-
:-(
Už jedenáct měsíců :_(...strašně rychle to utíká!nedokážu si pořád uvědomit že se to stalo skoro před rokem! *9* -
ahoj
11 měsíců *7* *9* To nemůže být pravda... *9* *9* Miluju tě MJ moooooooc ! *9* *9* *9* -
AHOJKY LIDIČKY
Tak dneska to je 11 měsícu co MJ už mezi námi není a já se stím nemůžu smířit že už nikdy nevyspoutí.A pořád ho moooooooc miluji a budu milovat. -
-
Re: AHOJKY LIDIČKY
ja ho taky bude porad milovat !!! *14* *14* moc mi chybi moc moc *9*
-
-
11 mesicu
dneska je to 11 mesicu co tu MJ neni!trasne rychle ten cas leti! zachvili to bude rok *9* *9* strasne se mi styska *9* chci aby se vratil!!!!! I LOVE YOU 4EVER !! -
-
Re: 11 mesicu
Nepřihlašuji se jsem ve škole..ano letí to jako něco..než jsem se otočila tak to je rok..necelý..chjo to je strašný..a ještě umřel Petr Muk..taky dobrý zpěvák..já ho před Michaelem poslouchala tak 4 roky..začala jsem v 8 letech..do 12..potom jsem poslouchala 50 centa..a pak Michaela..
http://www.youtube.com/ watch?v=HN3cAiIxwHM
Ale na toto video se koukněte..je docela šikovná.. -
-
Re: Re: 11 mesicu
jj uteklo to jako voda *9* *9* Petr Muk byl dobry zpevak ale moc jsem ho neposlouchala mel dobre pisnicky *3*
jj je dobra !!! ma talent *4* *4*
-
-
-
pp
tak už musim pp a sshs s MJ *3* *15* *15* *4* *14* -
Čauves lidi!!
čauwes lidi, tak jak se máte? jsem bohužel jen na chvilku.. *9* -
pp
tak ja valim do hajan *4* *4* pp a sshss s MJ *14* a Kubi drzim palecky *4* *4* -
zdravím
zdravím osobnosti... Michaela *14* a vás všechny tu *4* ja se máte? *15* -
.
Zítra ve škole budu tančit před celou školou v tělocvičně tance od Michaela.Ředitelka mě požádala abych zatančil na jeho počest k 11 měsícům.Já jsem to hned přijal!Bude to pro mě veká čest tančit na počest mého boha!Michaeli veď mé nohy abych mohl být aspoň trošku dobrý jako ty! -
-
Re: .
taky ti dubu držet palce. -
Re: .
tak to budu drzet palce at se ti to povede jako me ikdyz ty tancis vic takncu nez ja *1* a na jam a scream budes imiovat nebo nakonec nn? *4* -
-
Re: Re: .
Ano,budu ho imitovat.Děkuji za podporu všech a hlavně tvojí čičino! =* -
-
Re: Re: Re: .
tak to ti bude drzet palce dvojnasob ale ty to zvladnes !! jj a ahoj a pekne se vyspinkej ale SAM beze me !!
-
-
-
-
pola
ehm to jsem já jenom nejsem přihlášená *3*
Jestli to ještě nevíte, tak dneska zemřel, řekla bych, že významný zpěvák českého popu a to Petr Muk. Pro mě to byla dost rána, když jsem to četla, protože dřív, pamatuju si, když jsem byla malá tak jsem ho docela poslouchala (bylo mi tak 7 let) Nějaký jeho písničky jsou fakt hezký...
Takže R.I.P. Petře... byls fakt dobrej...