-
vyděli jste její nové tetování je husté
-
AHOJ MÍŠO MOC NÁM CHYBÍŠ BEZ TEBE JE 5ANGELS UPLNĚ ZTRACENÁALE JESTLI CHCEŠ MŮŽEŠ se vrátit s pozdravem Angee,Wendy,Terka,A já Nikča *4* tak ahoj musíme se připravit na koncert *3* *3* *4*
-
Všichni veříme, že se vrátíš.Prosím odepiš mi!!!!
-
Veronika je hrozná.Všem nám moc chybíš.Prosím vrať se. *13*
-
Hele ty frajerko tohle to si říkej třeba o karlovi gottovy ale 5angels jsou nej.Když je nemáš ráda tak se m nic nepiš jasný!!!!!!Já je poslouchám každý den pouštím si jejich písničky mám je jak tapetu na notasu na tabletu a na mobilu.Nejsou to kurvy,ale šikovný holky tak běž a zpívej jak oni a tancuj a vymýšlej tak krásný písničky jako oni.
-
souhlas *4*
-
Ahoj Míšo,jak se máš?Ta Veronika co tam je místo tebe se tam vůbec nehodí do party 5angels ty tam moc chybíš.A dost mě naštvalo že nosí tvoje oblečení.Jenom ty tam chybíš moc moc moc.prosím slib mi že partu 5angels budeš navštěvovat.A kdyby si chtěla nákou skupinu tak se vrat do 5ANGELS.prosím *3*
-
kdo má přezdívku anonim???
-
proč už není Míša v 5angels???
-
kdo mi píše???
-
a já budu mět 8 roků jsem ve 3.a. bydlim v uherském brodě a bydlim v ulici provazní.
-
a já budu mět 8 roků jsem ve 3.a. bidlim v uherském brodě a bidlim v ulici provazní je to tam jak je aqapark delfín.
-
ahoj Míšo,jmenuji se Nikola Lukaštíková budeš si psat???
-
Ahoj jsem Lenka Lisová je mi 9 let a narodila jsem se v Ostrove 29.9.2004
a chodim do 3.A a bydlim v Kraslicich v ulici B.Smetany 1761 2 patre ta jak je ta koloběžka a nebo svetli dveze zvonek:Petr a Lenka Lisovi *14* -
to horní sem nepodepsala to..PPRROO.......................dia
-
PPPRRROOOČČČČ SSIII OOOODDDDEEEŠŠŠŠLLLAAA *13* *9* *13* *9* *13* *9* *13* *9* *13* *9* *13*
-
ach jo proč zrovna miška proč ne někdo jiny *16*
-
Proč už není Míša v 5angels? *8*
-
Všechno nejlepší Míšo
-
Vše nejlepší Miško mám tě moc ráda