Přejít na výpis diskuzí

Michaela Ochotská

OSOBNOST 13.1.2007 
132 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blahopřání

Všechno nejlepší k narozeninám! *14*
  • milunka.op

Vše nej

Všechno nej Míšo k narozeninám 25 je krásný věk :) *4*
  • lalacoka

och

nejkrásnější žena v ČR *14*
  • moje láska

Ahoj krásko!!!Proč tak nádherná holka nemůže být moje??
  • Re: Herectví je můj sen!

No buď tak nebo vystudovat nějakou hereckou školu, ono se hodně dáva na zkušenosti a občas vyberou někoho kdo nemá takový zkuenosti ale na tu roli se prostě hodí
  • hudy

Mazání

Mno, diskusi jsem důkladně promazala a upozorňuji, že veškeré vulgarismy, urážky, pomluvy a věci, které sem nepatří budu okamžitě mazat!! *13*
  • Herectví je můj sen!

Chtěla bych se stát taky herečkou...Prosím poradíte mi jak začít ?...Asi bych měla jít na nějaký casting,nojo ale na jaký?...
  • moc dobrá

je to dobrá osobnost a dobrá herečka *1* *4* *14* *3* *3*
  • nevidim ji

Ahojte..
    ja ji proste v te bondovce nikde nevidim..at se na to kkoukam jakkoli..nevidim ji tamůopravdu tam mela nejakou malou roli::? nebo ji vystrihli?
  • Znám

Ahoj Mišo já tě znám protože znám Pavla tvého strejdy *3*
  • Ve zprávách chybí moc

Nová tvář Novy v partě zprávařů moc chybí. Velice osvěžila obrazovku a její profesionální vystupování bylo na vysoké úrovni. *9*
  • sharpay1995

Re: Re: nevite

no teď už vlastně ne, že?!
  • eh

Nechápu proč jí musíte takhle pomlouvat když většina z vás ani nemá základku.. Ano, je moc pěkná ale když dámě řeknete "ty brdo ty máš ale kozy, to musej bejt určitě nějáký implantáty" Tak jí asi moc nezaujmete... Bud ste jenom blbi pubertaci co se jenom nuděj, nebo jenom závidíte a tak jí pomlouváte... Řek bych že podle toho co napsala do životopisu je velmi chytrá a pokud vám se to nelíbí tak si ji třeba pomlouvejte v duchu ale za prvé jí ani neznáte, neznamená, že musíte hned psát takovéhle "blbosti"
    Shrnul bych to..: Míša je na první pohled moc hezká, podle toho jak se projevuje i vipadá velmi chytře, já nevim, vy jí možná znáte, ale to fůrt neni důvod jí takhle přede všema pomlouvat... To si to pak ty lidi akorát budou myslet o vás a ne o Míše..
  • Re: nevite

Proboha - co je to "ten jeji pritel"??? Vzdyt je to Tomas Ujfalusi!!!!! Bozeeee!
  • nevite

nevite nekdo jak se menuje ten jeji pritel prosim napiste mi to *7*
  • ...

kueva dyt je normální ne? já nevim co to tu furt řešíte.. je hezká a vás to asi sere jinak nevim..
  • přání

všechno nejlepší a mnoho úspěchů v osobním i profesním životě nejkrásnější češce.... *4*
  • Všechno nej!!!

Všechno nej.a nevšímej si jich,jsou divný
  • blahopřání

Vše nejlepší k narozeninám a mnoho úspěchů v moderátorském řemesle přeje velký Tvúj fanoušek!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: či vím...

hmmm, to jo, silikony jí pěkně narostly LoL *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit