-
Suchos
Suchos je nejvetsi rizek pod sluncem!!!S Genou to nejvic vodej!!! -
Edison
jste dobrý! Jakto že Genzr řekl stejný vtip na svym funclubu?? Ste to našli spolu co? hmmm -
The hejký
FNUK TO BYLO NA VANOVOU STIOM MEJLEM JAK SEM PSALA :DDDDDDDDDDDD *15* -
3M
Ahoj Michale pamatuješ si na mě???:Dspíš ne co?Chvilku jsme kecali na schodech divadla Hybernia na generálce 3M...Byli jste tam i s Genzerem jméno mi úplně vypadlo :)Měl tam syna který hrál v muzikálu...Tak jestli si tohle čteš napiš mi prosím na e-mail..Díky -
vzkaz
Ahoj Michale,podívej se do spolužáků na třídu ze základky,jsou tam všechny školní fotky a fotky z různých výletů.To se fakt pobavíš. Můžeš přidat i své,pokud z té doby nějaké máš.Nemám na tebe žádný kontakt,tak to zkouším alespoň takto. Zuzana -
Všechno nej k narozeninám
Všechno nejlepší k dnešním narozeninám. *3* -
Vše nej
Přeji Ti take Vše nejlepší k Tvým narozeninám *5* -
SUPER
Je super. Najviac si ho pamatam z filmu Snezenky a machri. *4* -
Prosba
ahoj, chci se jen zeptat, scháníme pana Suchánka na moderování plesu a nide nemůžu sehnat nějaký kontakt na manažera, nevíte prosím někdo, jak se k němu dostat?
Děkuji! -
-
Re: Prosba
ahoj prosím tě už jsi sehnala ten kontak na pana Suchánka? my bysme ho taky chtěli na ples(až příští rok) a sháním,kolik by to asi tak stálo - nevíš?děkujuz a odpovědi.
-
-
Ráda bych nabídla Partičce pracovní spolupráci. Nedaří se mi ale najít žádný kontakt na nikoho z nich. Nemáte jej někdo?