Přejít na výpis diskuzí

Michel Teló

OSOBNOST 21.11.2011 
129 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj všem,
    netušíte zda připravuje koncerty v ČR nebo někde v okolí Německo a tak???Díky za odpověď Kačka *3*
    P.S. Jen tak pro zajímavost je ženatý už od 18 let :-)
    • Nene neplánuje ... a ženatý už není rozvedli se
  • ma pritelkyni??
    • Minulej tejden se rozvedl *3*
  • michal je uzasnej
  • Ahojky všem,
    nevíte zda nebude mít koncert v Praze a nebo třeba v Německu?
  • Fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj *1*
    • Ty si fuuuuuj twl! ... zalez a už nevylejzej kundí hlavo
  • trisha01
    Oni se rozvedli?! *8* *8*
    • Jj
  • všechno nejlepší k 33 narozeninám at máš ? usmhca štěstí *4* *4* *4*
  • Mě se ta písnička Ai Se Eu Te Pego líbí víc v angličtině, ale v portugalštině je taky dobrá a to že má manželku mě pěkně s... štve! :D :D
    • Mě se líbí víc v portugalštině :D V angličtině je dovná :D *2*
      • Přesně ... nejlepší je vždy originál
    • Ale oni se rozvedli
  • Já ho tak strašně moc miluji já ani nevím jak to mám napsat pn je úplně sladký a já anii nevím jak to mám dál naopsat pořád jen poslouchám jeho písničky ničí jiné já prostě nemůžu z toho jak je krásný *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A míoc si přeji aby sem ho potkala na živo nebo na nějakém koncertě ale tak kdoby jel do Brazílie nebo Španělska já teda jo ale to jen aby sem viděla michela telá
    • nechci tě naštvat ale ja bydlim v ČR a moji rodiče se rozvedli a tata bydlí ve španělsku a ja sem španělka no a každý letní prazdniny letim do španělska a možna taťku přemluvim a by mě vzal na koncert ale přeju ti to taky ;)) *7*
      • Ahoj,
        chtěla bych se tě zeptat zda neplánuje Michal Teló koncert v čechách nebo v okolí??Díky za odpověď Katka *3*
  • Pro tu Terezku *16*
    Mě je jedno co si o mě říkáš ale jsem starší než ty.
    Jsi doopravdy(nebudu psát co)
    Jsi šprtka.Nejsem jeho manželka ale to nevadí.Byla jsi na jeho koncertě nebyla tak buď ticho jasný.
    Ty se na jeho koncert stejnak nedostaneš protože seš chudá hahahahaha *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší