-
Uf
Tak právě teď jsem dokončilanreferát o Majkim...piplám se s tím 2 hodiny,ale on za to stojí *14* jako když se na to teď tak dívám tak když to přepíšu,tak to bude asi tak na takový 3 listy A4 *15* *15* to než někdo přečte... *1* ale tak ono ani nejde krátce napsat co všechno udělal,za těch 45 let co je na výslunní *14* *14* *1* ..no tak já to půjdu přepsat,možná se tady ještě ukážu,zatim ahoj *4* -
-
Re: Uf
s tím souhlasím...já když sem měla projev na téma MJ a jeho život tak sem to měla taky na tři strany A4...ale to se fakt nedá sepsat krátce..mě ten projev trval prý něco kolem 16ti minut *3* -
-
Re: Re: Uf
No to je taky dobrý *1* učitelka dějepisu nám řekla ať napíšeme referát o naší nejoblíbenější osobnosti(měla nějakou dobrou náladu a tak jsme si mohli vybrat,co jsme chtěli *1* ),já jsem ani vteřinu nepřemýšlela a řekla jsem si,že udělám referát o MJ *14* no a tak jsem si říkala:to bude krátký,tak na 1 stránku.. *1* no a když jsem to doma sepisovala tak to bylo ve finále 2 a třičtvrtě stránky napsaný drobným písmem *1* ale to se fakt nedalo napsat stručně *4* *1*
-
-
-
repeat
ttp://www.youtube.com/watch?v=oDqO 5iiPoog&feature=related
ZOHLE JE ALE O MNOHEM LEPŠÍ NEŽ TO ŽE JSME MISTŘI *15* -
-
Re: repeat
tak lepsi nez to ze jsme mistri nn ale je to uzasne !!! *1* *3* *15*
-
-
MS a MJ
po vyhranem MS v Nemecku by mmohlA prid sparava z Ameriky ze MJ zije a je v pradku !! ze v Londyne to roztoci na 50 koncertech !!! *15* takze si zitra kupuju noviny a at to tam vidim na kazde titulce !!! *4* VRAT SE PROSIM MJ *9* *14* -
-
Re: MS a MJ
Máš pravdu.Mohl by se vrátit.Tak moc by si přál všem ukázat že má na to odtančit těch 50 koncertů.Chtěl to všem natřít a pak příjde ten ,,doktot" a zkazí život nejen jemu ale i jeho fanouškům,jeho dětem a celé jeho rodině a přátelům.Strašně moc mi chybí.Moje kámoška Vendi mi psala že to bude časem lepší ale to není pravda tohle nikdy nepřebolí. *9* Je tu ale stále ještě mizivá naděje že by třeba mohl žít ale je opravdu mizivá... *9* *9* -
-
Re: Re: MS a MJ
moc mi chybi a strasne moc moc chci aby se vratil!! porad v to nejak verim ikdyz asi nesmyslne!!! zitra to bude 11 mesicu co je pryc *9* *9* a navic se zitra jeste fotime takze se budu muset pretvarovat a zase tam budu vypadat jak ten nejvetsi DEBIL !!! *16* ale na to jsem uz zvykla *15* *15* -
-
Re: Re: Re: MS a MJ
já zítra končim 4 ročník ale pro mě to neí zrovna moc štastné protože zítra to bude přesně 11 měsiců a já dostanu vysvědčení.Ale při maturitě budu mít obrázek MJ kterí mi přináší štěstí. Ale na MJ nemůžu zapomenout i když se učím pořád na nej musím myslet. -
Re: Re: Re: MS a MJ
hele zzj vieš to , že Michael je preč tak dlho trapy nas všetkych *8* *8* ale ja si zakaždym hoverym ,že žije v našich srdciach a tam kde je mu je lepšie už mu konečne nikdo neubližuje ,netrapiho ani neohovaraju *8* a ten hokej to vaši zahrali fakt peknesom im fandila aby ste to tym rusakom natreli *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: MS a MJ
ja vim ze je mu tam asi dobre ale me vubec !!!
mu se zivot treba zlepsil ale me asi ticickrat zhorsil!!!
on uz treba nad nicim nepremysli a je spokojeny v nebicku ale ja se trapim a jsem zdrcena tim kde ziju!!
takze se mi nediv ze ho chci zpatky!!!
-
-
-
-
-
JOOO!!
Heeeeej,včera hokej,to bylo mooooc!!! *3* *1* sem byla tak strašně vynervovaná,že to snad ani neí možný *15* *15* ale hlavní je,že JSME MISTŘI SVĚTA!!! *14* *14* *14* *4* *4* a i bez největších hvězd z NHL *5* a to nám nikdo na začátku MS nedával vůbec žádnou naději *16* a hele!!!Porazili jsme favorizovaný Rusko *4* *4* byli teda na*raní jak něco *15* *15* jak si hned ty stříbrný medaile sundávali z krku *1* *1* a taky jsme šťastná proto,že kdyby teďka vyhráli,tak by to bylo jejich třetí zlato v řadě a to se zatím podařilo jenom nám čechům *3* to jsme jim nemohli prostě dovolit a taky nedovolili *1* ale největší hvězda je stejně Vokoun,pak Rolinek no a samozřejmě Jarda Jágr *1* *4* *4* -
-
Re: JOOO!!
jj Vokoun je úžasný *4* skoda ze si Štěpánek nezachytal chudáček *9* ale jsme mistri !!!!! jooooooooo *14* *15* -
-
Re: Re: JOOO!!
to byly teda nervy. ale stálo to za to. je vidět, jaký jsou rusáci egoisti, když neunesli prohru... dneska na čt4 dávali oslavu živě ze staromáku. dost lidí a naši hokejisti úplně šťastný, je vidět, že to pořádně oslavěj. a taky že maj co slavit! *4* -
-
Re: Re: Re: JOOO!!
jj maji co oslavovat !!! jsem tam chtela jet ale otec mi to nedovolil!!! hajzl !!! a ct4 neboli ,,satelit" nemame takze jsem se nemohla divat *9* *9* ale jsou uzasni !! *4* a moc jim gratuluju !!!
-
-
-
Re: JOOO!!
ostatní smajlíky si domyslete *1* *1* -
-
Re: Re: JOOO!!
Však úplně nejlepší. *3* Nás nemůže nikdy porazit Rusko.v ničem...Nejlepší beztak byl Jágrův úsměv *15* Můj táta dokonce uhodl kolik vyhrajem se klidně mohl vsadit. *1* Kam se na nás hrabe nějaky Rusko.jsme maly rozhlohou ale velcí hokejistama. *15*
-
-
-
dancing
http://www.youtube.com/watch?v=oDqO 5iiPoog&feature=related
*15* *15* Nic lepšího jsem v životě neviděla.Zas ty jeho pohyby. *1* a jak si prohrábne vlásky. *14* I LOVE IT -
Moonwalk
jsem v pátek učila svou šestiletou sestřenici moonwalk. *15* Když to udělala poprvé tak jen šla do zadu. *15* Ale později se to dobře naučila *1* Je to taková spomalená verze moowalku *3* Pak jsem se jí ptala jestli má Michaela ráda a ona že jako jo ale je prý škaredej protože zemřel... *9* -
-
Re: Moonwalk
ja bych se taky chtela naucit moonwalk ale jaksi mi to nejde *9* uz jsem to vzdala ale jeste se k tomu vratim *15*
-
-
ähojky
ahojky *4* *4* jak se mate ? ja vyjmecne uplne uzasne !!! kvulii hokeji *15* *15* *15* aspon neco mi zvedlo konecne naladu !!! ale jak to znam tak zachvili zase budu smutna *9* *9* ale zlatou nam uz nikdo nevezme !!! *3* *3* *3* *3* JSEME MISTRI *14* *14* -
-
Re: ähojky
A pak že je sport jen pro chlapy *15* Gol ve dvacáté sekundě *3* Nejlepší *1* WE ARE THE CHAMPIONS *1* Jinak se mám dobře dík za optání *3* -
-
Re: Re: ähojky
jj *4* dekuji hosi !! *15*
-
-
-
Michael a hokej
jak jste se tady bavily jestli ho sledoval tak já si myslím že hokej nesledoval,protože jsem vyděla video na kterým se ho pteli jestli sleduje fotbal a on řekl,že o fotbale nic neví.Tak to bude asi u hokeje to sami.Možná sledoval basket *15* -
-
Re: Michael a hokej
ja byych chtela aby ho sledoval ale myslim si ze ho nesledoval spis ten basket nez hokej -
-
Re: Re: Michael a hokej
a ty jsi hokejová fanynka? *7* -
-
Re: Re: Re: Michael a hokej
jj od chvile co jsem umela zapnout televizi! *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael a hokej
*15* A i ho hraješ nebo jen sleduješ? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael a hokej
ja bych ho rada hrala ale jaksi ja neumim bruslit a nez ja se to naucim tak bude ten udajny konecano jenom sleduji sveta!!! *4*
-
-
-
-
-
-
MJ
http://foto.osobnosti.cz/prince-mic hael-jackson-i-373801
No není to roztomilé *3* -
-
Re: MJ
tak to le krasne *3* a tan jeho usmev *14* *14* *15* -
-
Re: Re: MJ
S jeho úsměvem se směje celý svět *14*
-
-
-
??
jE TU NĚKDO..NEBO VŠICHNI JSTE U TV??:D -
-
Re: ??
já sem teď přišla z našeho náměstí v PT!(docela pořádnej rambajs =o) ) musim uznat,že si to zasloužíme (narozdíl od rusů)že jo.....
-