-
...
Ahoj děvčata :) ..
Zrovna jsem dokoukala na Óčku Sympaťáka roku. Vyhrál to muž. Vysokej, úžasný tělo, milounkej, blonďák (nebo to bylo hnědovlasý :D), barman ale to nejhlavnější je , že měl na sobě tričko In memory King of Pop (černý) a že při volný disciplíně předváděl barmanské kousky s tím tričkem na písničku od Michaela, Black or White. Takže to vypadá na fanouška, ale bohužel je zadanej :/ :D
No nic jen jsem vás o tom chtěla informovat, aby jste věděli, že to vyhrál Michaelovo fanoušek. :D -
-
Re: ...
Michaelovo fanoušci jsou jenom samí sympatáci... jinak by to ani nemohli být fan MJ *15* -
-
Re: Re: ...
mozna proto jsou vseci zadani *9* *15* *15*
-
-
Re: ...
skoda ze je zadanej *9* !!! jeste ktomu fanousek *9* ja mam vazne smulu !!! *15* *15*
-
-
pp
tak ja valim zlaticka pp *4* mozna jeste prijdu *4* -
Sen
Normálně se mi dnes,stejně jako mj22 zdálo o krádeži spojenou s Michaelem *1*
Jsem byla v knihovně a najednou tam přišel zloděj s pistolí v ruce.Začal se přebírat v knihách,zatímco jsme se my ostatní krčili v rohu úplně vystrašení.No a já jsem sebrala odvahu a zeptala se ho proč se přehrabuje v tech knihách a on že kdyby nějakou nechtěl tak se v nich nepřehrabuje. *15* A tak jsem se ho zeptala kterou hledá.A prej že Moonwalk od MJ *14* A tak jsem mu jí pomohla najít.A k tomu jsme ještě našli aji Tanec jako sen.Kdybyste vyděli tu radost v očích toho zloděje *15* *15* Potom odešel i s těma knihama a přišel Michael,vzal mě za ruku a beze slova mě odvedl *1* *14*
http://foto.osobnosti.cz/michael-jackson-362684
Takhle vypadal *5* -
-
Re: Sen
fííííha *14* nějak se nám ty sny množí *15* *15* ale jak to tak vidim,tak s mým štěstím se mně o něm zdálo poprvý a naposled *9* *15* *15* *15* -
tak takovýhle sen bych chtěla mít taky..!!!!!!! *15* *15* *14* se máš..!! *15* *15* *14* *14* *4* -
wow *14* jestli takto vypadal tak to byl vazne sexy *14* a sen to jenom vylepsi !! *15*
-
-
kral popu
kral popu je nej a
my jsme o.k. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: kral popu
to sem trošku nepochopila *15* *15* *15* -
Re: kral popu
*1* to je ale vtipný *1*
-
-
rádio
http://www.seejay.cz/fplayer.php
T ady je od 15:00 do 17:00 speciální vysílání o Thriller Dance..hrajou tam i písničky Michaelovi..teď zrovna remix ABC..tak poslouchejte je to mazec ;) -
-
Re: rádio
ty písničky jsou spíš remixy..ale jinak to stojí za to..já jdu na HV :( takže nebudu mít možnost to slyšet úpa celý :( což mě mrzí..řekl byste mi pak někdo co tam všechno bylo?? :);) -
-
Re: Re: rádio
to je uzasny slyset jak mluvi o MJ *14* *14*
-
-
-
:)
tak se dívám,že Majkí doufám už brzy předběhne Selenu *14* proti Seleně nic nemám,ale Majkí je prostě lepší *14* mohl by ještě předběhnout Biebra a Cyrusku a bylo by to best *14* *14* *15* *15*
(omlouvám se těm,kdo mají Justina Miley rádi,ale já je teda moc nemusim) -
-
Re: :)
ma ji tu vubec nekdo rad? *7* *15* jako ja nwm ale ja ji nesnasim stejne jako biebra !!Majkíí je predbehne !!! *15* -
-
Re: Re: :)
Já si osobně myslím že jí tady určitě někdo rád má i biebrovce.Nechápu proč ale brat jim to nebudu *1* -
-
Re: Re: Re: :)
to ja taky nn treba oni zase vrti hlavou nad nama *15* a to je potom jeste vic nechapu *15* *15*
-
-
-
Re: :)
*Justina A Miley -
-
Re: Re: :)
Mohl by je předběhnout. *15* Ale to by sem taky někdo musel chodit...
-
-
-
ahoj
Ahojky *4* dneska ve skole byla prdel !!!! *15* hlavne kdyz za mnou prisel David(napul fanousek ale spis nn) a rekl mi ze jeho babicka ma propisku s MJ tak jsem si sla za nim kleknout pac od sedel na kresle a na gauci nebylo misto *4* ja jsem tam do neho valila takovy kecy ze chvilema nevedel o cem mluvim ale zjistila jsem ze neveri tomu co rikaji o nem , ze ho nesoudi podle vzhledu a chce abych mu pujcila DVD Odkaz,bravo legenda a This is it(jestli mi to rozbije nebo nejak poskodi tak ho uskrtim,roztrham na kousicky a hodim ho do zachodu) !!!!! *15* *15* *15* a jeste mu dam zadarmo Number one musim podporovat fanousky !!! *4* a zvlast ty pekne !!! *15* *15* -
-
Re: ahoj
čau,no hlavně ty pěkné,že? *15* *15* *15* bez nich by to nešlo *1* -
-
Re: Re: ahoj
bez nich vazne nn *15* -
Re: Re: ahoj
To nechápu jak by ho mohl soudit podle vzhledu,když byl nádhernej *1* Ale musela to být fakt sranda.Úplně tě vidím jak do něho valíš o MJ a mu se z toho motá hlava *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
no jenom tam za kazdou vetou kyval *15* ale slo videt ze pochopil ze MJ miluju *15* a to ho evidentne sralo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
Ho sralo že miluješ MJ? To je divny...
-
-
-
-
-
xD
Bože lidi!!!Odpoledne jsem si šla lehnout,páč jsem nějaká utahaná a vzbudila jsem se až teďka a zdál se mně taaaaak debilní sen,že to snad ani neí možný *15* *15* *15* Sem byla v Majkově domě(už byl po smti) a provázel mě tam nějakej chlap jako po zámku.No a bylo tam všechno tak jak to bylo než umřel.Takže tam třeba byla jeho nedojezená snídaně,nevypuštěná vana ve vodě,neustlaná postel...no a právě na tý posteli,na polštářu,ležel jeho vlas.A já jsem si ho potají vzala-ten chlap to neviděl.No jenže Majkl mě pak jako duch začal honit po celým Neverlandu a křičel na mě,že jsem zloděj *15* no tak já jsem ten vlas vrátila a potom mě Princ,Paris a Blanket pasovali na "rytíře nejvyšší statečnosti" za to,že jsem ten vlas vrátila *15* *15* no jako to byl sen *15* *15* *15* *15* -
-
n
hustý!!!!! ani ne *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
n
docela dobrý se zdůraznuji docela -
Re: xD
*15* *15* *15* óóó byl velmi sexy sen *15* *15* -
-
Re: Re: xD
no to teda *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Fakt hustý *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
LOOOL XD *15* *15* *15* hustej sen *15* *15* *15*
´´nevypuštěná vana ve vodě´´´ XD *15* nemělo to bejt nevypuštěná voda ve vaně? XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
aha *15* *15* já taky ne,psala jsem to v rychlosti *15* *15* *15* -
no jo toho sem si nevšimla.. *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: xD
wow tak to je fakt dobrý!!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
a to tě Majkí honil jako že se zlobil anebo to mylsela v dobrým..??? *15* *7* -
-
tak jako napůl..když to zjistil,tak na mě začal strašně řvat,ale jak mě pak honil venku,tak říkal,že krást se nemá,že bych se měla zachovat čestně a vrátit to a tak... *15* *15* *15* *15* -
myslel * *15* -
-
fakt husty *15* *15*
-
-
-
-
-
-
online radio
Tady sem našla Michaelovo radio, pořád mi hraje, mám ho pořád puštěný, jestli chcete tak tady je odkaz
http://www.mjtunes.com/ *14* Božíííí -
-
Re: online radio
hafo dobrý rádio *15* *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: online radio
jj to radio znam je uzasny *4*
-
-
ale jsou to spíš remixy -
-
Re: Re: online radio
Jak kdy, někdy hrajou staré písnička často hrajou i písničky z koncertů, tam hrajou všechno *4* *14*
-
-
wow..božííí super...
-
-
?
Jste tady někdooooooo *7* -
-
Re: ?
hm,hm,hm jak vidím tak ne *9* tak já taky valim pryč *3* *5*
-