trapné, že o tom mluvím, ale už nevím na koho jiného se obrátit s prozbou o pomoc a radu *9* vy jste mi tu byli vždy blízcí a velmi si vás všech tady vážím... opravdu bych vás s tím nezatěžovala, kdybych se už necítila opravdu bezradná *9* 1. s tou kamarádkou se vídám pořád, dokonce jsem se s ní usmířila ačkoli mám na nipořád takový vztek nepřijde mi to správné ... chovat se, jako by se nic nedělo a při tom se děje hodně *9* 2. druhá kamarádka si ted našla taky kluka a tak jsou ty dvě s polu a na mě už nemají vůbec čas... mám kamarády ale tihle byli jedni z nejlepších a mám pocit, že jeztrácím a při tom mám na tu jednu pořád vztek 3. cítím se provinile vůči MJ ... v posledních dnech jsem ho trochu zanedbávala, neměla jsem na něj moc čas... písničky mi hrají pořád ale... chápete jak to myslím? a ted když je mi zase do pláče se k němu obracím ... už nevím co mám dělat *9* -
-
Re: prosím pomoc :(
achjo.. *9* taky sem měla nedávno takový problém ale né tak vážný.. *9* zkus si třeba s obouma kamarádkama promluvit ale s každou zvlášť.. *3* *9* a o MJ si nedělej starost on je určitě rád že se na něj obracíš že se mu takhle svěřuješ... *4* určitě to nějak dopadne..rozumím ti ja se cítíš nedávnosem měla něco podobného.. *9* *4* -
-
Re: Re: prosím pomoc :(
*9* *9* *9* Kvůli Michaelovi si další starosti přidělávat nemusíš..on to totiž určo chápe *4*
Jinak co se týče kamarádek tak to je mi tě opravdu líto *9* Přátelé jsou na životě jedna z mála pěknejch věcí a když člověka zradí tak to dost bolí...když e do toho navíc ještě přimotá láska tak je to už fakt na zbláznění *9*
Nejsem odborník na mezilidský vztahy ale myslim že by fakt bylo dobrý si s nima o tom promluvit.Jestli je znáš už delší dobu a neni to ten typ holek kerejm něco řekneš a během pár dnů to ví celá škola tak jim klído řekni jak se cejtíš atd...třeba tě pochopí a jestli ne tak to podle mě jako kámošky z moc nestojí.. *9* -
Re: Re: prosím pomoc :(
děkuju ti *4* myslím, že jsme si nikdy nepsali a proto ti chci poděkovat opravdu moc protože mě vlastně vůbec neznáš a pomáháš takže děkuji *4* -
-
Re: Re: Re: prosím pomoc :(
moje dve nej kamosky jsou taky obe zabouchnute a chodi s klukama a ja nn *9* me proto odstrcili do kouta *9* a bavili se jenom spolu a resili svoje problemi mezi sebou *9* ale proste jsem se snazila myslet na neco jineho *4* taky si myslim ze by sis mela s nema promluvit *4*
MJ te urcite chape *4* kazdy se na neho obraci kdyz je mu nejhur i ja *4* samozdrejme i jindy ale v nem hledam neco co mi rika jdi dal a neotacej se *4* skus se zadivat do jeho klasnych ocich a sver se mu *3* on to pochopi *4* -
-
Re: Re: Re: Re: prosím pomoc :(
skus se uz netrapit *4*
-
-
Re: Re: Re: prosím pomoc :(
no nepsaly.. *4* ale už tě trochu znám..jakoby z dřívějška.. *4* a nemáš vůbec zač.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: prosím pomoc :(
z dřívějška? co jsem tu vyváděla? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: prosím pomoc :(
nic si nevyváděla jen že sem tě tu viděla si povídat s holkama *3* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
...=D
http://www.youtube.com/watch?v=SEMf aa0Pxjg&playnext_from=TL&videos=NGB 6gbfBURE
heyy tendle týpek umí upe peckově ten moowalk *1* *1*
Jakooo to neni fér to ci taky tak umět XD *1* -
-
Re: ...=D
to je borec !! *4* -
-
Re: Re: ...=D
tjn... *15* nechápu jak mu to může tak jít tvl.. XD
ja se to učim už rok a stejnak to furt vypadá divně XD *15* -
-
Re: Re: Re: ...=D
ja to pro zmenu neumim vubec a to jsem se o to uz nekolikrat pokousela *4* nic
-
-
-
-
p
jdu si sprchnou a kdyz se neutopim s tech kapek vody tak tu jeste prijdu zatim pp pusiny *1* *1* -
-
Re: p
*15* si vem potápečskou výbavu a bude to v poho XD *15* -
-
Re: Re: p
uz jsem tu a ziva *15* ale mela jsem tam smiraky !!! *1* 3 hrusny pavouky *9* FUJ *15* -
-
Re: Re: Re: p
Jéé tys to zvládla i bez tý výbavy *15* gratuluju *1*
ae příště si jí vem...pro jistotu *15*
A ty pavouky ti teda nezávidim *15* -
-
Re: Re: Re: Re: p
jsem tam jecela kdyz jsem to zjistila *1* ale nastesti jsem uz byla okoupana *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: p
tak to ja by som ječela taky tie potvory pavučie neznašam iba si na to spomeniem a je mi zle *16* *8*
-
-
-
-
-
-
Uaaaaaaa!!!
http://media.photobucket.com/image/ invincible%20era/MJJ-jacqueline/Inv incible%20Era/butt.jpg?o=2 Tahle fotka je opravdu na slintání *14* *14* Ta jeho krásná prdelka *14* *14* *14* -
-
Re: Uaaaaaaa!!!
*14* *14* ňuch *15* *15* -
-
Re: Re: Uaaaaaaa!!!
bože proč musí mít tak krásnej zadek ??? *15* *15* *15* *14*
-
-
-
hhmm
http://filmy.kinotip.cz/paranormal- activity-2007/
holky je to mazec film..koukněte na to celý..a nebo od 1:20 a nechte to až do konce.. -
-
Re: hhmm
Je to zrovna 5 dní co jsem to viděla. V ten den to bylo v pohodě, protože u mě spala kamarádka, ale další den jsem strachy vůbec nemohla usnout *15* Nejlepší horor.. a hlavně je to hrozně realistické.. -
Re: hhmm
teda 1:20:a nějaký vteřiny -
-
Re: Re: hhmm
to je jakesi strasidelne *15* -
-
Re: Re: Re: hhmm
Hehe...paranormal activity sem nedávno viděla...a docela mě to zděsilo pač je to prej podle skutečnosti *15* *9*
No je to jeden z nej hororů *15* *15* *15*
-
-
-
-
ahojky
ahojky tak jak to jde ? *7* -
-
Re: ahojky
slape to celkem dobre zlato *1* co u tebe *5* -
-
Re: Re: ahojky
u me to slape jak u tebe brouku *1* -
-
Re: Re: Re: ahojky
se mi snad jenom zdáte... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
*1* *1* my sme dvojice k pohledani *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
presne tak! *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
jj dve Zlamalky v akci *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
procpak *15*
-
-
-
-
-
?
cau lidi kdo by mne dal svoje icq? ja sa moc nudim tak bych si aspon s nekym pokecala *1* -
-
Re: ?
diiiky *1* -
Re: ?
jestli chces moje.....564-175-100 -
-
Re: Re: ?
ci moje 458 260 356 *15* *15*
-
-
-
to je drsny :D