-
to jsem prasa o prazdninach :(
lek na smutek je smich
lek na samotu je party
lek na plac ja usmev
lek na bolest po strate je objevit nove pratele
jenomze patry se nechysta tak nemuzu potkat nove pratele a nemam ani duvod se smat takze ma tvar je bez usmevu! Takze mi zbyva smutek,samota,plac a bolest po strate!!
pred chvili jsem to obevila kdyz jsem si projizdela svoji slozku *9* a jeste dalsi *9* *9* -
-
Re: to jsem prasa o prazdninach :(
kdyztak nahore ma byt psala a nn prasa *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: to jsem prasa o prazdninach :(
je to pěkný *4* taky občas píšu takové filozofické básničky *15* -
-
Re: Re: Re: to jsem prasa o prazdninach :(
tos to se musi jednou....... jednou....... no asi jednou za cas *15* *15* *15*
-
-
-
-
Drahá Polinko..
Drahá Polinko,já už valím pryč,ale to neznamená,že se jen tak lehce vzdám *15* *15* jestli tam zítra nebude další díl,tak uvidíš *15* *15* *15*
Zdeni,do ní!!! *15* *15* Musíš ji přesvědčit! *15* *15* Tak se tady mějte všichni hezky *15* ahoooj *4* *15* -
-
Re: Drahá Polinko..
*15* *15* *15* drahá Polinka tam zřejmě další díl zejtra nedá... ale možná pozítří.......... *15*
jinak jo mám to napsaný *15*
a čekat stále můžeš, užij si to *15* -
-
Re: Re: Drahá Polinko..
Polinko tyseš na ně ale zlá... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Drahá Polinko..
vsak ja si pockam !!! *15* *15* neboj !! *15* a potom poznas muj hnev !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Drahá Polinko..
já se v tom přímo vyžívám *15*
jo a tvůj hněv ukaž klidně hned, jsem zvědavá *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Drahá Polinko..
no zdrejme jj *15* -
jééé tak to dekuju za info *4* *4* *4* uz te nebudu dal otravovat *4* souhlas ? *4* -
všechno, co ti můžu říct je, že její reakce na MJ bude poněkud... ehm... no bude to vtipný mo a samozřejmě bude překvapená, ale to ti určitě došlo *15* -
HNED !!!!!!!!!!! -
ja jsem zase zvedava na ten dalsi dil takze ho tam dej hned !! *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Drahá Polinko..
jasne *15* *15* a ty ten dil mas uz napsany ? *7* *15*
-
-
další díl...
Ahojky na blogu další díl povídky *15* (poznáte proč se směju *15* )
http://my-angel-michael.blog.cz/ 1005/ve-sparu-zavislosti-7-dil -
-
Re: další díl...
tak to je napinave ako guma v trenkach ale už sa teším na další diel len r´tak dalej spisovatelka. *1* *15* -
já tě přetrhnuuuuuuuuuuuu!!!! *15* *15* *15* jako já chcu vědět hned,jak to dopadne *15* *15* *15* tak ať to tam co nedjřív je!!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: další díl...
taky si myslim takze je to prevaha Poli *15* *15* -
-
Re: Re: Re: další díl...
Poli,my do tebe budem tak dlouho valit až to tam dáš *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: další díl...
Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Další díl tam nedám!!!!!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: další díl...
ja stale cekam !! *15* -
tak to budete čekat ještě dlouho *5* *15* -
já taky *15* -
ja cekam !! *4*
-
-
jj presne nebo nam pokracovani zhrn do vzkazu a my si to prectem a nikomu nereknem *4* *15* *15*
-
-
-
-
valim si ho precist *4* -
-
Re: Re: další díl...
ty potvurko *15* *15* dalsi dil hned ... !!!!! *15* hned *15* hned hned !!! a myslim to vazne !!! jsem zvedava napnuta jak ksandy jak sama pises !!! *15* *15* *15* takze co bude dal ? *15* chci to vedet !!! hned hned !! -
-
uklidni se *15* další díl bude........................ no to ještě nevim *15* -
-
tak fajn *4* at to tam je HNED *15* *15* *15*
-
-
kde to vazne uz bych si mela davno cist dalsi dil !! *15* *15*
-
-
-
-
zzj
ahojky.. zzj jak se teda menuje ten tvůj new pejsek..??? *7* *15* *14* *5* -
-
Re: zzj
Niky *4* probojovala jsem to !! *15* *15* -
-
Re: Re: zzj
supeer *15* takže mám dvojče *15* -
jj to je klásný jméno.. *4* *4* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: zzj
jj dekuju *4*
-
-
jj to je klásný jméno.. *4* *4* *14* *15*
-
-
-
včera
holky kdo včera nestihl poslechnout si speciál..který byl ohledně THRILLERD DANCE..taky je celý záznam:
http://soundcloud.com/nav igatorsjr/navigator-31-5-specialni- vysilani-o-thriller-dance-rekord-pr aha-2010 -
-
Re: včera
tak jsem to ted doposlouchala, ty písničky jsem přeskakovala, lepší je origoš *15* *3* -
Re: včera
uz to posloucham vcera jsem to neslysela od zacatku jenom kousicek a ke konci jsem to taky neslysela *9* tak to posloucham ted *15* *15* -
-
Re: Re: včera
já taky..;) -
-
Re: Re: Re: včera
ale ty pisnicky jsou dost zremixovane ale nw *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: včera
to jo a hlavě dlouhý..ale já už to mám puštěný 1:15:26 hodinu..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: včera
ja 1h 18 min *15*
-
-
-
-
-
-
oj
ahojky tak jak se mate? *4* ja nic moc byla jsem u zubarky a boli me huba !!! *15* *15* pred tim me nebolela to je zajimavy *15* kdovi co mi tam udelala *15* *7* *15* ale aspon ze uz nemusim chodit na rovnatka *15* *15* -
-
Re: oj
PS: ja jsem rovnatka nenosila *15* *15* jenom jsem tam chodila pro pripad ze by *4* a dneska mi rekla ze tam chodit uz nemusim ze je to O.K. *15*
-
-
dajda
michaely byl jsi jediny človíček ktery měl všechny rad jenn kdyby si udělal ten poslední koncert this is it každy den na tebe mislím a někdy se u toho rozbrečím miluju tě opravdu strašně moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
*4* *4* -
-
Re: dajda
Nápodobně *4*
-
-
mj
michael jackson je nnnneeejjjj je to proste kral popu holky rikaji ze je nic moc ale on je nejjj proste bozi *14* *4* -
pejsek
prijdu domu od kamosky a vidim malynkeho pejska *4* *4* uplne roztomilouckeho !! rikam jak se jmenuje? mamka odpovi jeste jmeno nema! a prvni co reknu je Majkííí a mamka - jenomze to je fenka *15* *15* a samozdrejme otec si neodpusti poznamku ,,a neni to vlastne jedno"! *16* *16* blbec!! hej to vazne nemusel !!! *16* skazil mi naladu !!! *8* ted premyslime nad jmenem Piper a Niky ale nwm ktere to bude mozna uplne jine *15* *15* -
-
Re: pejsek
Tátův had se taky jmenuje Majký *14* *15* Ikdyž on o tom tak trochu neví *15* ale všichni ostatní jo *15*
Od toho táty tak taky nebylo zrovna moc milé, ale na tohle si prostě musíme zvyknout...
A k tomu jménu- určitě hlasuju pro Niky *15* *15* -
-
Re: Re: pejsek
to je jasne NIky ze budes hlasovat pro Niky *15* *15* az ted mi doslo ze by se vlastne jmenovala jako ty *15* *15*
-
-
ahoj hele tvoj tata asi našeho Mika moc nemusí ale s toho si nič nerob hlavna vec že ho milujeme my všetci a pre pejska by bolo pekne meno Niky *14* *15* -
-
jj *4* ja si taky myslim Niky ale jeste pry mozna Angie a lola nebo teda ta Niky *15* *15*
-
-
Od tvýho táty to sice nebylo nejmilejší, ale kvůli tomu bys ho ještě nemusela urážet, vždyt je to tvůj táta... -
-
Taky jsem si to pomyslela... a už to tu bylo víckrát, ale je to tvoje věc.. -
-
Re: Re: Re: pejsek
ale taky záleží na tom jaký mezi sebou máte vztah.. -
-
Re: Re: Re: Re: pejsek
ja to nechci resit s policii mozna by to bylo jeste horsi *9* jako on me nebije kazdy den ale proste bije nwm jestli jste to pobrali *7* *15* my se spolu bavime jedine kdyz musime jinac nn on mi nerika nijak ja mu rikam otce !! nekdy je v poho ale vazne jenom nekdy !
-
-
-
tak kdyby te byl,ponizoval,delal jdi naschvali atd. tak to nwm s jakou lasku bys mu rikala TATI !! -
-
Re: Re: Re: pejsek
No tak jestli tě tvůj táta bije a ponižuje (myslim jako když tě fakt bije, nemyslim, když ti vrazí facku za to, žes dostala ve škole pětku), tak bys to v tom případě měla někam nahlásit, např. na policii...
-
-
-
jé, tak to ti gratuluju. :-) jakápak to je rasa? Niky je pěkný jméno. Já mít psa, tak to je Billie Jean. *15* *15* (ale to je pouze můj názor, podle Michaela bych pojmenovala snad každý zvíře... *15* *15* ) -
kdybch měla vybrat mezi těma dvouma tak Niky *5* *14* *15* -
-
a s tím tátou.. *13* nwm je to hnusný.. *16* ale nic proti tvýmu tátovi *4* ..ale je to hnusný *5*
-
-
-
čus
čus holky..tak jak je??jak bylo o víkendu?? u mě dobrý byla se v Pardubicích u babičky..a prosila sem strejdu aby mi dal do PSP TII celý!! protože když sem tam byla naposledy tak mi tam dal TII jen k Thilleru.. *9* *15* a všimla sem si toho až v autě když sem na to čučela a najednou se mi to u Thilleu vyplo a přeplo na videoklip In the closet *15* *15* *15* ..no tak se mu tam ted nechala kartu a až tam přijedem příště tak to tam sdna bude a celý..! *15* *15*