-
narozeniny
Milý Míšo
Zde se připojuji a také přání všechno
nejlepší k tvým dnešním narozeninám.
*4* *4* *4* *4* *4* -
narozeniny
Michale vše nejlepší k narozeninám,
hodně zdraví a mnoho dalších dílů Mr.GS -
maturitak
Dobry den, potreboval bych kontakt na jednoho z dvojice Suchanek-Genzer kvuli moderovani plesu. Dekuji *14* *5* -
Michal a Geňa
...dobrý den. Chci popřát dvojici Míšovi a Geňovi hodně sluníčka v očích. Dělat humor je jedno z nejobtížnějších řemesel a já věřím, že Vy na to máte. Zůstaňte svý a nenechte se znechutit...Inka -
Kontakt
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o váš email nebo jakýkoli kontakt. Děláme ve škole rozhovor do časopisu se slavnými osobnostmi..:)
Kontakt odešlete na můj email nnisan.44@seznam.cz -
Dobrý den, když jsem byl malé robě, v TV se objevil humorný filmeček mimo jiné s panem Suchánkem. Byl z prostředí divokého západu. Dost se mi v tom věku líbil, ale nemohu o něm najít zmínku, ani nevím název. Vzpomínám pouze na věty že "Světluška nesvítí hlavičkou" nebo "Jede sem Bill se svojí hroznou bandou!", kde bandou byla bandaska na mléko. Zkuste mne prosím navést kde bych ho mohl dohledat. Děkuji, Pavel
-
Všechno nejlepší ! :-) :-) :-)
-
pamatujete Michale ze Sobotky na Vlastu,,kulička,,rád by se s vámi sešel
-
Nezdá se Vám,pane Suchánek i pane Genzere (i ostatní "herci") ,že jste v pořadu "Partička" trapní.
-
-
Pane Janecký! Když se Vám pořad partička nelíbí tak se na nej nedívejte.Asi nerozumíte jejich humoru.
-
??? myslím si že s váma nikdo nebude i já jsem na druhé straně *9*
-
asi nemáte smysl pro humor :) u mě kluci mají velký plus za jejich inteligentní humor a spontánní reakce. Jen tak dál hoši, jste skvělí!!!!
-
-
přesně tak... *2* *2* *1* *5*
-
náhodou já se vždycky pěkně nasměju *1*
-
-
-
A co takhle Sobotka ,o tý se moc nezmiňuješ *3*ani na posvícení jsem tě nezahledl.Měj se fajn.Jirka od sousedu *4* .Ahoj