Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

ZANESSKAAAA, protože opravdu nevím, prosím, můžeš mi napsat, co Rytmus dokázal??? Píšeš, že toho dokázal dost... Tak co třeba? Stačí tři příklkady toho, co v životě dokázal...protože podle mě je to machýrek, kterej se jenom předvádí. A to co předvádí je trapny...
    • zanesskaaaa

Re: zanesskaaaa

Buď od té milosti a přestaň tu "vyřvávat" moje jméno, k ničemi Ti to nepomůže. A ani slovíčkařením mě taky nějak nerozhodíš, já vím, co jsem napsala a jak jsem to myslela, a to Ti musí stačit.
      Nechci tu řešit Rytmuse, když je to diskuse o Michaelovi. Jen mě naštvalo to, že on kdyby Michaela nějak urazil, tak je to špatný, ale když urážíte vy jeho, tak je to všechno v pořádku.
      • Re: Re: zanesskaaaa

Dík za odpověď. Pěkně jsi mi vysvětlila co dokázal...asi to ani Ty sama nevíš, ale už to neřeš. A opravdu mi stačí, že Ty víš co jsi napsala a jak jsi to myslela. A nešlo mi o to Tě rozhodit. Jenom mě to zajímalo a myslela jsem si, že mi prozradíš co dokázal...Ale nic...I přesto díky.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: zanesskaaaa

No, ale to, že asi neumíš pořádně číst, už není můj problém. A nemáš zač, s velkou radostí jsem Ti vyhověla.
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: zanesskaaaa

Nechápu proč se tady hádáte kvůli takové blbost. Michael a Rytmus se opravdu nedají srovnávat. Každý z nich je na jiné urovni a každý z nich udělal něco dobrého, i když u Michaela je toho víc. Měli byste to prostě brát tak že Rytmus chce provokovat, být výstřední a třeba to ani nebyl myšleno PROTIMICHAELOVSKY. Nemá cenu abychom se tu kvůli tomu hádali a slovíčkařili. Nemá to cenu. Pro miliony lidí na světě zůstane Michael jediným králem popu a žádná Rytmusova slova, nebo písen to nezmění. To mi připomíná že si tu písen pouštěl dnes ve škole jeden spolužák co má taky rád Michaela. *15*
    • mischicka

Re: zanesskaaaa

nech ji *3* je to její názor tak jí ho nebudem brát... Rytmus v tý písničce ani klipu o Michaelovi nic neříká, tak sme ho zdrbali a už přestanem ok? *7* *4*
      • miissjackson

Re: Re: zanesskaaaa

Jak můžete srovnávat Rytmuse s Michaelem ??? *15* *15*
        Já se musíím smáát!! *8* *15*
        "HAHA"
      • Re: Re: zanesskaaaa

Já už teď neřeším tu písničku nebo klip. Mě opravdu zajímá, co Rytmus dokázal... Protože odepsala
        "možná Rytmus toho v životě
        nedokázal tolik jako Michael".
        A to MOŽNÁ mě dost překvapilo, tak jenom chci vědět co v hudbě, nebo v životě tak úžasného dokázal..., protože já si myslím, že URČITĚ toho nedokázal tolik co Michael. To je všechno. Nikomu názory neberu, ani nevnucuju, je mi jedno co kdo poslouchá...
  • terullka00

...

jaj.. *15* ženský klídek .. *15* se tak nerozčilujte kvůli nějakýmu videu .. stejně s tim nic nezmůžete *15* *4* *4*
    • janikoz

Re: ...

To máš pravdu,ale stejně nás to štve. *10*
  • Paris

Happy Birthday Paris Jackson :-)...tedkom jsem si vzpomněl že ma Paris narozky
  • Jebe

Co udělal Rytmus v klipu Jebe?
    • besta

Re: Jebe

Aha už jsem to viděl...Mareš má pravdu http://www.youtube.com/watch?v=ROA4 d5UWKF8
      • besta

Re: Re: Jebe

Viděli jste to někdo? :D
        • janikoz

Re: Re: Re: Jebe

Já jsem to viděla. Zpíval Já jsem King of pop! Michael je přece král! A ne nějaký Rytmus. *10* *16*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Jebe

Já nechcu rypat ale mě se ta písnička líbí a vůbec mi nevadí že se označuje za King Of Pop. Kdyby ale měl na Michaela narážky a v klipu by Michaela urážel tak to už by mě vadilo. Tenhle výrok patří prostě k jeho image ostrýho týpka. PS v tom klipu není ani jednou Michael ukázán že ne? Viděla jsem ten klip ale ne celej.
            • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: Jebe

a nebo tam mohl zaspívat já jsem King of debil..... *15* *15*
            • mischicka

*8* Mnoo. je to kkt *15* Prostě už neví co má vymýšlet za text... vlatně mě se ta melodie aji celkem líbí... mohl tam aspoň zpívat "Já som king of hop" např *15*
            • zuzanka666

Jo máš pravdu je děsně namachrovanej.Ale popravdě mu vážně jebe na kebuli. *15*
            • misuleee

a vidělas jak říká v tom metru že tu natáčel jebnutej Michael Jackson? Podle mě je prostě Rytmus jenom namachrovaný týpek *15*
            • janikoz

Nene v tom klipu Zuzanko MJ není ani jednou *9* *15*
    • misuleee

se na to podívej....ale pozor,ať nerozbiješ počítač!! *15*
  • anet.k

Já taky...

Děvčata, tady máte teda krásný příspěvky :) Mám z toho velkou radost, že Michaela stále milujeme a čím dál víc. ♥ Taky si to hodně často uvědomuju, ale nejvíc, když se podívám na nějaký jeho klip, například Thriller, ten je prostě nejlepší, nebo hlavně This is it.
    A ještě něco. Poslední dobou začínám moc moc často poslouchat Jackson 5. Ne, že bych je neposlouchala nebo neznala jejich písničky, ale moc mě předtím až tak nezajímali a poslouchala jsem víc jenom samotného Michaela. Ale když se pořádně zaposlouchám do toho krásného Michaelovýho mladého hlasu, je to fakt něco nádhernýho. Sice to byla na jejich věk až moc velká dřina a ještě Joseph, ale o to víc kluky obdivuju. Jinej dnešní blbec by se jim vysmál do ksichtu, že tohle je stará hudba a já nevím, co, ale pro mě jsou úžasní =)
    Jinak nedozvěděli jste se nebo nečetli jste něco nového o Elizabeth? *7*
    • monikam

Re: Já taky...

Anet já si například nemyslím, že je to stará hudba, já si myslím, ale možná je to jen můj názor, že 70. a 8O. léta byly nejlepší. celkově si myslím, že Presley, Beatels, Jeckson5 i samotný Michael byli ti nejlepší, že jejich hudba je nesmrtelná a že byla dělalá s tou největší láskou a nasazením, že to byli oravdoví zpěváci....dnešní moderní hudba (né že bych ji neměla ráda nebo ji neposlouchala),ale myslím si že jsou to "umělci", kteří se tu moc dlouho neohřejou.je to jen můj osobní pocit...ale já i kdybych Michaela neměla ráda (ale šíleně ho miluju), tak bych k němu měla vždycky úctu, protože mít takový talent, to opravdu nemá každý, a on byl dokonalý....ve všem *14* *14*
      • anet.k

Re: Re: Já taky...

oukej, já je vůbec nepovažuji za starou hudbu, ale vemte si třeba svýho spolužáka (pokud chodíte do školy). Já nevím, jak vy, ale já si to teda dokážu vybavit. *15*
      • janikoz

Re: Re: Já taky...

Stoprocentně souhlasím Mony. *3*
        • mischicka

Re: Re: Re: Já taky...

Taky souhlasím *4* Dnešní zpěváci si myslí, že když jim jejich první písnička upěje tak že ta druhá nebo teba pátá taky uspěje... a fláknou videoklip k nějaký...huh...příšerný *15* No a myslím ti "zpěváci z minulosti" - nevím jak jinak to mám nazvat- to promýšleli *14* *3* Samozdřejmě nemyslím všechny zpěváky *3*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Já taky...

I já souhlasím. To byla aspon hudba, která je populární i v dnešní době. Dnešní zpěváci se vždy po chvílí omrzí a za třeba deset let po nich abi pes neštěkne.Zatímco můj milovaný MIchael a mí milovaní Beatles jsou pořád top umělci a prostě na ně ti ,,moderní" nemají. Umění je prostě podle mě to co se nikdy neomrzí a co je tu po dlouhou dobu. Michael, Beatles ale i ti další jako třeba Cher, Stevie Wonder a mnoho dalších legend jsou nezapomenutelní.
  • misuleee

Jebe

viděli jste ten klip od Rytmuse "jebe"?? jdete ho zabít se mnou?? *16*
    • mischicka

*16* věděla... sem vám to rači ani neříkala páč by vás to rozčílilo.. mno je to vůl, jestli mu to nevadí využívat mrtvýho člověka tak to je jeho problém a jemu jebe..
      • zanesskaaaa

Využívat ? Tak vidím, že jedinýmu, komu tu jebe jste vy. Tomu se musim jenom smát.
        • mischicka

Se směj viď *15* taky se můžu smát *15* to každej může... *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Jebe

Ironie. Co už.
            • mischicka

ironie je potřeba v každý situaci *3* *15*
        • monikam

promiň,ale tobě přijde normální, když řekne, že je King of pop? *13* *13*
          • Re: Re: Re: Re: Jebe

Za co se jí omlouváš? Nechápu, jak se někdo, kdo vůbec neumí zpívat a v životě nic nedokázal, může srovnávat s Michaelem? Rytmus je hovno a ne king....
            • zanesskaaaa

Je vidět, že jste tu skladbu totálně nepochopily.
              Jo, možná Rytmus toho v životě nedokázal tolik jako Michael, ale dokázal toho dost. Takže, když nevíš, tak nepiš. ;)
      • misuleee

já myslela že ho normálně zabiju jak sem se na to dívala!! takový machírek co?? *16*
    • anet.k

jo, já jdu... Jebe jemu.. namachrovánkovi *15*
    • monikam

neviděla ale podívám se *7*
  • janikoz

Hrozně moc miluju Mika:-)

Ahoj holky, jen jsem vám chtěla napsat, že moc miluju Mika a moc mi na něm záleží *14* Držím jeho dětem pěsti, ať se mají co nejlíp. Já to prostě musela napsat tak sorry.
    • monikam

Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

za co se omlouváš?za to že miluješ Michaela? *14* na to máš být hrdá, a právem *14* klidně to vykřič do celýho světa!!!!Já budu křičet s tebou, chceš? *14* *14*
      • janikoz

Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

Tak jo, budeme křičet spoulu Mony, budu ráda *14*
        • monikam

Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

tak dobře budem řvát co nám budou síly, vykříčíme do světa:"MICHAELI MILUJEME TĚ"
          *14* *14* *14*
          tak trénuj hlasivky *1*
          • janikoz

Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

Tak já už trénuju *14*
            • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

Terullko00 ty samozdřejmě taky *1* na tebe jsme nezapoměly *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

a co já ženský ?? *15* *7* *14*
            • mischicka

jistěě *15* ječení mám v lásce *15* *15*
            • janikoz

Aspoň nás bude víc Mishicko. *3* *15*
            • monikam

jasně mischicko *3* *3* ty pojď taky, *4* *4* ty nemůžeš chybět *1*
            • mischicka

nebude vám vadit když se k vám přidám? *7* *15* *14*
  • zuzanka666

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nevím co se stalo ale včera mi jaksi došlo, že najednou Miluji Michaela zase o cosi víc než kdy dřív. Jak on to jen dělá?? *14* *14* *14* *14* No jo vždyt je tak kouzelnej a sladkej. *14* Nikdy na něj nezapomenu.A každej si o něm může říkat co chce ale Michael je stále ten největší umělec na světě a navždy bude. *14* *14* *14* *14*
    • monikam

Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ano Zuzi, souhlasím, vždycky bude ten nejlepší, nikdo ho nenahradí, ale důležité je co cítíme, ukázal nám že dokáže být nejen skvělým zpěvákem a tanečníkem, ale především člověkem...kdo tohle pro svět a nás všechny tolik udělal??nikdo!!!jen MICHAEL JACKSON
      • janikoz

Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Máte pravdu holky, Michael byl vyjímečný člověk a vždycky bude. *14*
  • monikam

MJ

Byl si hvězdou neuvěřitelných rozměrů
    a stále ní si.
    Dělal si chytlanou hudbu
    a tanec - měsíční chůzi.
    Ve všem si byl tak dokonalý,
    nespokojil ses nikdy s málem.
    Jsi člověk úžasný,
    jsi našim králem.
    Svůj talent si bral jako požehnání od boha,
    dal ti neuvěřitelný dar,
    tvé písně posloucháme stále dokola,
    jsi největší megastar.
    Nikdy tě nepřestanu milovat a obdivovat,
    to ti slibuji
    tvůj duch tu bude s námi pořád,
    o tom ani trochu nepochybuji.
    Vryl ses mi do srdce, jak nejvíc to šlo,
    jsem tvá faninka a jsem hrdá na to.
    Michaeli, ty naše krásná hvězdičko,
    vždycky zahřeješ mé srdíčko.
    Jsem ráda, za to, že jsi tu byl,
    navždy ses mi do paměti vryl.
    Dokázal si nás dělat šťastnými,
    tu správnou cestu ukázal si mi.
    Tvé poselství budeme šířit dál,
    tohle umění dokáže dělat jen král.
    • mischicka

Re: MJ

*14* krása *14* kam na ty rýmy chodíš.. *7* *14* *3* nádhera jako vždycky *3*
      • zuzanka666

Re: Re: MJ

páni ty jsi jak oslíčku otřes se , akorát místo peněz se z tebe sypou překrásné básně. *14* Jen tak dál. *14* Všichni se těšíme na další. *14*
        • monikam

Re: Re: Re: MJ

jo oslík *3* kdyžtak koukněte na blog, je tam toho víc *4* dala bych to sem, ale já bych zabrala celou stránku *1* *1*
          • janikoz

Re: Re: Re: Re: MJ

No, Mony, nádherný je to *14* jsi šikulka, jo a zdělali mi dneska ortézu, takže už žádný berle *15*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Styděla?! Styděla!? Přece když máš talent tak ho musíš ukázat. To je povinost.Děkujame ti za to že nám děláš svými básněmi radost a hlavně že se je sem nebojíš dávat protože to by byla chyba. Velká chyba.*3*
            • monikam

Zuzanko všechny ty básničky co píši nepatří jen Michaelovi, ale i Vám, nikdy mě nenapadlo, že to někdo bude číst, dokonce jsem se ze začátku styděla to sem dávat, ale první reakce mě donutily k tomu abych psala dál, že to má smysl...ne jen Michael ale i vy jste můj hnací motor, a blog si udělat???za to vděčím taky vám všem a vy víte, kteří všichni to jste.moc vám děkuji, tak mám pocit, že každá báseň co napíši, jako kdybych byla Michaelovi blíž a blíž...moc vás mám ráda *14* *14*
            • monikam

takže všechno O.K a já ti zrovna dneska psala na blog ať se rychle uzdravíš *1* *1* tak to jsem ráda a díky *4*
            • zuzanka666

Mony máš opravdu krásnej blog a já ti ke všemu napíši komentář *3* Jen musím najít čas *3* *15*
  • sasa87

pro fanoušky Michaela Jacksona

CHCI ŘICT VŠEM LIDIČKÁM CO JSEM PIŠOU KRÁSNÉ BASNIČKY O MICHAELOVI JACKSONOVI ŽE JE MÁTE MOOOC HEZKÉ JEN TAK DÁL.Ahojky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit