Přejít na výpis diskuzí

Michal Malátný

OSOBNOST 6.4.2007 
90 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosba na michala

Já si myslím , že Michal Malátný a Chinaski jsou super a nemohl by mi Michal MAlátný poslat fotku s podpisem . Prosííííííííííííííí
    • Re: prosba na michala

Ahojky *3* Tady Ti 100% Michal nepošle fotku s podpisem. Zajdi si na náký koncert *14* nebo na ňákou akci s Chinaskama *4* a tam ho požádej o podpis *3*
  • Michal Malátný

Ahojky lidičky, *3* já vám tedy něco řeknu Michal je jenom můj miluju ho a nikdo mi ho nevezme *14* je prostě ůžasný!!!!! *14*
    • Re: Michal Malátný

Nejdřív se nauč psát,stan se slavnou a máš ho v kapse :-)))
    • Re: Michal Malátný

*3* Fakt ju ??? *1*
      • Re: Re: Michal Malátný

*1* *1* *1* Angel,vždyť ty jsi byla taky taková *3* před x lety *15* *15* *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: Michal Malátný

Já jsem, ale nikde nepsala, že Michala miluju a že je jen můj *3*
          • Re: Re: Re: Re: Michal Malátný

Ale to bylo pro tu Michalu,ne proo tebe :-)))
  • Je to super!

Já to prosťě žeru *4* .Ten kdo to sem dal je fakt dobrej *3* ,protože já Michala *14* a Chinaski přímo miluju *4* *14* *3* *14* *4* ,je to fakt dobrá muzika *4* *3*
  • míša

miluji tě míííííííííííííšo jsi moje lásečka!!!!!!! *14* *14* *4*
  • jasně

angel mno jasný uděala jsi to perfektně !!!! super že jsi mu to tu všeeechno založila !!!!!! *3* *4* anděli
  • Chválim

Ahoj, musim pochválit tvojí aktivitu a i výběr fotek *3* Máš deset bonusovejch bodů, Chinaskám *15* *5*
    • Re: Chválim

Joo joo moc díky.... *14* to já sem aktivní když se jedná o Chinaski *15* *15* *15* !!! *14* !!!No fotečky jsem vybrala tam kde mu to sekne *14* *15* *15* *15* !!!Myslim že je ale O.K když tu má profil *3* !!!
    • Re: Chválim

tam mělo bejt zdar Chinaskám.. nevim, kam při odesílání zběhlo!! *7*
  • Žibusík :o))

Tak ted jsem tady založila Žíbovi proil !!! Já ho tu hledala a zjistila jsem že ho tady nemá.... :o( !!! Tak jsem to vzala do svých rukou *14* *14* *14* Mysim si že by ho tu 100% měl mít !!!A co vy na nějj říkáte líbí se vám *1* *1* *1* ???Mě hrozně.... *14* *14* *14* Chinaski jsou nejjj skupina *14* *3* *14* *3* !!!
    • Re: Žibusík :o))

To teda jsou. *3* Jsi moc hodná že jsi mu ten profil založila *4* *4* *4* *14* Chválím tě že tě to napadlo *4* *14* *4*
      • Re: Re: Žibusík :o))

*14* Uděla jsem to s radostí *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit