-
5angels jsou vyloženě trapný podl emě jak zpívaj oni tak zpívá každá 2 holka na světě.podle mě nemá ani jedna jedinečnej hlas jako např.Hilary Duff
-
ona sama je namyšlený a postižený zvířátko *9*
-
každej si sem může psát komentář jak jen chce..jáa upřímně 5a nenávidím sou namyšlený,trapný,a sláva jim až moooooooooc stoupla do hlavy..nesnáším ty ku*vy
-
Míšo jsi fajn v litomericich 18.12.2011 ti to slušelio jsi nej ale holky taky
-
mám tě ráda míšo jsi úžasná a hezká jsem tvoje velká faninka *14* . a kdo krytyzuje 5angels nebo uráží tak by si ti měl nechat pro sebe ne ?! *4* *16*
-
a odemě ta cesta k míši trvá jen 2hodiny 16minut :D bo já bydlím na moravě stejně jako miška akurát nevím jaká ulice *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
hele když se vám takova skupina nelíbí tak sem nepište takovy komentáře ,ale jak sou maly tak jim to jde vy byste nic takoveho nedokazali zpívat tancovat a vymýšlet krásný písničky a míša není žádná blbka nahodou to je hezká holka a hezky zpíva tak držte h..u vy k.....i jste blbý skupina 5angels jsou prostě nejlepší skupina co znám
-
Jediná, kterou mám ráda je Vendy a docela Angee
-
5angels jsou pěkně trapný, si hrajou na dospělé a vůbec jim to nejde, trapné, vymatlané husičky, jejich zpěv se dá akorát přirovnat k ječení opic....
-
Nesnášim ji a celý to trapný 5angels, sice milujete Vojtu Dyka, ale on vás ne
-
Aspoň se nauč psát
-
Jo a na jakou teda chodí školu? a jestli si myslíte že bydlí v Brně, tak to sou kecy ona chodí na Bystřický gympl a je z Bystřice, její matka tam údajně má hodiny tance.
-
Ona je fakt hrozně vyspělá, hlavně že nosí plavky,když nemá ve 14 žádná prsa. A je malá.
Nesnáším ji jako celý 5angels.
Hrabě bych si o ně neopřel. -
Až na to že bydlí v Bystřici nad Pernštejnem, chodí na gympl.
-
jo měří je to zakrslá blbka
-
Víte že Miška bydlí v Bystřici nad Pernštejnem o od Brna je to cca 55km *14* *14*
-
no teda vy ste ale fak hloupá skupina 5angels jak to děláte že ste tak blbé?? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Ahoj chi se zeptat jestli Míša vážně měří jenom 145 cm . Asi je to blobost , ale chtěla bych to vědět kolik měří .. *1*
-
Ahojky Miško jaký máš nejoblíbenejší zvířátko :DDD :* :)
-
aahhoojj mmiišškkoo *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *5* *5*