-
všichni tady píšou jakje úžasnej ale nikomu nepříjde divný že je to Zkladatel:)
-
-
No jo ale zpívá úplně nádherně nemá vůbec chybu
-
Tvá chabá interpunkce by Ti neměla kritiku vůbec dovolovat. :-O
-
-
Ai Se Eu Te Pego je úpa bestovní písnička ....Poslouchám jí stále dokola. *14*
-
miluju tě *14* *14* *14* *14* .si úžasnej *14* *14* *14* *14* hlavně písnička Ai Se Eu Te Pego je neuvěřitelně hezká *8* *8* *8* *8* jo a nikdo ho nemůžete znát je ze španělska tak nekecejte *12*
ste trapný.jenom můžete řikat že ho vidíte ve videoklipu *4*
a i kdyby ste ho znali ste moc mladý na to aby ste ho sbalily(teda jestli ho chcete) *3*
a vlastně kolik vám je mě je 25let(heč heč heč *15* ) -
to je prece portugalsky *5*
-
a ty žakynko si určitě šprtka .já bych si nikdy nedala do diskuze školu *12* si na hlavu v kolikátý si třídě?
já studuju konzervatoř -
všechno nejlepší *1*
-
je užasnej miluju ho vim o něm uplně všechno a teť sme si měli připravit na hudebku nejlepší ho zpěvaka a ja sem si vybrala Michaela !! je prostě užasnej a je NEJ tak že jenom ja mam referat o Michalovi a ostatní vo nějakých..... prostě je boží!! :))
-
-
Hlavně, aby jsi uměla psát, že? TEŤ neumíš psát?
A všechno o něm nevíš, všechno o něm vím já!! *14* *3*
-
-
:D:D:D to je tak vtipný číst ty komentáře tady na Osobnostech :D teď možná taky budu vypadat jako puberťačka, ale terinko 268 když je ti 29 let, neměla by ses na to i chovat ?? :D
-
*14*
-
vy ste fakt hrozny A nesnasim vas.
pisete sem jak ho znate jak za nim pojedete ale ani jedny z vas se to nestane.
A kolik vam je vubec?
me je 29 let.
vy ste urcite mladsi samy sprtky. ja sem z vás nejlepší. tak si na me dejte bacha.
sprtky dal to radsi nechci psat je to dost sprosty
zdravi ta nejlepsi holka tady s ty diskuze -
-
Hele co si tady o sobě jako myslíš O.o že jsi ta nejlepší nebo co ??? Radši se zklidni ....a teda proč jsi za Michelem nejedeš sama no hmm.... A co je na tom, když je někdo šprt aspoň v životě něco dokáže a ne jak ty!!!!!
-
-