-
...
MJ Je nej ale nechapu proc cela nase trida mu nadava *16* nesnasim je!!!
*14* i love you Michael *14* -
-
Re: ...
nevšímej si jich, hlavně že máš Michaela ráda Ty. *14*
-
-
hmmm
Michael má tolik pěknejch fotek, a vy jako tu hlavní dáte zrovna tuhle.. z doby, kdy byl vyřízenej těmi neustálými procesy apod... co sem dát třeba fotku z doby, kdy byl šťastný a nepoznal zákeřnost zlých lidí?? 80. léta například... než schytám negativní hlasy za to, že se mi jako fanynce nelíbí na fotkách z období soudů apod., aspoň o tom uvažujte *5* díky.. -
-
Re: hmmm
ode mě získáš jenmo souhlas....ale my s tím nic neuděláme... -
-
Re: Re: hmmm
Děkuji *4* A kdo k tomu má oprávnění? Nějaký správce? Kdyby jsme ho kontaktovali tak by to nějak šlo ne? *4* -
-
Re: Re: Re: hmmm
šlo by to, napiš Angie 72 ta tady ty fotky mění. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: hmmm
Jsem asi nějaká divná ale mě se na té fotce líbi. *3* I když je to fotka z pro něj tolik smutného období. A není se čemu divit že ho to tak sebralo když byl absolutně nevinní. Beztak si myslím že by tu jako hlavní fotka měla být fotka z posledních let. Smiřte se s tím takhle prostě vypadal. Takhle překrásně a seriozně i když křehce *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hmmm
To bylo moc hezky řečeno *3* *14* -
Prostě každý má jiný názor a každému se hold líbi něco jiného. Ale osobně ¨bych Michaelovi pěkně vyčinila za to že řekl že se na sebe ani nemůže podívat do zrcadla. Kdybych byla Michael tak bych se od zrcadla neodlepila. *14* -
ano vypadá na ní krásně,ale stejně si myslím,že by nějaká fotka z 80,90 let by byla lepší.... -
Ano, každá doba měla kouzlo, a nesmíme přece zapomínat i na to, že tu byli lidi, kteří nám chěli našeho Michaela zničit. Chtěli ho dostat na dno, ale on se nikdy nedal, a vždycky bojoval. Tak jé úplně jedno jestli je tu fotka právě z tohohle období, nebo např. z Bed.
Já osobně nemám ráda tuhle dobu, kdoby taky měl, ale tohle je pravda.
Michael byl vždycky kouzelný, a určitě šťastný, měl přece o kolo sebe tolik hodných a upřímných lidí, a těch bylo naštěstí hodně. A teď je taky šťastný...nevěříte? Tak se každej večer podívejte na nabe, a ta nejzářivější hvězdička je náš Majký, náš překrásný andílek *4* *4* -
To jsi zuzanka666 napsala moc pěkně. *4*
-
-
-
-
-
-
Brno
Ahojky, dneska jsem byla v Brně a viděla nějaký alba s Mikem, bylo tam Essencial a ještě nějaký, teď už nevím jaký. Potěšilo mě to. *3* -
pro fanoušky Michaela Jacksona
Ahojky lidičky Michael má pisničku Hollywood Tonight na t-musik chart jako novinku ale aby tam mohli být musí postoupit s novinek tak prosim hlasujte pro Krále popu.Ahojky -
-
Re: pro fanoušky Michaela Jacksona
už jsem hlasovala *3* včera i dneska....tak až zase zítra *4* -
-
Re: Re: pro fanoušky Michaela Jacksona
Jak se hlasuje nebo spíš..kde :-) -
-
Re: Re: Re: pro fanoušky Michaela Jacksona
Hlasujeme pro "Hollywood Tonight" v novinkách :-)
http://www.t-music.cz/t-music- chart/ -
-
Re: Re: Re: Re: pro fanoušky Michaela Jacksona
http://www.t-music.cz/t-music-chart / -
Re: Re: Re: Re: pro fanoušky Michaela Jacksona
A to stačí si tu písničku pustit a už hlasuju? :D Já se v tom moc nevyznám :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro fanoušky Michaela Jacksona
HLASOVÁNÝ BYLO POUZE DO DNEŠNÍHO DNE DO 12.HODIN DALŠÍ HLASOVÁNÍ POKUD POSTOUPI BUDE OPET VE ČTVRTEK AŽ DO PONDĚLÍ DO 12HODIN. -
Re: Re: Re: Re: Re: pro fanoušky Michaela Jacksona
najedeš si na novinky, a klikneš na hlasuj *3*
-
-
-
-
-
-
gaga
you love me
Papa-Paparazzi
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: gaga
tata tata zvrací *15* *15* -
Re: gaga
Proč tu píšeš o gagA?Běž si to psát do jiného fanclubu! -
-
Re: Re: gaga
sis spletla fanklub, ne? *7*
ale jestli chceš psát o Michaelovi, jak je super, tak to klidně můžeš *1*
-
-
-
Ahojky
Ahojky lidičky, jak se máte, já se mám super. *3* -
-
Re: Ahojky
ahoj Jani, jojo jde to. Šak máme víkend ne, tak musí být dobře *15* *15*
-
-
Ayuna
Besta: Ahoj, tak jsem zde, registrovala jsem se(-: Objevíte se, co jste tady, 25/06 na nějaké pitení akci v Pze?Jistě nějaká bude.Můj "domovský web" je www.michaeljacksonweb.cz *4* -
Malínká akce
...Co kdybychom na youtube,stream a videjích kde je MJ a webech o MJ a napsali do komentářu,aby se lidi kteří zbožnuji Michaela♥♥(nebo ho mají aspon trošičku rádi) aby se sem zaregristrovali a přidali se do fanklubu MJ,aby se MJ dostal aspon' na třetí místo.. *9* Nebo taky můžeme udělat takovou stránku na facebooku..atd..atd.. :-) Snad to pomůže...Jdete do toho se mnou? -
-
Re: Malínká akce
Myslím, že je to úplně zbytečný :D -
-
Re: Re: Malínká akce
Možná že je,ale už se tu někdo přihlásil *1* *1* funguje to *15* *3*
-
-
Mě je to celkem jedno abych pravdu řekla. *15* -
Jo a ten Besta,jsem opravdu já a ne nějaký fanoušek který se za mě vydáva *15* *15* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Malínká akce
Já si osobně myslím, že je úplně jedno na kterým místě Michael je. neříkám, že by mě nepotěšilo, kdyby byl první, to jo, zahřálo by mě to u srdíčka, ale vy si myslíte že Miley bude dlouho první?Nechci urazit její fanoušky ale Miley a Michaela prostě nemůžeme srovnávat.a i když ona je první, tak Michael je někdo, je nejlepší, je to velký člověk s velkým srdcem, a dokázal velké věci a je úplně jedno na kterým místě je. u mě bude vždycky první. Ve všem. *14* *14*
-
-
Samozřejmně lepší by bylo První místo..ale říkam aspon! to třetí *9*
-
-
MJ
V očích si měl čarovné kouzlo,
tvůj úsměv, smích, to vše do paměti se nám vrylo.
Své srdce si měl na dlani,
nikdy ses nikomu neotočil zády.
Pomáhals dětem a dobrým lidem,
chtěls dát lepší život všem.
V tvém srdci vždy byla láska a nikdy žádná zloba,
jako anděl sestoupils k nám zhora.
Hudba a tanec byly tvým životem,
odhodlání a bojovnost si v krvi měl.
Byls člověk, který dokázal velké věci
a to všichni víme přeci.
Vždycky k tobě budu vzhlížet s tím největším obdivem a uznáním,
za tvůj talent, lásku, umění a obětavost si tě nesmírně vážím.
*14* *14* *14* -
-
Re: MJ
Nádherné, co k tomu víc dodat *3* *14* *14* *14*
-
-
The taming of the shrew
nehádejte se tu kvůli Rytmusa lidi! *15* jenom jsem vám chtěla říct,že jsem včera viděla film s Elizabeth Taylor- The taming of the shrew(zkrocení zlé ženy) a můžu jedině doporučit! Elizabeth je tam prostě perfektní *4* a jinak nemáte někdo fotku Cher s Michaelem?? potřebuju to do školy *15* -
-
Re: The taming of the shrew
http://www.reddingnewsreview.com/im ages/michael-jackson-6.jpg
http:// michaeljackson4eva.files.wordpress. com/2009/07/cher-and-michael-jackso n.jpg -
-
Re: Re: The taming of the shrew
děkujuuu *4* -
-
Re: Re: Re: The taming of the shrew
Ten film s Elizabeth je opravdu skvělý jako spousta jejích filmů, třeba i klasika Kleopatra. A fotka Michaela s Cher????? *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: The taming of the shrew
Ta druhá je hezčí. Ale MIchaelovi to sluší na obou:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: The taming of the shrew
jo jsou obě hezké *14* sem to potřebovala na ukázku The Best Singers Of All Time-do ajiny *15*
-
-
-
-
-