Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

oj

ahojky *4* dneska jsem si koupila popcorn s tim plakatem *15* strasne mu to tam slusi hned pujde na zed za ostatnima MJ *15* jeste mam plakat hokejove reprezentace takze i Kubika taky jde na zed ale nn za MJ ale samostatne *15* a jak se vam dari? *7*
    • sasa87

Re: oj

ahoj taky jsem jsi kopila popcorn je tam moooooc krásný MJ.
    • Re: oj

a jakej obrázzek je na tom plakátu? *7*
      • zzj

Re: Re: oj

klasnouckej *14* *15*
        • Re: Re: Re: oj

no úžassný *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: oj

tak se podiv na web popcornu a tam di to muzes najit *4* protoze ja nwm jak ti to popsat *15*
  • vědí?

Tak mě napadlo, myslíte že děti Mj ví, že byl jejich táta obviněnej v 1993 ze zneužívání? Já bych řekla, že o tom neví... ale jednou bych řekla, že se to dozví... Chudáci...
  • mischicka

:)

Zdaréc *15* jak se máte? Majkí je už zase na 4. místě... a vím že ste to sem už psali ale já si to nemůžu odpustit *15* *15* *3*
    • dionigi

Re: :)

kde je na prvnim miste?ma neco noveho?
  • ...

Michael už poskočil na 4. místo *4*
    • janinka023

Re: ...

to je dobže...... lepší by bylo kdyby byl na 1.mistě *1* *1*
      • bibavi

Re: Re: ...

to je krasne už pekne stupame už aby bol naspat na1 mieste kam patry *3* *15* *14*
        • zzj

Re: Re: Re: ...

patri na 1 *4*
  • dionigi

sance

ahoj vsem tak vcere jsen byl na castingu talentmanie no chcem len upozornit ze melo to zacat ve 14 hod nejak tak sem tam dosel. Bylo tam hodne lidi,melo to bejt do 19hod.ja tam jenom do pul sedme stal a cekal a nic se nedelo porad sme stali na jednom miste nic se nepohlo dokonce sme se byli i najist takze ak se tam chystate vemte si sebou zidli jidlo piti a hodne trpezlivosti,me ta trpezlivost presla tak sem odesel domu jen zbytecne zbabranejcelej den a nalada a ta priprava.a nanic!
  • Michael

Chtel jsem rict,ze MJ byl velky clovek ktery mel velke srdcepro vsechny.Od malicka ho obdivuji a 10let ho imituju.Je to nejnadhernejsi prace,kterou jsem si kdy mohl predstavit.Nemam rad lidi,kteri MJ opovrhuji a obraceji se mu zady.To potom nikdy nepoznali jeho talent.Je mi 30.Od mych 5let jsem jeho velky fanousek.Byl jsem na jeho 10 koncertech.Moje rodina me obdivuje a podporuje mne v me praci.Jsem jim za toto vdecny.Take jedne holce,ktera mi rekla zij,kdyz jsem to chtel vzdat.Chodi sem,ale nevim jakou ma prezdivku.Tak te popripade zdravim.Dekuji,jsem rad,ze ziju a muzu dal sirit jeho poselstvi.Je to velka cest.Milujte MJ on si to neskutecne zaslouzi s pozdravem Petr.
    • sasa87

Re: Michael

ZNÁM MÁLO MUŽŮ KTEŘÍ POSLOUCHAJÍ MJ JÁ JSEM MJ TAKY POŘÁD VĚRNÁ A TO UŽ 16LET OD MÝCH 7LET A BYLA JSEM TAKY NA JEHO KONCERTĚ A BYLO TO MOC PĚKNÉ MOC RÁDA SE SEZNÁMÍM S FANOUŠKEM MJ.JÁ MJ POŘÁD MILUJI IKDYŽ UŽ TU NENÍ A MILOVAT POŘÁD BUDU.A SRDCE MĚL OPRAVDU MOC VELKÉ.
    • tea301

Re: Michael

krásně řečeno *4* obdivuju tě, že ho máš rád už tak dlouho a pořád mu zůstáváš věrný a závidím ti, že jsi byl na jeho koncertech muselo to být něco úžasného *4*
  • sasa87

AHOJ HOLKY

TAK JAKÉ BUDEME DNESKA ŘEŠIT ZA TÉMA CO?
    • tea301

Re: AHOJ HOLKY

mnoo ... http://allmichaeljackson.blog.cz/09 07/michael-jackson-kouri-chycen-s-c igaretou

co říkáte na tohle? *7*
      • emo-anne

Re: Re: AHOJ HOLKY

myslím si že je to figurína je takovy leskly...navic stejna figurina je akorat ze bez te bundy v madam tussand v anglii...
      • anet.k

Re: Re: AHOJ HOLKY

taky jsem ho s cigaretou chytla už tady na osobnostech :)
      • Re: Re: AHOJ HOLKY

sim tě myslím, že Michael kouřil? NIKDY! Jestli to je vůbec on, tak jí má jenom v ruce, ale v životě by nekouřil...
        • tea301

Re: Re: Re: AHOJ HOLKY

NE *4* nemyslim, že kouřil, jen mě ta fokta zarazila *4*
  • tea301

ahojky

ahojky je tu dneska ještě někdo? *15*
    • sasa87

Re: ahojky

JÁ JSEM TU TAKY.
    • anet.k

Re: ahojky

určtitě nekdo jo *3*
      ahoj
      • tea301

Re: Re: ahojky

*15* ... první známá tvář *4* jak se máš?
        • anet.k

Re: Re: Re: ahojky

Mám dnes nějakou zvláštní náladu.....nic se mi nechce psát na blog....spíš nuda a zničenost *15*
          • bibavi

Re: Re: Re: Re: ahojky

http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-420339 a to je tak krásneeeeeee *3* *14*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

Kráááááásná :)
          • tea301

to já se mám uplně božsky byla sem dneska upa zničená tak sem si šla ve tři lehnout a probudila sem se až ted o půl osmé a zdáli se mi ale sny *15* *15*
            • anet.k

tak nepovíš jooo? tak si to nech pro sebe mno
            • tea301

alë notak ... ANOO *14* *14* *15* ale co to ti nepovím *15*
            • anet.k

tak to máš dobrý....To musely být nějaké zajímavé sny, když ses měla tak božsky :D.
              Bylo to něco i o Michaelovi?
        • bibavi

Re: Re: Re: ahojky

ahoj ja som tu tiež *3* ahojky *15*
          • tea301

ahojky *4*
            • tea301

je tady moc krásnej *14*
            • bibavi

http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-421901 jadna pekna fotečka a jeho krasny usmev *14* *14*
  • zdeuu

plakát

Dnes jsem si koupila popcorn a další plakát s MJ do sbírky, jaksi mi dochází místo na zdi, u ho nemám kam dát, ale pro MJ si místo najdu vždy, a taky se mi po něm strašně moc stýská, dnes v rádiu hráli HEAL THE WORLD, kráása *14* *4* *14*
    • anet.k

Re: plakát

Taky jsem si ho dneska koupila :)
      Jinak před chvilkou na rádiu hrála písnička MAn in The mirror co jsme tam poslala :)
      • zzj

Re: Re: plakát

a co je to za plakat myslim jak tam vypada *15* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: plakát

je nepopsatelnej :D
  • mischicka

:))

Tady je pár foteček, které by nám mohly zpravit náladu *4* *9* Schválně sem hledala úsměvy :)

http://www.amoeba.com/dynamic-images/blog/Amoebite/michael-jackson-3.jpg

http://bestofmichaeljackson.jclondon.com/wp-content/uploads/2009/08/Photo-MJ-Bad-Era-5-Smile-Micheal-Jackson.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2532/3707982938_ee16384fb0.jpg

http://michaeljacksonebmeier.files.wordpress.com/2009/07/michael-jackson-presse-1.jpg taky vám na týhle fotce připadá že je smutnej nebo uraženej? *7*
    • terullka00

Re: :))

to je klása!!! a na tý poslední fotce mi připadá že ne že to jen tak dělá *3* *15* *14* *14*
      • mischicka

Re: Re: :))

jj ale dobře to dělá *15* *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit