Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • POMÓC pro Majkla

Milé Jacksonky a Jacksoni, prosím vás, my těžce bojujeme o održení první, druhé a třetí příčky Michaela v klikárně Ujdeto.cz. Dnes jsme velmik těžce zkoušení, protože se ostatní osazenstvo spiklo proti nám a chtějí Majkla vystrnadit. Prosím vás, protože všichni zde určitě \\Majkla milujete, pomozte klikat Potřebujem klikat na HTW, pak na BJ a ES. Po půlnoci se totiž odečítá, takže toto pořadí potřebujem naklikat. Hlavně teď HTW. Díky. Jsem fans MJwebu. Reny. *4*
    • Re: POMÓC pro Majkla

sámo *4* klikám tam pořád už nějakou dobu *4*
      • Re: Re: POMÓC pro Majkla

to je super. Znám myslím i tvůj nick. *3*
        • Re: Re: Re: POMÓC pro Majkla

to je možný, mám ho stejný jako tady *4* a jak se tam jmenuješ ty? *4*
          • Re: Re: Re: Re: POMÓC pro Majkla

No, nevím, jak se to dělá, když mě to už nechce pustit reagovat. Ale to je fuk, ano jsme to my, co tam lítáme jak malé děcka. Ženské ve věku tvé maminky. *15* *15* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: POMÓC pro Majkla

vás asi někdo bacil koštětem do palice, jinak se to napsat nedá *15* na hranici s vámi

My jsme dospělé baby, viš a my tam chodíme hlavně na noční pokec. Nemohl/a/ jsi nás přehlédnout. Lítáme tam...... *1* *1* Ke vzteku královen a císařovny. *16*

já tě vlastně znám *15* nejste ty, co tam vždycky dávají ty čarodějnice na koštěti? *15*

Taky jako tady *3*
        • zzj

Re: Re: Re: POMÓC pro Majkla

klikam klikam *15* *15* *15*
          • bibavi

Re: Re: Re: Re: POMÓC pro Majkla

škoda že sa nedaju davat minusove to by bola patadaaaaa *15* *15* *15*

Těch by se tam dalo nasázet. Taková hnusná společnost je tam s Majklem. *16*
  • ...

http://www.virginmedia.com/images/m ichael_jackson-1981-290x400.jpg *14* nese si co si zaslouží *15* *14* ikdyž se zdá, že to každou chvíli upustí *15*
    • bibavi

Re: ...

pekna fotečka a máš uplnu pravdu to si vždy zaslužil a ešte ovela viac!!!!! *14* *15* *15*
    • zzj

Re: ...

*15* *15* no jeste aby *15* chuuuuuuudacek *15*
  • luuuca

:O

aaaaa lidi uz to bude rok!! rychlo to ubehlo..
    • luuuca

Re: :O

tyo uplne mne to pripada jak vcera.
      • luuuca

Re: Re: :O

to jo =( aj u mne to rekla mamka =X
        • zzj

Re: Re: Re: :O

kdyby prisel otec ten by se mi akorad vysmal atd. *9* *9* *9* *9*
          • luuuca

Re: Re: Re: Re: :O

ale to snad ne?! =?
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: :O

*15*
            • luuuca

nooo to mozna jo *1*
            • zzj

zdrejme jsme sestry *15* *15*
            • luuuca

ale zadny obavy, aj muj fotr :D je magor *8*
            • zzj

je to magor !! *10*
            • luuuca

tak v tom pripade je to magor...promin =P
            • zzj

to ho neznas *9* on me chytne za kazde slovo za kazdou mou slabinu *9*
        • luuuca

*aj mne
      • zzj

Re: Re: :O

jj porad kdyz jsem na pc a otocim se tam vidim mamku jak otevre dvere a rekne mi ,,Zdeni Michael Jackson je mrtvy" ! porad vidim ten jeji ustarany vyraz jak mi to ma opatrne rict ja jsem to porad nechapala proc mi to rika ale pres to se mi srdce sevrelo a bylo mi do breku a kdyz mi to nedalo proc to takto citim tak sem si ho pustila na youtube a uz to jelo WYBT - umi klasne zpivat BJ- nadherne tancuje MITM- v mem srdci je navzdy !!! *9* *9* porad to citim jak mi busilo srdce a ja nevedela proc *9*
        • zzj

kdyz mi to docvaklo plac nesel zastavit a pro me koncil svet *9*
        • zzj

chybi mi porad vic a vic !!! *9*
    • Re: :O

je to strašný...
    • zzj

Re: :O

jj ted nas ceka 25 dnu co se jeste stane do toho roku *9*
  • Ve spáru závislosti

Teď jsem si přečetla ten Polin příběh a přísahám, že mi úplně bušilo srdce, jak jsem byla napnutá co přijde *15* no a pak dál už nic *15* takže už se těším na další díl *4*
    • Re: Ve spáru závislosti

teď jsem přemýšlela co bych dělala kdyby se mi tohle stalo *15* asi na na Michaela zírala s otevřenou pusou, ale asi bych po něm neskočila *15* čekala bych co mi řekne a pak bych mu odpovídala *15*
      • zzj

Re: Re: Ve spáru závislosti

no vidim ze nase myslenky nasli spolecnou cestu *15* *15* *15*
    • polinka

Re: Ve spáru závislosti

*15* ooo děkuji *15* *4*
      ano ano ráda napíná *15*
      • Re: Re: Ve spáru závislosti

tak napínej, ale bacha nebo budu mít fkt infarkt *15*
        • zzj

Re: Re: Re: Ve spáru závislosti

me se nervozitou jak to dopadne seka pocitac ! *15* *15*
      • zzj

Re: Re: Ve spáru závislosti

to jsme si vsimli *15* *15* *15* ale na druhou stranu delas dobre aspon ti tvy ctenari zustanou verni *15* *15* jdu prikladem *15* az bude knizka tak rekni prijdu si ji podepsat *15* *15*
        • polinka

Re: Re: Re: Ve spáru závislosti

Nikki já věřim, že to přežiješ *15*
          Zzj jasně, seš VIP, máš u mě první autogram *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: Ve spáru závislosti

tak to je pro me pocta *4* ted s toho ani neusnu *4*
    • zzj

Re: Ve spáru závislosti

no to ja taky jenomze pani spisovatelka zdrejme rada napina sve ctenare *15* *15*
  • zzj

filozofické básničky :D

jdu po rovne ceste s cilem ale místo ni vidim jenom same krizovatky s otaznikama...... zahnu do leva a jdu dal........ najednou upadnu a nemuzu uz vstat...... jdu po ctyrech....... levym kolem dupnu na ostry kamen probodnu si ho..... ale plazim se dal ...... jenomze na zemi me nikdo nevidi..... kopou do me ............. plivou na me ….......... nevsimaji si me........ i přes to se plazim dal …........ plazim se tam kde se driv bojovala …..... myslim si ze tam najdu nekoho kdo me pochopi …...... jenomze NN…..... plazim se dal …............. plazim …........... brichem jsem prejela kus skla , které se mi borilo hloubeji a hloubeji …........... naslo si me zdrcene srdce …......... plazim se dal i přes to , ze kousicek skla je 2cm od meho srdce …....... nevzdavam to …........ po dvou posunech ….................. po dvou …..................... po dvou …........................... UMIRAM ____________________________
    • zzj

Re: filozofické básničky :D

vidi v tom nekdo nejaky smysl ja teda vubec a to jsem to psala tak pred mesicem *15* *15* ted na to hledim jak pes na maso *15* *15*
  • terullka00

???

j etu někdo? *7*
    • zzj

Re: ???

jasne *15*
  • zzj

Kromerizsky tydenik

Dneska jsme byli v novinach s tim Thrillerem *4* mame tam fotku a jeste je tam k tomu cosi napsaneho ze jsme tancili na pisnicku od MJ atd. *15* *15* no proste meli jsme to nejlepsi z cele skoly *15* *15*
    • Re: Kromerizsky tydenik

tak to gralutuju *4* *14*
      • zzj

Re: Re: Kromerizsky tydenik

jj diky *15* ale myslim si ze kdyby jsme meli nejakou blbost tak by to tam nebylo !!! diky MJ jsme tam byli *15* *15*
  • zzj

svatek

vse nej ke dni deti *4* *15* *15* *15*
    • Re: svatek

díky *4* slavíte to někdo? *15*
      • polinka

Re: Re: svatek

já už to vlastně ani slavit nemůžu *15* jinak sme byli dneska v terezíně... hrozný... v životě nechodte na prohlídku do koncentráku... bývalýho...
        • polinka

Re: Re: Re: svatek

no já z toho měla úplně depku... prostě ty lidi v těch úplně příšerných podmínkách.... já bych tam nepřežila ani den a to tam někdo byl i několik let! No prostě hrůza. A jak je tam týrali a to všechno... a když jsem si představila, že na tom místě, kde jsem stála třeba někdo umřel.......... no prostě...
          • Re: Re: Re: Re: svatek

přesně, některé spolužačky říkaly, že by tam klidně přežily, ale já vím, že bych tam nevydržela ani jeden den... my jsme prostě chodili po těch místech, kde ty lidi mučili a zabíjeli, a oni tam umírali i hlady.. a ještě co nám říkal ten průvodce.. například, že průměrná délka života tam byla 3 měsíce a že dětem, nemocným a starším lidem řekli, že jdou do sprch a poslali je do plynové komory... no hrozný.. jen byla škoda, že to tam bylo strašně moc narvané, byli tam američané, japonci, židé, afroameričané, angličené... prostě všichni a skupinky se střídali ani ne po pěti minutách, ale kdyby tam bylo míň lidí asi by to bylo ještě horší..
        • Re: Re: Re: svatek

jasně, ty přece už nejsi dítě *15*
          já jsem byla před dvěmi týdny na exkurzi v Osvětimi... taky to bylo strašný.. bylo mi těch lidí dost líto...
          • Re: Re: Re: Re: svatek

hlavně jsem měla husí kůžu v krematoriu a u zdi nářků.. :(
        • zzj

tak bych nemohla jit *9* by mi behal mraz po zadech
      • zzj

nn *15* *15*
        • zzj

tos to vis nikdo tu nepsal tak jsem to tu musela trochu ozivit *15* *15* *15*
    • bibavi

Re: svatek

tebe tiež všetko naj *15* *15* *3*
      • zzj

jj diky *4*
  • nenulik1

00000000000000000000

ahojky *3* *3*
    • zzj

Re: 00000000000000000000

ahoj *4*