-
Libí se mi jeho postava v Alias. Je to takový roztomilý zamilovaný štěňátko. Je vážně sladkej!
-
-
Re: Miki
Jo šťenátko.To sedí.ty znáš Alias??Já taky
-
-
Michael Vartan
*14* Je uzasne roztomily! *14* Asi pred 3 lety jsem ho videla ve filmu "It had to be you", ale nikde ve videopujcovnach jsem na nej nevidela odkaz. Netusi nekdo, jestli to davali i tady u nas?*9* Ten film jsem videla v Anglii...*9* -
Michael patří k mým oblíbencům (už pro ten jeho roztomilý úsměv *14* ). A v Alias a Příšerný tchýni byl vážně skvělej *14*. Nevíte někdo plosím, plosím v jakých filmech či seriálech ještě hrál??? Já vím jen o Nepolíbená, Alias a Příšerná tchýně. Dík *1*
-
-
Re:
jj michel hral ešte vo filme "Osud to chcel" ale je to starší film. -
Re: Michael Vartan
Ano poznam este jeden film v ktorom hral a volal sa "Osud to chcel" ...Ale ten film je trošku straší..Ale aj tak tam Michael vyzerá fantasticky *14* *14* *14* *14*
-
-
MV
NEJAKE JEHO DOBRE FOTKY SU NA NEMECKEJ STRANKE WWW.MICHAEL VARTAN.DE INAK ON JE NAOZAJ SUPER HEREC ALE ZATIAL SOM S NIM VIDELA ASI LEN 5 FILMOV ... -
je úžasnej, dobře hraje (romantický komedie mu fakt seknou) a navíc i dobře vypadá. neznátě náhodou nějakou stránku, kde by sem mohla najít nějakou jeho pořádnou picture gallery?
-
Michael Vartan
Jediná nejsi. On je opravdu užasny. Mimochodem hral i v Přišerne tchyni -
Asi som jedina alebo co ale ja ho asi milujem...:))
-
-
♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥
♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VRTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥Milujeeem ťaaa!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-