-
Znám
Ahoj Mišo já tě znám protože znám Pavla tvého strejdy *3* -
Ve zprávách chybí moc
Nová tvář Novy v partě zprávařů moc chybí. Velice osvěžila obrazovku a její profesionální vystupování bylo na vysoké úrovni. *9* -
-
Tak tenhle nazor je mazec! Pry vystupovani na vysoke urovni! Strasny!
-
-
eh
Nechápu proč jí musíte takhle pomlouvat když většina z vás ani nemá základku.. Ano, je moc pěkná ale když dámě řeknete "ty brdo ty máš ale kozy, to musej bejt určitě nějáký implantáty" Tak jí asi moc nezaujmete... Bud ste jenom blbi pubertaci co se jenom nuděj, nebo jenom závidíte a tak jí pomlouváte... Řek bych že podle toho co napsala do životopisu je velmi chytrá a pokud vám se to nelíbí tak si ji třeba pomlouvejte v duchu ale za prvé jí ani neznáte, neznamená, že musíte hned psát takovéhle "blbosti"
Shrnul bych to..: Míša je na první pohled moc hezká, podle toho jak se projevuje i vipadá velmi chytře, já nevim, vy jí možná znáte, ale to fůrt neni důvod jí takhle přede všema pomlouvat... To si to pak ty lidi akorát budou myslet o vás a ne o Míše.. -
-
Re: eh
Moc krásně napsáno, ale čeština ti nic neříká, co? *7*
-
-
nevite
nevite nekdo jak se menuje ten jeji pritel prosim napiste mi to *7* -
-
Re: nevite
Proboha - co je to "ten jeji pritel"??? Vzdyt je to Tomas Ujfalusi!!!!! Bozeeee! -
-
Re: Re: nevite
no teď už vlastně ne, že?!
-
-
-
...
kueva dyt je normální ne? já nevim co to tu furt řešíte.. je hezká a vás to asi sere jinak nevim.. -
přání
všechno nejlepší a mnoho úspěchů v osobním i profesním životě nejkrásnější češce.... *4* -
Všechno nej!!!
Všechno nej.a nevšímej si jich,jsou divný -
blahopřání
Vše nejlepší k narozeninám a mnoho úspěchů v moderátorském řemesle přeje velký Tvúj fanoušek!!!!!!!!!!!!!!!!! -
odpověď prosiiim
má dítě a manžela?nebo má přítele? *7* -
fjnghjkhvk
no a co? já mám tkay velký kozy a taky to o sobě vim a co jako?