Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bajush

beat it

Prosím vás, máte někdo na youtube najdutý oficiální video Beat it? Tuhle jsem na to koukala a teď to nemůžu najít. *7*
    • baluska1

Re: beat it

hele já aky ne :(
    • Re: beat it

Na youtube jsem to nenašla, ale tady je
      http://www.metacafe.com/watch/s y-20350602/michael_jackson_beat_it_ official_music_video/
      • bajush

Re: Re: beat it

jupí, děkuju mockrát *4*
    • zzj

Re: beat it

ja taky nn *9* a kdyz jsem se divala tak pry je to nedostupny *7*
      • bajush

Re: Re: beat it

mě to napsalo to samý... to je blbý, sony si na to nárokuje práva...
        • zzj

Re: Re: Re: beat it

tos to je vazne pekny *16* !!!
  • pajka52

*

Čaute.. kdo máte doma DELUXE MUSIC tak 25.6 ♥ budou dávat (snad sem to dobře pochopila ) celý den Michaela Jacksona.. ♥♥

My Michael – 24 Stunden mit dem
    unvergessenen King
    Genau 365 Tage nach dem Tod von Superstar MICHAEL JACKSON erinnert DELUXE MUSIC noch einmal an den verstorbenen KING OF POP und widmet dem Ausnahmekünstler und seinem Lebenswerk zum ersten Todestag, am 25. Juni 2010, ein 24-stündiges Sonderprogramm.

Neben all seinen Videos, die DELUXE ungekürzt und in voller Länge zeigt, stehen einige außergewöhnliche JACKSON-Specials auf dem Programm: Bilder, O-Töne und Interviews mit dem KING OF POP und Menschen, die ihm sehr, sehr nahe kamen. Am Abend dann das absolute Highlight: DELUXE zeigt erstmalig und exklusiv im deutschen Musikfernsehen das legendäre HIStory World Tour-Konzert im Münchner Olympiastadion aus dem Jahr 1997.

Sie sind eingeladen, sich in das Michael Jackson Gedenkbuch einzutragen, wenn Sie Ihre Erinnerungen und Emotionen mit anderen Fans teilen möchten.

PŘEKLAD: My Michael - 24 hodin s nezapomenutelným králem
    Přesně 365 dnů po smrti superstar Michael Jackson DELUXE MUSIC připomněl opět pozdě na to, KING OF POP a jsou určeny na umělce a jeho životní dílo, s výjimkou prvního výročí úmrtí, dne 25 Června 2010, 24-hodinová speciální.

Kromě všech jeho videa v plném rozsahu, DELUXE a ukazuje v plné délce, některé mimořádné JACKSON speciály jsou na programu: obrázky, Audio a rozhovory s KING OF POP a lidé, kteří přišli k němu velmi, velmi blízko. Ve večerních hodinách, Absolutní vrchol: DELUXE poprvé a výhradně v německé hudební televize, legendární historie World Tour koncertní show v Olympic Stadium v Mnichově od roku 1997.

Jste pozváni se zapsat do knihy Michael Jackson Památník, chcete-li se podělit o své vzpomínky a emoce s ostatními fanoušky.♥♥♥

kdyžtak: http://deluxetelevision.com/deluxe-music/My-Michael-24-Stunden-mit-dem-unvergessenen-King/370/?nav=0
    • sisule

Re: *

To mi nemáme, ale třeba bude i na Mtv doufám
    • mischicka

pěkně *15* *15* *14* mno...akorát, že my Deluxe Music nemáme *8* *16*
    • polinka

no to je úžasný!!! Až na jednu malou drobnost... a to tu, že deluxe music nemáme! *16* *9* Sakra práce...
      • zzj

Re: Re: *

ja taky a neni to nekde na netu online ? *4*
        • pajka52

Re: Re: Re: *

Skus tohle třeba to půjde...

http://www.play.cz/online-tv/deluxe-music
          • zzj

Re: Re: Re: Re: *

no otevre se mi to ale nehraje *15*
  • Latoya

Omlouvám se že sem ofline jenom se du juknout a popřát Latoye!Má dneska narozky!Latoyo vše nej k narozkam *3* *3* *14* *14* *5* *5* *4* *4*
  • polinka

další díl

Ahojky, na blogu mám další díl povídky, tak kdo chce, může di přečíst. *3*
    http://my-angel-michael.blog.cz/1 005/ve-sparu-zavisloti-6-dil
    • mj22

Re: další díl

opět moc pěknej díl *4* jsem zvědavá,kdy a jak jí řekne kdo vlastně je
      • polinka

Re: Re: další díl

*15* ted to zrovna budu psát *15* no ale vy si ještě chvíli počkáte *3* *15*
        • Re: Re: Re: další díl

(jse, to já jenom se mně nechce přihlašovat *1* ) aspoň se budu mít na co těšit *3* *1*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: další díl

je opravdu hodne dobry jako vsechny pred tim *4* az bude dalsi dil tak hlavne nezapomen zase dat vedet *4* pani spisovatelko *15*
  • mj22

mějte se...

tak já už valim,půjdu se nečeho napapat,pak nejspíš ven než začne pršet,ale jak to tak vidim,tak jak vylezu ven začne *1* večer nebo odpoledne snad ještě přijdu,jestli bude čas..tak se mějte *4*
    • zzj

Re: mějte se...

jj ahojky *4*
  • mj22

<3

http://www.facebook.com/?ref=home#! /photo.php?pid=5758005&id=119685572 165 to chcu *14* *15*

akorát nwm jestli vám tohle půjde otevřít pokud nemáte facebook *7*
    • zzj

Re: <3

to chci taky !! *15* ikdyz ja chci veci *15* vsechno s MJ *15*
      • baluska1

Re: Re: <3

nu však né asi..mě má v pondělí přijít tričko..se nemohu dočkat..;)
        • zzj

Re: Re: Re: <3

ja bych si tez objednala ale jaksi nejsou penize *9* *1*
          • mj22

Re: Re: Re: Re: <3

tak nějak *1*
            • mj22

Re: Re: Re: Re: Re: <3

no to teda říkám *15* *15* *1* *1*
            • zzj

ale nerikej *1* *1* *1* *15*
            • mj22

no to teda neeeeee *1* to JÁ se o ně hlásím *15* *15* *15* *15* *15*
            • zzj

takze kdyby mel nekdo penize navic tak se o ne hlasim *1* *1* *4*
  • zzj

oj

ahojky *4* tak jak jste se vyspinkali *4* ja jsem stavala pred 10 minutama *15*
    • mj22

Re: oj

zdareeeec,vyspinkala jsem se nádherně,akorát jsem stávala už v půl desátý *9* *15*
      • zzj

Re: Re: oj

to ja presne na obidek *15*
        • mj22

Re: Re: Re: oj

jo a zapomněla jsem ti říct,že se vám ta akademie fakt povedla *3*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: oj

jj diky *1* *4* ale skoda ze tam neni ten konec jak tam rvou Michael Jackson repete *9* *15* *15* a ten potlesk *15*
            • mj22

Re: Re: Re: Re: Re: oj

za pravdu se neděkuje *4* *1*
            • zzj

jj diik *1*
            • mj22

tak to se nedivim *15* ,fakt vám to šlo *4*
            • zzj

jj bylo to uplne uzasny *4* ale nemohli jsme to zopakovat *9* tos reditel zhe KRETEN !! *16* ale smesny bylo kdyz jsme se pak fotili na podiu tak vseci se divali *15* ja jsem tam z nich nemohla *15* napred jsme chteli aby nas vyfotila uca ale pak prisli jeste dalsi dve a pak jeste mamky tatove atd. tos prosne vseci s toho vyrezani *15* *15*
            • mj22

to muselo být nádherný *4*
        • mj22

Re: Re: Re: oj

se máš *5* *15* *15* *15* mně vždycky o víkendu vzbudí sousedi,páč maj největší pilno v 8 ráno o víkendu řezat dřevo nebo sekat trávu *16* *15* *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: oj

to me dneska taky tata vzbudil kdyz sekl travu ale pak jsem to nejak zase zaspala *15* *15*
  • baluska1

Ahuj

Ahujky je tu někdo? 3 bo 4 dny jsem tu nebyla..
    • sisule

Re: Ahuj

Jasně *4*
      • baluska1

Re: Re: Ahuj

co dáme za téma ? ;)
  • zzj

Kuba

Nwte nekdo jak dopadl Kuba s tim imitovanim ? *7*
  • zzj

:) akademie

ahojky zlaticka *4* mam pro vas to video s te akademie kde jsme tancili Thriller tak jestli chcete tak se kouknete *4*

http://www.youtube.com/watch?v=UV1-U5kpVbo&feature=player_embedded#!
    • Re: :) akademie

Ale hezký. Šikulky *14* *14* *1*
      • zzj

Re: Re: :) akademie

jéé díky *4*
        • zzj

Re: Re: Re: :) akademie

kdyz si vzpomenu jak jsme zacinali cvicit *15* nikdo nevedel jak se to tanci nikdo do toho nechtel ale po mesici jsme to umeli cely a vsechni chteli ale bylo pozde pac uz byla akademie *15* nebo na kalby na MJ pisnicky to jsem se sama divila ze chteji!!!
          • Re: Re: Re: Re: :) akademie

Ono to vypadá složitě, ale zas tak hrozný to není *1* To znám, jak se najednou potom chce každej přidat, když už je něco rozjetýho *1*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: :) akademie

ja uz pudu taky tak pp a sshss Majkíím *4* p
            • Re: Re: Re: Re: Re: :) akademie

To snad ne *15* *15* To zvládneš. Určitě tak hloupá nejsi *13* Mno já už jdu chrnět. Tak se měj hezky. Pa a sladký sny o MJ *14* *14*
            • zzj

eh *1* tak to jj *15* ale s moji hlavou muzu jit aspon tak zametat chodniky *15*

Šetři nervy, až to za těch 5 let příjde *1* Já jsem z toho měla hrozný deprese a migrény a nakonec jsem udělala maturur se samíma jedničkama a s vyznamenáním, což jsem vážně nečekala *1* O to větší mám ale radost.
              Taky jsem si říkala, že to přece nemůžu nikdy zvládnout a podívej... mám to v kapse *3*
            • zzj

no nesmirne se tesim *1* uz ted mam nervy a to me ceka nejmin za 5 let *15*

Je pravda, že do rozkroku si sahali a dokonce můj kamarád začal dělat i moonwalk, ale nepočítal s tím, že za ním bude stůl a židle a tak se tam natáhnul jak dlouhej tak širokej přímo pod ten stůl.
              Neboj, matura ti neuteče. Taky se jí dočkáš *1* *15*
            • zzj

uplne vzadu *15* *15* ale na zacatku jak tam lezime tak ja lezim jako kdyby pod tou tabuli az ji tam donesou tak jak se stava tak mam holi jedno rameno *15* *1* kdyztak blonska ale nn ta vepredu to je Blana ja jsem ta vzadu *15* jestli jsi to pochopila *15* *15*
            • terullka00

je to mazec hezký!!! povedlo!! *3* jen sem se chtěla zeptat kde seš ty??? *15*
            • zzj

to si umim predstavit lepsi nalada *1* vsichni nasadili klobouky a rukavice sahli do rozkraku a do prvnich taktu se pohupovali zhe? *1* to ja klid budu mit az..... az zadlouho *9* *15*

Děkuji *1* Včera jsem dělala maturitu a teď už mám naštěstí klid. Ale aspoň, že nám tam zahráli Billie Jean. To pak byla hned lepší nálada *15*

To je super, že vám to tak vyšlo. MJ byl určitě s vámi, proto se vám to tak povedlo *14*
            • zzj

takze tady mame pani sestricku? *7* *4* tak to popripade gratuluju !! *4* jj s MJ by byl lepsi ale hlavne ze sis to uzila *4*

To věřím. Mno já jsem právě dostudovala zdrávku a u mě ve třídě ho milují všechny holky. Chtěli jsme dokonce i maturitní ples mít na téma MJ, ale nakonec vyhrál názor druhé třídy, a bylo téma Mamma mia. My mysleli, že se z toho zcvoknem *1* Ale jinak ples byl nádhernej, ale s MJ by byl lepší *14*
            • zzj

bylo uzasny ze si to vsichni uzili a hlavne si uzivali neutichajici potlesk *4* a ja taky *4* myslela jsem pritom na MJ *14*
            • zzj

jj *15* ale dali jsme se jako trida zase vic dohromady *4* ikdyz me nekdy poradne serou svyma kecama na MJ tak je mam rada *15* *15*
    • zzj

Re: :) akademie

ale bouzel to neni cely *9* *9*
      • sasa87

Re: Re: :) akademie

bylo to mooooooooc pěkně MJ by byl mooooooc štastný jak se to Vám povedlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit