Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terullka00

oči

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/83492 má nádherný oči!!! *14* *14* *3* *4*
    • zzj

Re: oči

uplne nadherne !
      • mischicka

Re: Re: oči

*14* ňuch ňuch krásný *14*
  • zzj

Ahoj

ahoj *9* tak jak se mate? *7*
    • terullka00

Re: Ahoj

já taky na nic.. *9*
      • zzj

Re: Re: Ahoj

nema nekdo navod jak si zlepsit naladu aspon trosku? *7* *9*
        • terullka00

Re: Re: Re: Ahoj

no já nwm..třeba si pustit nějakou super písničku od Majkího..ale to je jak pro koho někoho to spraví a někomu to zkazý náladu ještě víc... *9* *5*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: Ahoj

me se pak zacne jeste vic styskat *9*
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

hm..to jo *9* ..tak si skus pustit někoho jinýho..nebo jít ven s kamarády..nebo koukat na obrázky zvířátek..napadlo mě to protože ted hledám informace o šimpanzi na referát na příroďák.. a ty obrázky na seznamu když si zadáš šimpanz sou fakt klásný *14* *15*
    • mischicka

Re: Ahoj

*9* já se mám tak nějak nijak *9* furt nemůžu uvěřit tomu že to už bude rok... a jak se máš ty? *7*
      • zzj

Re: Re: Ahoj

ja taky nn je to neuveritelne !! *9* mam se hodne blbe porad se mi styska po MJ *9*
  • terullka00

:(

ahojky lidi..tak sem tu..jak se máte? u mě nic moc pořád na to musím myslet - 11 měsíců a den a na to že už to bude za chvíli rok.. *9* *9* *9*
  • mj22

:(

Nebyla jsem tady 2 dny a jak vidím nálada klesla hodně dolů *9* ale u mě taky..už je to 11 měsíců a 1 den *9* *9*
  • terullka00

páček

tak lidi já už pádim, tak se tu mějte hezky a zkuste ještě zbytek večer přežít těch 11 měsíců *9* a doufám že vám to vynahradí sshss s MJ *3* *5* tak se tu mějte dobrou *4* *3* *4*
  • baluska1

?

Holky jakou písničku byste zpívaly You are not alone a nebo Will you be there..já totiž přemýšlím že s kámoškou půjdeme do toho česko slovensko má talent..a nemůžu se rozhodnout ;)
    • terullka00

Re: ?

mě se líbej obě mocinky!!! ale ohledně hudby textu atd.. asi you are nor alone *3* - bych řekla já *4*
      • baluska1

Re: Re: ?

děkuju..to mi jde stejně nejlíp..mám čas do 27.6 to natrénovat..a etě jsem přemýšlela mě se líbí Bob..z rebelů..bo od celine dion..my heart will go on,bo to love you more..ae asi michaela..a nebo jsem chtěla od kellyho I believe I can fly
    • sasa87

Re: ?

TO JE OPRAVDU MOC TEŽKÉ ŘICT OBĚ PISNIČKY JSOU MOC HEZKÉ ALE JÁ BYCH BRALA You are not alone TO JE MŮJ NÁZOR.
  • sasa87

AHOJ LIDI

KOUKÁM ŽE TU DNESKA JE MOC VELKÉ SMUTNO A ŽÁDNÉ TÉMA TU NENÍ ANI SE NEDIVÍM.
  • terullka00

... ;(

holky mě je tak smutno..! *9* *9*
    • sasa87

Re: ... ;(

mě je taky moc smutno
  • anet98

Ahoj

Ahoj všichni. Tak dnes je to už 11 měsíců. To je hrozné. A jak se máte? Jo a tady je odkaz na moje zatím nedodělané stránky: http://www.majkyjackson.estranky.cz /
    Upozorňuji že tam není žádné psaní jen fotoalbum. Až bude čas tak to musím pořádě všechno na těch stránkách dodělat a vyladit. Zatím se tu mějte. Už musím pa. *4*
  • sasa87

vrat se prosím

MJ vrat se prosím moc nám tu chybíš ne jen mě ale celému světu který tě moc miloval samozřejně jen ti lidé kteří tě měli rádi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit