-
Nossa..Nossa
Assim você me mata *14* *15* *4* -
znám hezčí kluky.... *5*
-
on je naj na svete je skvelý fantastický... a takto by som mohla pokračovat do nekonečna proste je naj *3* *2* *1* *14* *15* lepšieho nepoznám
-
to právě nevím :) a chtěla bych to teda vědět tak nádherný kluk a nemít přítelkynino já newím *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
-
Co? Proč řešíte přítelkyni? On je v Brazílii a ty v srdci Evropy :-)
Nechtěla by jsi radši mě? Já přítelkyni nemám ;-)
-
-
http://clubik-michal-telo.blog.cz/
Nový clubíček, který ho milujeeee! -
jak jsem chodila do hudebního kroužku tak jsme dělali parodii písničky Mosa mosa ai se eu te pego *1* *1* *1*
-
Takže, admin mi zakázal napsat to slovo na b...Čili je to zas...nej buzer....nt... A vy máte dost, protože skrytý význam je ne Teló.... Ale tělo na tělo, aby to frčelo, nejlíp s nějakým jiným buzera....tem. Co dodat, běžte na box, podívejte se na CHLAPY *12* a pak přijďte. Hele, Kal...ár ho taky miluje, ale to už je porucha psychiky... Já na ní zapracuju, vy zapracujte na sobě... Adio šu...íni!!!Avaterka, piiiiii.....ooooooo
-
-
Tady to by mohl napsat jenom deb.l a nebo buzarent a jak to tak ctu tak ty jsi oboji dohromady *16* *16* *16* *16*
-
Někdo snad žáryl xD
-
-
ten kdo nemiluje Michela Tela a jeho best song Ai Se Eu Te Pego je divnej *14* *3* *1*
-
Is that guy *3*
-
ahoj micheli mam te strasne mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc rada chtela bych strasne na tvuj koncert ´posim posim posim posim posim posim posim