Přejít na výpis diskuzí

Michèle Mercier

OSOBNOST 31.12.2006 
86 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Lady Angelika

Souhlasím,na tu dobu byla série s Angelikou neskutečným trhákem,pamatuji
    taky ty nekonečné fronty na lístky,a
    konkrétně u nás, si lidi museli jít do
    nedaleké hospody pro židle,mnozí spokojili prostě s tím,že leželi na zemi
    v uličkách podél sedadel,protože kapacita
    nestačila.To samé bylo i s Třemi mušketýry,které rovněž režíroval B.Borderie a rovněž to byla skvělá podívaná.Vím, dneska se Angelika těší
    přízni hlavně u ženské části diváků a
    řada mužů na to ohrnuje nos,ale co se
    týče mě,trochu více té staré dobré romantiky by vůbec neškodilo a byl bych
    určitě pro.
    *3* *4* *3*
  • soliter

Lady Angelika

Já film Lady Hamiltonová vůbec nepamatuji,ale s nostalgií vzpomínám jak jsem byla poprvé na filmech o Angelice v kině.Na tu dobu to byla neskutečná bomba.Pravdou je však to,že se mi Angelika líbí stále stejně.Škoda,že tu s "Michalkou" neběží i jiné filmy.Spousta lidí by určitě více romantiky na televizní obrazovce uvítala. *14*
  • Re: Angelika

Pokud je mi známo, tak film Lady Hamiltonová u nás na DVD dosud nevyšel a nejsem si jist,zda byl dříve k mání třeba
    na VHS.
    Možná je jedním z důvodů to,že se na tento film tak trochu (spíš ale hodně)
    zapomnělo.Pamatuji se, že když šel kdysi
    u nás poprvé do kin,byl to vcelku tahák
    a pikantní na tom bylo i to, že byl
    tenkrát mládeži do 18 let nepřístupný a
    že se pouštělo do kina na občanské průkazy,tenkrát se na tohle dost dbalo,
    takže kdo byl nezletilý, tak se věru moc
    nechytal.Mám takový dojem, že ani v
    televizi už strašně dlouho neběžel.Asi
    nezbývá než věřit,že ten film se jednou
    zase vytáhne na světlo boží a že bude i
    na DVD nebo na ještě modernějším nosiči.

*3* *4* *3*
  • janickadp

Filmy

Prosím nemáte někdo jakýkoliv film z Michéle Mercier kromě Angeliky? *7*
  • soliter

Angelika

Nemáte někdo film Lady Hamiltonová s Michele Mercier?Třeba i s titulkama? *14*
  • Michéle Mercier

Dobrý den chtěla sem se zeptat jestli někdo nemáte filmy z Michéle Mercier...A jestli nevíte její adresu ve Francii *7*
  • Angelika

Dobrý den Angeliku miluji již od dětství nevíte nikdo její adresu ve Francii?
  • Angélique

Nejlepší herečka...Ty filmy jsem vyděla snad 100x a to mám i knížky a musim říct že se mi ten film moc líbí teda na to kolik mi je..! Je to můj nejoblíbenější film *3*
  • Re: Michalka

je to nejkrásnější Angelika co znám mám dokonce její fotky z Angeliky mám jí moc ráda.
  • soliter

lADY HAMILTON

NA VŠECH FOTKÁCH JE M.MERCIER.BYLY SI S B.BARDOT PODOBNÉ.MEZI NIMI SE GOLLONOVY ROZMÝŠLELI,KTERÁ ROLI DOSTANE.ROZHODLI SE PRO MÉNĚ OKOUKANOU TVÁŘ M.MERCIER A UDĚLALI DOBŘE.TAKŽE SE NEHÁDEJTE,NA FOTKÁCH JE JEN M.MERCIER!!!! *13*
  • angelika

Ahoj všichni,je mi 31,ale od dětství na angeliku nedám dopustit.Nemyslím,že existuje krásnější film a herečka,moc krát sem ji viděla i četla o ní knížky.Jen je mi líto,že v české televizi není možné vidět i jiné filmy s Michéle.
  • soliter

Michalka

Dávám sem fotky naší krásky i z jiných filmů i pár civilních.Můžete porovnávat.Je to opravdu nádherná ženská! *3*
  • soliter

Re: otazka na film Angelika

Mi.Mercier měla v tomto filmu paruky a příčesky.Kdysi jsem měla z časopisu Kino její civilní foto z doby natáčení,její pravé vlasy byli ohodně hezčí.Byly i dohady,že jí R.Hossein nenáviděl.Není to pravda.V době natáčení měli nádherný vztah.Ty fotky z natáčení a civilní fotky kde byla s Hosseinem už bohužel nemám,nějak se to časem někam zašantročilo.Byla fakt v civilu ještě krásnější. *5*
  • soliter

Joffrey

Angelika je stará dobrá klasika.Nedivím se,že se ještě nikdo nepustil do nové verze.Režisér Borderie nasadil lat'ku velice vysoko.Výkony M.Mercier a R.Hoseina ještě umocnil skvělý dabing Libušky Švormové a Josefa Langmilera.Je to film,který se bude líbit dalším a dalším generacím.Je to snad malé zadostiučinění M.Mercier pro kterou se tato role stala svým způsobem prokletím.Film se může rovnat i knížce od Gollonových,kteří si jen tak pro zajímavost M.Mercier na hlavní roli svého románu osobně vybírali.Zdravím všechny kterým filmy o Angelice učarovaly a učarovávat budou.... *14*
  • ANGELIKA

ahoj Angelika je super sháním tento film ,,You Can't Win 'Em All,, nevíte nikdo ? dík mail: jeanmare@email.cz *3*
  • millagros115

mno..tak jako

Angelika je úžasná ženská, ale tajk trochu kur*a..třeba mně ukamenujte, ale už ve třetím díle měla těch milenců kolik?? 4??

JAko já mám angeliku moc ráda, ale tohle mi na ní trochu vadí, Jo a Michelle merciér byla prej ale strašná koza..ale tak to je každýho věc, no....
  • super

Angelika je bozi film! Angelika = Inteligentni, krasna a sexy!
  • prozba od všech

hele jak se můžu přidat do klubu mě to nějak nejde, tak prosím o kohokoli za radu. díky Miška
  • karinkas

karinka S

Zravím tady všechny v klubu ,tak jsem se tady přihlásíla ,moc se mi totiž libi film angelika na to bych se mohla pořad divat ,protože Michele je tak krásná a super to zahrála.I když je ji 69 roku tak stále je pěkná moc ji přeji další pěkné filmy tak papapa *3* *3* *3*
  • Angelika

kdo já má rád/a jako já? já jí zbožnuji hlavně v Angelice. nikdo jiný by tu roli nezvládl tak dobře jako ona *15* *1* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit