Přejít na výpis diskuzí

Michael Phelps

OSOBNOST 31.12.2006 
130 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je nejlepšííí *14* *14* *14*
  • a až budu velka a rozhodnu se ze budu zavodne plavat budu chtit byt jako on
    <3 :D
  • Zbožňujuho je to můj vzor !!! I když teť už neplave stejně je a bude nejlepší ♥ ♥ ♥
  • korytko

!!!Krasavec

On je prostě dokonalej *14* jakmile jsem ho uviděla poprvý co plaval tak sem se do něj zabouchla *14* bože já sem z něho úplně paf *9* a to jeho tělo *14* taky by mu neublížilo kdyby si ty plavky sundal jednou celý a ne jenom do půlky těla *1* a ty jeho uši no prostě roztomilý *14* uááá já ho chci! *14*
    • hanicka.2008

Re: !!!Krasavec

jééé..ty seš úplně to stejný co já sem to taky řikala jak s tim tělem tak s těma plavkama a s těma ouškama...je peostě nádhernej...asi za nim pojedu...:-D:-D..:-* *14* *14* *14* *14*
  • yzzynka

MICHAEL

hehe tady je nějaký klid po bouři *15*
  • Lidi klídek

Lidi já vás kurva vážně nechápu. Vždycky když čtu o novym světovym rekorku, o vítězství v šachách, pingpongu, plavání, tenise, fotbale prostě kdekoli se najdou kokoti co hned řvou, že všichni dopujou. Jistě doping existuje, vždycky se někdo najde, ale proč každej výkon hned snižujete dopingem? Proč? Protože jste sami nic nikdy nedokázali a nedokážete to ocenit....zameťte si laskavě před vlastním prahem....
    • Re: Lidi klídek

to je vístižné a pravdivé *4* *4*

jde vidět, že dopingu nerozumíš.ve světe propukl doping zvaný:genový, u kterého věřím, že se časem za pomocí látky GHF-I dokáže objevit, ale phelps je ve světové organizaci proti dopingu(to znamená že asociace může kdekoliv a kdykoliv odebrat od něho jak vzorek moče tak i krve.všechny vzorky olimpioniku se zamražují, takže je možné že časem se některé medaile sportovcům odeberou.

jo, přesně tak, michael je proste nejlepsi z nejlepsich a ja ho obdivuju, stejne jako VETSINA z vas. ale nekdo to proste ocenit nedokaze, ale to uz je jen na vas, jak se s tim srovnate... *1*
  • nový fotky!

taky plosííím *14*
  • tetování

to jeho tetování je sladký!!...jen škoda,že je vidět vždycky kousíček.... *4* ...jinak je to skvělej plavec..
  • ja ho zboznuju ja zavodne plavu a ty jeho casy ja mam tak skoro polovinu z tech jeho. ja ho proste zboznuju.
  • Fandim mu:)

Mno taky bych mu ty medaile přála. Doteď sem ho neznala, ale je to sympaťák. Dneska sem vstala ve čtyři abych to viděla, a pak sem to v průběhu dneviděla ještě 11krát ze záznamu, děs:DKaždopádně mu v těch 8 medailí věřím a držím mu palce :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit